Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

Va interseaza proiectul ? ,,, aceasta locatie...?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mai 2013, 19:13

NU
6
12%
DA
32
62%
nu sunt din Bucuresti sau din zona ...
14
27%

Voturi totale: 52

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Campare la Pasarea (Pantelimon) -Pustnicu la 10 km. de

Mesaj de Lupu Ciprian »

Maine cred ca sapam si groapa pt viitorul WC al musafirilor si pt deversare toalete chimice din rulote ....
Ne ajuta Relu Deliu sa facem o cabina de o.s.b. pe structura de lemn ...
Am facut rost de 70de saci de rafie tot de la Relu pt. a strange din B.C.A.-ul de be acolo pe care il vom incarca si cara la Glina ... avem si masina de3.5 T cu bena deschisa , ne mai trebuie vointa si ajutor de la 3-4 colegi inimosi sa nu ne chinuim singuri ... pe wekend ...

P>S> In cabina WC , Bucataru' va sta cu masca de gaze permanent pe figura sa incaseze taxa de ecologizare ... o bere ... :) si sa dea fiecarui vizitator 50 cm de hartie igienica.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Inca nu am sapat W.C. ul dar o vom face..
In wekend am incarcat 70 de saci de moloz intr-o masina de 3.5 T si i-am carat , respectiv descarcat la Glina.
Sacii de la RElu D. au fost incarcati de noi , cei prezenti la locatie + 2-3 pustani din zona care erau dornici sa faca un " ciubuc" pe care i-am angajat cu ziua sambata si duminica ...
Cheltuielile au fost suportate de rulotistii prezenti .
Motocoasa a fost luata in gestiune prin amabilitatea lui Traian Filip care s-a oferit cu asa ceva ....
Soferii motocoasei au fost Nelu Predonu si Buca' :) schimbu' 1 si schimbu' 2
Zana a asigurat gazu' si masina .... transportul cu Loganu' pt incarcatori - descarcatori... ca sa pot sa fac eu naveta cu ei 2 ture la Glina ...
Marian Dobran a facut rost de utilitara fara sa platim nimic suplimentar (decat motorina).
Toti ceilalti au ajutat la diverse...
Bucuria copiilor a fost maxima si nepretuita atunci cand Buca le arata cum se face autopsie pestilor.. pt toate celelalte exsista MAsterCaRD... :)

iata si un minifilm + poze...

foto

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

PS cine vrea sa ajute in cursul saptamanii cu treaba nu neaparat cu bani o poate face miercuri sau vineri cand mai mergem macar 2-3 h pe acolo pt diverse + udat pomi ..... deci maine si vineri .... pt asta ma puteti contacta ....
de asemenea mai am nevoie de saci de rafie... si araci... daca nu .......... voi cumpara ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avand in vedere pauza care urmeaza (pt. ca plecam 1 sapt. la mare peste cateva zile ), as avea nevoie maine (vineri) de 3-4 colegi care sa vina sa ma ajute sa udam pomii si sa le punem cativa araci.
Vom merge in intervalul orar 15-19 ca sa poata veni si cei ce se intorc de la serviciu .
Doritorii ma pot contacta telefonic sau pe PM .... in caz ca vor sa ajute ....
Va multumesc !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Lupu Ciprian scrie:...... as avea nevoie (vineri) de 3-4 colegi care sa vina sa ma ajute sa udam pomii si sa le punem cativa araci.
Vom merge in intervalul orar 15-19 ca sa poata veni si cei ce se intorc de la serviciu .
Ieri la h 16 cand am ajuns la fata locului ca sa ma ajute ma asteptaun in total zero colegi .... asta e.... :(

Am venit si cu un coleg din club sa vada locatia si i-am predat cheia pt 1 mai .... vor fi 3 echipaje prezente se pare .... nu doresc sa faca topic in forum , dar ambii sunt membrii fondatori ai asociatiei ... locatia e deschisa si pt alte echipaje inclusiv dl GElu de la Ploiesti cu care am vb acum 1 h ...

Am cumparat de la Brico Store 25 de sipci 18x18 mm x3000mm la 3.99 ron/buc si o rola de sarma ghimpata .... 25 ron .
..apoi ...fiind singur m-am dus in sat am cautat copiii pe care-i stiti si i-am pus la treaba ....

La fel si pe vecinu Marian pe care l-am angajat sa sape o groapa de 1m cub pt "toaleta de musafiri" pe care o avem in plan de construit jos langa plaja...
Am inchis jos la balta cu sarma ghimpata intre gardul de beton si acea salcie mare ....
Am taiat la jumatate sipcile pt a avea 50 de bucati , le-am ascutit cu toporisca si , la treaba !
La fiecare pomisor am pus cu copiii cate un arac si am legat.... apoi a fost munca cea mai grea , caratul apei din balta pt a uda ABSOLUT TOTI POMII si sunt 60 de salcii si salcami ! ( nu s-au prins toti dar i-am udat pe toti....)
.... cu cazanu' , cu pompa electrica , cu roaba cu bidoanele cu galeti .... am terminat pana seara la lasarea intunericului dupa h 21.
Banii cheltuiti sunt din fondul asigurat de rulotistii care au donat pt acest proiect....
Va voi tine la curent .... urmatoarea intalnire organizata de mine aici va fi la data 10-12 mai daca permite vremea....
Nastase Andy
Membru forum
12
Data nasterii: 16 Oct 1974

Mesaj de Nastase Andy »

Hristos A Inviat.In perioada 27.04-05.05.2013 am fost la Iepuresti.Ne-am intalnit cu bucataru si am vorbit de Pasarea si i-am spus cand e ceva sa ne contacteze ca sa ajutam si noi daca mai este treaba pe acolo.Suntem pro acestui proiect.
Bine v-am gasit .Ma bucur ca m-am alaturat rulotistilor.Am o rulota Swift Silhouette Diamond 1991 fabricatie si Opel Astra Caravan 2.0 DTI 2002 an de fabricatie.Andy,Mioara si
Bella.Tel:0766213020
Florin_Vint
Membru forum
12
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint »

Adevarat a Inviat!
Daca Ciprian da tonul pentru o noua intalnire la Pasarea, suntem iar prezenti. Oricum cred ca trebuie sa mai udam salcamii! Poate weekend-ul urmator?
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

IN acest wekend 10-12 mai , mergem la Pasarea mai multe echipaje...
Ce ne-am propus sa facem :
- amenajarea toaleta
- irigare pomisori
- inchidere cu sarma ghimpata partea de jos ( stanga ) spre balta partea cu manastirea.
- curatenie
Va asteptam !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va anunt ca inainte de a pleca la mare de 1 mai , m-am intalnit cu Dl Lazarescu , ocazie cu care am semnat intre dansul si asociatia Club RV RO un contract de comodat pe o perioada de 3 ani fara pretentii financiare .
Pe aceasta cale tin sa-i multumesc in numele tuturor rulotistilor.
In perioada urmatoare voi face impreuna cu Nelu Predonu demersurile necesare pt racordarea la apa a locatiei noastre...
In acest wekend ( incepand de maine h 16 ) construim si toaleta pe structura de lemn , care ne va costa undeva la 500 ron cu tot cu OSB si coltare metalice, holzsuruburi si ce mai intra in necesarul de materiale pe care l-a facut Nelu.
Cheia a fost la Vali Mocanu in perioada 30 apr - 8 mai , cand au fost prezente 3-4 echipaje aici , acum cheia este la mine si o predau de luni incolo ... celor care merg wekendul viitor , in caz ca nu voi fi la Bucuresti .

PS : fotografia este pusa in acest format pt a nu se vedea datele personale ale d-lui Lazarescu .. serie /nr CI si cnp.... fiind date cu caracter personal , dar daca un membru asociat doreste sa consulte acest contract il poate solicita in privat de la mine .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cine ne poate ajuta sa caram 2 placi de OSB si ceva rectangulare de lemn lungi de 3- 4m azi intre h 15-18 ?
Mergem sa construim toaleta .. si nu avem cu ce cara materialele....
Astept sa vad daca ajunge inapoi in Bucuresti colegu' Sandu Arcadie .... care are un papuc "deschis "... open space cum "zice " americanii ...
Petrut Dobre
Membru forum
17
Data nasterii: 12 Aug 1974

Re: Campare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Petrut Dobre »

Eu am o remorca cu dimensiuni interioare de 1,8 x 4 m/ 1000kg cu obloane si axa dubla. Din pacate eu ies la 20:00 de la serviciu ...dar daca poate cineva s-o tracteze din Berceni (piata Resita), o pot pune la dispozitie.
Mercedes Sprinter-Autorulota

Petrut Dobre
0722 225 686
Bucuresti
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Multumim domnule Petrut pentru disponibilitatea dvs. Acum se pare ca o rezolvam cu ajutorul lui Sandu Arcadie, poate cu alta ocazie vom apela la dumneavoastra. Astept sa ma sune Sandu, mergem, cumparam lemnaria si o ducem in seara asta la Pasarea. Cel putin asa sper.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Prezenta postare, tin sa precizez de la inceput, nu e recomandata pudicilor de genul celui din Tg. Jiu ce comenteaza pe facebook, in pagina neoficiala "Club-RV Romania" (frustrati) - grup inchis.

Conform celor mentionate anterior, sambata dis de dimineata am ajuns la Pasarea si ne-am apucat de construirea instalatiei de golire a intestinului gros si nu numai.
Impreuna cu localnicul Romica (baiatul bun la toate), cu Chendrean Laur si Sibiceanu Sorin am trecut la debitarea riglelor de lemn si a dulapilor folositi ca postament peste groapa sapata in zilele anterioare de Marian (vecinu').
Din nefericire, baiatul in loc sa faca groapa conform indicatiilor date, de 1 x 1m, probabil, vazand ce chiolhanuri trag rulotistii la Pasarea, a facut-o cu capacitate dubla.

Asa cum promisese, a aparut Ionita Bogdan cu copiii, sa ne ajute. Cand toate reperele erau debitate, finisate si cand urma sa ne apucam de montajul structurii de rezistenta, au mai aparut doua ajutoare de toata isprava: Marian Ciocan si Cristi Stoica. Bogdan cu bormasina, Marian Ciocan avand nume predestinat, cu batutul cuielor si drujba, Cristi sef la bomfaier ... au facut ca pe la ora amiezii sa fie gata structura de rezistenta. Cand s-au implinit 10 ore de la demararea lucrarilor, Gelu Ionescu monta ultima piesa - acoperisul lacasului de cult. :oops:

Cea mai delicata problema a fost cea de stabilire a dimensiunii si formei gaurii prin care are loc purjarea.
Dupa discutii interminabile intre doamnele si domnii prezenti, dupa exemplificari la fata locului ... datorita directiei opuse a jetului din momentul relaxarii vezicii, se ajunsese la concluzia ca este necesara practicarea a 2 gauri, una de femei si alta de barbati. :shock:
Intr-un final, tinandu-se cont ca in locatie se mai face si intuneric, se mai bea si cate un paharel, in acord cu normele de protectia muncii, pentru evitarea oricaror accidente, dupa laborioase calcule de geometrie euclidiana s-a stabilit sa se practice o singura gaura in forma de trapez.

Cateva imagini de la fata locului:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La final a venit si CTC-ul:

Imagine

Acum, va invitam ... sa faceti ceva in munca noastra :oops: (18)
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Scrie răspuns