1 Mai + Paste 2013 la Camping Palace Venus

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: 1 Mai + Paste 2013 la Camping Palace Venus

Mesaj de Cosmin Prund »

Folositi link-ul asta pentru a vedea toate pozele de-odata intr-un album Google+ https://plus.google.com/photos/10707337 ... 8087273265
Sunt mai usor de vazut in album si sunt vreo cateva poze pe care nu le-am pus pe fourm.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Mesaj de Dan Casandroiu »

In completare pun si eu cateva poze de la concursul de inaltat zmee, cel mai reusit moment (din punctul meu de vedere). Multumim domnului Baltateanu pentru organizare si implicare!

Antrenamentul neoficial ( cu o zi inaintea concursului)
Imagine

Cer invadat de zmee
Imagine

Minunea domnului Baltateanu
Imagine

Zmeul alb (artizanal) este campionul!
Imagine
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Bogdan Bontescu
Membru forum
13
Oras: Constanta
Data nasterii: 16 Iul 1965

Mesaj de Bogdan Bontescu »

Mie nu mi-a placut ca am pierdut si la table, si la tenis, si la biliard si nimeni nu a venit sa ma consoleze :( Multumesc Ciprian pentru implicarea ta in organizare si activitati si nu numai tie. A fost placut la Venus ! 8)
dacia + delta
tel. 0241695246
Atentie, orice minciuna spusa de o mie de ori devine adevar !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

La aceasta intalnire au participat 40 de echipaje + 2-3 pe wekend , asta separat de cele 7-8 familii de la apartamente si respectiv camere...
Activitatile programate s-au desfasurat cu mici intarzieri sau decalari din cauza colegilor care erau plecati la plaja sau la masa la anumite ore...
N-am reusit sa respectam 100% orele din pliantul de organizare dar ne-am straduit.... :)
Simpozionul pe teme rulotistice nu s-a mai tinut pt ca la ora programata pe 1 mai nu prea s-au prezentat colegii iar , in wekendul ( DE PASTE ) dl Curelea deja plecase...
Din cei 7 membrii CD nu s-au prezentat decat 2-3 ....
Gazda a oferit gratuit permanent masa de biliard , masa de ping-pong + alte facilitati gratuite , focul , locul de joaca , zona terasei pt concurs table , disco etc..
NU s-au cheltuit bani din fondurile asociatiei !
NU S-AU STRANS BANI DE LA CEI PREZENTI ! cu liste sau altceva ....
Lampioanele "calde" au fost oferite de Relu Deliu , Traian Baltateanu.... , Nelu Predonu + alti colegi care si-au achizitionat .... mai multe...
Zmeele facute cadou celor ce le-au inaltat .............tot de nea' Traian au fost oferite....
....Premiile pt copii ( ouale de gaina si ouale Kinder........... Cosmin Prund
...dipomele pt copii si alte cadouri pt unii care au mai participat si la alte activitati au fost printate / oferite de catre mine...
Berea pt componentii echipelor de fotbal a dat-o Relu Deliu ! Sa-i tina Dumnezeu obiceiu ' !
Diplomele pt concursuri si pliantele , programele de activitati - Cosmin Prund
Focul de artificii a fost oferit de catre Marian Dobran zis si "pirotehnistu' ".
Fiica lui Marian Dobran , Alexandra a fost secretara care a validat si semnat diplomele cu mine.
DJ- a fost Cristi Deliu ( eu am fost prezent doar cu sunet si lumini ) .. nu m-am bagat la muzica pt ca am cazier...
La fotbal mare atentie pe viitor - astia cu numere de Prahova cam dau la gioale ! :)
Feriti-va de ei !
La gimnastica aerobica Lili a lu' Sibiceanu a vent fara sutien lucru care a provocat zoom in camere.... restul va urma ... in urmatoarele postari ....
revin cu poze / filmulete si lista castigatorilor concursurilor....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

vor urma fotografiile dar inainte de toate cateva informatii :

Rezultate concursuri :

Biliard - Calficari :

Parvu Florin , Dobran Marian , Niculescu Sorin , Iancu Gabriel , Matei Sandu , Radu Pascu , Florin Bejan , David Mihai , Sibiceanu Sorin , Bontescu Bogdan , Marinescu Gabriel
Cosmin Prund , Laur Chendrean , Lupu Ciprian , Avram George , Petre Ivasc

Locul 1 - Avram Geo ( Brasov ) Locul 2 David Mihai ( Bucuresti ) Locul 3 Dobran Marian (Bucuresti )

Tenis de masa : 22 de concurenti inscrisi in programul celor 2 zile de campionat.
..dupa calificari :
Viorel Ganea , Dan Casandroiu , Niculescu Sorin , Marinescu Gabriel , Claudiu Holom , Raul Petre , Niki Radu , Bontescu Bogdan

Locul 1 Niki Radu , Locul 2 Niculescu Sorin ambii din Bucuresti

Gimnastica Aerobica 10 doamne si 6 copii fete - baieti + cativa masculi care faceau playback ( nu dau nume )
Premiu special intitulat "tazta de matza " a fost acordat Lilianei Sibiceanu din Bucuresti care a provocat o reactie ciudata ..... in lant practicand acest sport fara sutien .
Muzica si coregrafie : Irina Lupu Catichi

Table : ... dupa lungi partide ........... intre multi concurenti din toate zonele tarii .....
Locul 1 Filip Cristina -sotia lui Traian F. ( Bucuresti )
Locul 2 Argatu Stefan ( Ploiesti ) PH

alte nominalizari :

Argatu' Sebastian (Ploiesti PH ) - cel mai cuminte copil :) .......... la recomandarea bunicilor
Maria Holom (Ploiesti )PH , premiul special pt prepararea mielului de Paste in colaborare cu Gina Deliu ( Bucuresti )
Dobran Alexandra 7 ani , ( Bucuresti ) , pt implicare in organizare , stampilare de diplome etc ..... La multi ani la 7 ani !... taticu' ei a asigurat focu' de artificii...
Amalia Ivasc 6 ani (Brasov ) pt desene suplimentare facute cu dedicatie :)

La concursul de pictat oua toti copiii au primit nominalizari , si un ou "KINDER Surprise ".

S-au mai organizat mese de remy dar fara tabele si concursuri .

La trialul de fotbal de pe plaja au participat 15 jucatori , iar castigatoare a fost echipa : Predonu N, C Holom , Dobrovat S. I. , David M , Argatu S

La zmeele lui nea' Traian se pare ca Aurelian Zarnescu a fost campion .... copiii care au inaltat zmee , le-au primit cadou ! :)

Multumim celor care s-au implicat cu orice............ de la timpul lor si disponibilitate pt aceasta comunitate pana la premiile pt copii ... totul s-a facut fara sponsori sau alte cheltuieli ale asociatiei ...

vor urma fotografiile cu diplomele si casigatorii .
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

A fost frumos!
Ne-am simtit minunat, drept pentru care multumim organizatorilor pentru efortul depus pentru ca noi sa ne simtim bine si nu in ultimul rand, ne-au invitat la aceasta frumoasa intalnire.
Asa cum au spus si antevorbitorii mei, s-au organizat diverse concursuri si activitati, iar seara dansanta care s-a desfasurat la receptia campingului si care s-a incheiat cu lansarea lampioanelor, a dat startul bunei dispozitii la aceasta intalnire.
Felicitari ClubRV!

Cateva poze si din partea noastra:

zmeul care a castigat locul 1
Imagine

stapanii zmeului
Imagine
Imagine

cel mai frumos zmeu a fost al lui nea' Traian Baltateanu
Imagine
ce-ti mai plac zmeoaicele, nea' Viorele...
Imagine

"obsevatorul" de serviciu, telescopul era al unui coleg caruia spre rusinea mea :oops: , nu-i am retinut numele...scuze!
Imagine
iar asta-i visul lui fiica'mea
Imagine

dar se ne apucam de "treaba"
Imagine

de-o scrumbie...
Imagine

de-o clatita...
Imagine

de un drob si-o ciorbita de miel...
Imagine

ceva din arta quilling...oul din cuibul verde si farfuria colorata, fiica'mea a realizat ce vedeti...
Imagine

Imagine

si cateva imagini la masa de sarbatoare din mica noastra tabara...
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

un lampion ce poarta cu el Lumina Invierii Domnului...
Imagine
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Superbe pozele Relu ! ...
Multumim si pt clatite... ne-au placut ! a fost bataie la noi la masa pe ele ! :)

continui cu pozele de la trialul de fotbal pe plaja !

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Ganea Viorel

Mesaj de Ganea Viorel »

Felicitari tuturor celor care s-au implicat in organizare, si celor care nu s-au implicat. A fost o iesire foarte frumoasa si placuta. Sunt bucuros ca v-am cunoscut si contati pe aprecierile mele sincere. Sunteti minunati! Ce as mai putea zice?
Cristos a inviat!
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

A fost frumos,
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Felicitari organizatorilor in primul rand pentru aceasta iesire, felicitari celor care au participat. Nici nu putea sa iasa decat perfect cu asa oameni minunati. Imi pare rau ca serviciul nu mi-a permis sa vin si eu, dar macar ma consolez cu aceste fotografii. In august am sa merg si eu la Venus neaparat. Bafta tuturor si vant din spate.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Un album pe pagina oficiala a asociatiei CLUB RV RO - facebook , pt cei ce doresc sa ofere "like-uri"....
Aveti aici castigatorii ... diplome , etc ...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 284&type=1
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cateva poze de la campionatu' de biliard.... castigat asa cum am scris intr-o postare anterioara de catre George Avram ( Brasov ) , apoi loc 2 si3 David Mihai si respectiv Dobran Marian ...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Fişiere ataşate
DSCN0182.JPG
Scrie răspuns