Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bun venit tuturor noilor veniti .In asociatia noastra ve-ti avea ocazia sa cunoasteti o parte din membrii sai (deoarece nu vom reusii niciodata sa ne adunam ,dar speram acest lucru ),locuri frumoase si activitati .Sa va purtati "casutele"pe drumurile patriei fara evenimente ,indragind acest fel de turism .Numai bine si vint din spate .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Buna ziua,scuze ca am omis sa ma prezint.Sunt din Brasov,ma numesc Bucuras Vasile am 74 de ani si sunt rulotist de vreo 30 de ani.Prima mea rulota am cumparat-o de la niste sasi prin 1986, care au construit-o in atelierul lor au omologat-o si au vandut-o ulterior.Era un model unicat .Am cutreirat tara in lung si in lat impreuna cu familia mea.Acum am trecut la alt tip de rulota,o autorulota pe care am cumparat-o din Germania 1n 2009.Cu stima
Am fost mustrat pentru lipsa prezentarii:
Nicolcioiu Dan, 52 ani casatorit,Tg. Jiu
Rulota : Hobby Prestige 425 din 1992
Masina : Opel Vectra Caravan, care acum nu mai poate urca la munte!
In afara circuitului european facut la cumpararea rulotei in 2008, am avut foarte multe iesiri in tara, cea mai reusita fiind camparea din Apuseni cand am prins 8 zile fara ploaie si peisaje de basm.
Rulota mi-a permis sa fac oricand 2-3 zile in natura, fara rezervari sau alte formalitati , in plus sa plimb si patrupedele (Happy si Patrocle), care , avand in vedere educatia precara cu greu si-ar fi gasit loc la un hotel!
Am putut sa privesc prin telescoape in zone cu cer negru , am adormit cu sursurul apei la ureche, am respirat aer curat departe de zgomotul civilizatiei.
Probabil voi incheia acest capitol , dar a meritat cu prisosinta (solitari in cele mai diverse si spectaculoase peisaje , indeosebi montane).
Salutare!! Ma numesc Gherghel Raul am 41 ani si locuiesc in Rasnov si de 2 zile sunt posesorul unei rulote Hobby 460 din 1990 pe care o tractez cu un Chevrolet Epica .
Stare civila: casatorit si impreuna cu sotia Irina avem 2 copii Paul si Maria de 14 respectiv 12 ani
Pasiuni: motocicletele,biciclete si pescuit(desi de mult nu am mai fost pe balta!) iar sotia are ca pasiuni cartile si filmele!!
Cam atata despre noi in 2-3 cuvinte ..mai mult cand o sa ne intalnim!! :)
Bun venit pe forum. Ma bucur sa vad ca sporeste numarul rulotistilor din Brasov si imprejurimi. Vant din spate si iesiri cat mai multe. Poate ne intalnim.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570