Prezenta postare, tin sa precizez de la inceput, nu e recomandata pudicilor de genul celui din Tg. Jiu ce comenteaza pe facebook, in pagina
neoficiala "Club-RV Romania" (frustrati) - grup inchis.
Conform celor mentionate anterior, sambata dis de dimineata am ajuns la Pasarea si ne-am apucat de construirea instalatiei de golire a intestinului gros si nu numai.
Impreuna cu localnicul Romica (baiatul bun la toate), cu Chendrean Laur si Sibiceanu Sorin am trecut la debitarea riglelor de lemn si a dulapilor folositi ca postament peste groapa sapata in zilele anterioare de Marian (vecinu').
Din nefericire, baiatul in loc sa faca groapa conform indicatiilor date, de 1 x 1m, probabil, vazand ce chiolhanuri trag rulotistii la Pasarea, a facut-o cu capacitate dubla.
Asa cum promisese, a aparut Ionita Bogdan cu copiii, sa ne ajute. Cand toate reperele erau debitate, finisate si cand urma sa ne apucam de montajul structurii de rezistenta, au mai aparut doua ajutoare de toata isprava: Marian Ciocan si Cristi Stoica. Bogdan cu bormasina, Marian Ciocan avand nume predestinat, cu batutul cuielor si drujba, Cristi sef la bomfaier ... au facut ca pe la ora amiezii sa fie gata structura de rezistenta. Cand s-au implinit 10 ore de la demararea lucrarilor, Gelu Ionescu monta ultima piesa - acoperisul lacasului de cult. :oops:
Cea mai delicata problema a fost cea de stabilire a dimensiunii si formei gaurii prin care are loc purjarea.
Dupa discutii interminabile intre doamnele si domnii prezenti, dupa exemplificari la fata locului ... datorita directiei opuse a jetului din momentul relaxarii vezicii, se ajunsese la concluzia ca este necesara practicarea a 2 gauri, una de femei si alta de barbati. :shock:
Intr-un final, tinandu-se cont ca in locatie se mai face si intuneric, se mai bea si cate un paharel, in acord cu normele de protectia muncii, pentru evitarea oricaror accidente, dupa laborioase calcule de geometrie euclidiana s-a stabilit sa se practice o singura gaura in forma de trapez.
Cateva imagini de la fata locului:
La final a venit si CTC-ul:
Acum, va invitam ... sa faceti ceva in munca noastra :oops:
(18)