PALTINU 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Sandu Matei

PALTINU 2013

Mesaj de Sandu Matei »

Sezonul la Paltinu a inceput cu 3 echipaje de rulotisti+alte multe corturi petrecand 1 Mai si Pastele.Inca astept imagini si impresii de la acestia sa vi le impartaseasca si voua.Pt cei care inca nu cunosc zona,sunt poze si filmulete din anii anteriori pe site.
Cei care doresc o iesire aproape de Bucuresti ii astept sa ma contacteze.
Sa ne vedem cu bine 😉
Hary Radu
Membru forum
14
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 03 Apr 1971

Re: PALTINU 2013

Mesaj de Hary Radu »

Tu esti in zona sau doar ne trimiti :D :D :D
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Fizic nu stiu din ce perioada voi fi in zona,cum nu am fost nici de Paste(fiind cu colegii la Venus pt ca promisesem)asta nu inseamna ca cei care au fost in acea perioada nu au beneficiat de conditiile popasului 😉
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Maine,1 iunie,organizez o excursie la Barajul Paltinu cu colegii Luizei(plus profesorii insotitori) si nu numai,cu prilejul Zilei Copilului.
Mai sunt cateva locuri,asa ca cei ce doresc sa ne insoteasca,sa ma contacteze.
Pretul excursiei este de 50 ron,in care este inclus:transport autocar ultramodern(49 locuri),intrare muzeele N.Grigorescu si I.P.Hasdeu plus vizitarea faimosului castel Iulia Hasdeu.
La Baraj copii vor avea parte de o surpriza dulce,un mare tort+sucuri(incluse in pretul excursiei) si 3 ore de distractie si dans,posibil si un foc de tabara,iar adulti vor avea o surpriza din partea mea 😉 .Se poate face si gratar.
In cazul in care vremea nu ne este favorabila,am vorbit la Pensiunea Veverita,unde putem servi surpriza dulce,sa ne distram si sa servim din preperatele lor traditionale.
Plecarea este la ora 9 din fata Parcului Cuza(la statuie) intoarcerea la orele 19.
Sa ne vedem cu bine!
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Cine ma poate ajuta,contra cost,sa duc rulota la Paltinu spre sfarsitul lunii,il rog sa ma sune la numarul din semnatura.Multumesc anticipat pt ajutor.
Sa ne vedem cu bine
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Fara nici o problema te ajut Tizule in weekend-ul urmator 27-28. 07. 2013 (sa nu aiba mai mult de 1200MMA).
Pentru detalii ..... te sun :mrgreen:
Fendt 420 Saphir+ Passat
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Merci tizule pt promtitudinea in a ajuta........Ramane cum am vb la telef
Sa ne vedem cu bine 😉
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Sandule, rulota lui S.Matei are 1250kg mma!!!!daca ii scoti rotile cred ca te-ai incadra... :lol:
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Da am aflat :mrgreen: doar ca "nemtzoaica" mea trage 1350 pe talon (nu vreu s-o fortez :D )
Fendt 420 Saphir+ Passat
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Pt cei interesati de un we frumos sau o vacanta la Paltinu,incepand cu sf acestei luni voi fi acolo.Imagini,impresii,filmulete si detalii aveti in posterile din ani trecuti 😉
Fiind destul de multi care si-au anuntat intentia(telefonic) de a veni,iar locul nu permite mai mult de 8 rulote odata sa campeze,de preferat ar fi sa anuntati perioada in care doriti sa veniti si cate echipaje.
Va astept si sa ne vedem cu bine.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Sandu Arcadie este de azi acolo cu inca cateva familii.Cine doreste sa mearga sa ia legatura telefonic cu Sandu.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Anul acesta, pe 3 august, Lacul Paltinu va fi din nou sărbătorit. Manifestarea va începe de la ora 16.00, pe platoul din zona Popas-ului, spectacolul urmând a fi susţinut de Iris, Vali Crăciunescu, Blues Sound Chicago, precum şi artişti şi ansambluri folclorice din Băneşti şi Valea Doftanei.
Si-a anuntat prezenta(telefonic) de vineri pana saptamana viitoare Florin Geanta.
Cine mai doreste sa vina sa isi anunte prezenta aici sau sa ma sune,avand in vedere ca nu incap mai mult de 8 rulote(lejer),dar se poate sta f bine si cu cortul. 😉
Sa ne vedem cu bine!
Încuiat