Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Asa cum am propus 2 saptamani consecutiv in topicul viewtopic.php?f=155&t=6617
am si facut si am petrecut un wekend deosebit la locatia Pasarea Lac , unde alaturi de echipajele prezente am imbinat placutul cu utilul , adica activitati de recreere cu treaba care mai e de facut pe acolo....
Am pescuit si sambata si duminica la 5 lansete si am luat undeva la 6 kg de caras in 2 zile... fara exagerare... chiar daca e de mincinosi topicul , vin cu o poza in care va arat doar o parte din captura...
....maine am sa continui , acum abia am venit de la meci Steaua-Petrolu'
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
........ dupa ce venim de la Venus Palace se va face un "reload" al acestei intalniri tot asa cu pescuit , foc de tabara am sa vorbesc cu dl Gica administratorul baltii sa lase copiii fara taxa dimineata la h 10 sa faca un miniconcurs de pescuit de 1 h ( la undita ) ... e de treaba omu' si s-a imprietenit f repede cu Bucataru' pt ca au fost candva amandoi militieni , au "puncte" comune :)
Asa cum am scris si in topicul de organizare al acestui loc de campare al asociatiei CLUB RV RO http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 4&start=60
.. ne vedem in wekend aici , la noi acasa , unde de 1 mai si paste au fost 3 echipaje .. azi ma intalnesc cu Vali Mocanu sa-mi returneze cheile de la poarta .....
Luati-va viermusi ca trage ! :)
Ne vedem de vineri dupa h 16 cine poate veni.. chiar si mai tarziu .....
Cine este amator sa vada cum se realizeaza practic o constructie pe structura de lemn, e invitatul meu in locatia de la Pasarea.
Aceasta invitatie nu va implica cu nimic. Doar sa asistati si sa descoperiti cateva notiuni de baza din tainele lucrului cu lemnul.
Daca terminam in timp util lucrul acasa incercam sa venim si noi sambata seara, mai vine cineva cu copii ca sa aiba cel mic ( 4 ani) cu cine sa se joace?
ok, incercam sa terminam treaba acasa si sa ajugem sambata pe seara, cel mic deja e nerabdator sa pescuiasca si sa doarma in rulota.
Sunt pe acolo ceva buruieni ce nu va dau pace? ca mai am niste ierbicid si pot veni cu pompa de stropit.