Fendt Platin an fabricatie 2000

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Pop
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1974

Re: Fendt Platin an fabricatie 2000

Mesaj de Mihai Pop »

Multumesc mult de invitatie domnului Ionita Bogdan si daca nu deranjez voi venii cu siguranta . Sunt foarte interesat de subiectul "rulote" ( cred ca e un virus ceva :lol: ) Cand aveti timp pentru mine voi fi la dumneavoasta . As fi venit si cu rulota ... caci un ochi de veteran face cat 1000 vorbe , dar nu vreau sa intind coarda momentan. Oricum va multumesc foarte mult
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

are montata permanenta pe ea si o " prelata " originala special de protectie solară si antigrindina
Este vorba cumva despre " schutzdach"? asa ceva? viewtopic.php?p=1981#p1981
O foto ne-ar lamuri. Daca e asa ceva cu asta sigur se va sesiza vreun politist, cred ca si de la noi nu doar din vest, daca pentru o marchiza au dat amenda.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Mihai Pop
Membru forum
12

Mesaj de Mihai Pop »

din pacare nu am reusit sa pun poze ... dar mai incerc . Practic este lipita de rulota ... nu este distantata
Mihai Pop
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

E ciudata prelata. Are decupaje pentru trapele de aerisire din plafonul rulotei?
Nici culoarea nu-i grozava. Imi imaginez ca se incalzeste mult mai tare decat fara!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Da, este cam acelasi lucru, dar nu este distantata de rulota. Daca este in contact direct cu plafonul poate patrunde apa, condens ceea ce nu e bine (de aceea sunt discutii controversate si referitor la folosirea huselor pe rulota din aceleasi motive). In plus nu se pot deschide trapele din tavan (care imbunatatesc ventilatia interioara); evacuarea gazelor de la Truma, pe unde sa face in acest caz? cosul e tot prin plafon scos, dar in cazul asta e obturat de acea prelata. Daca ramane ancorata asa in stationare nu se pot deschide nici geamurile fata spate, tot pentru a patrunde aerul racoros, cand e foarte cald...

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Mihai Pop
Membru forum
12

Mesaj de Mihai Pop »

poza nu este foarte concludenta ... voi mai face alte poze dupaamiaza . Ca idee e facuta special pentru ea , are toate decupajele facute ... pentru trape si cos . E facuta dintr-un material grosut moale si poros ... cred ca e speciala pentru antisoare . Am imteles ca a costat 500 euro la achizitie . Si nu stiu ce sa fac ... renunt la ea ?
Mihai Pop
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Daca are decupaje... atunci ar fi utile cateva foto mai detaliate; eventual si daca are spatiu prin care circula aerul intre plafon si prelata ar oferi o protectie; dar sa circului cu ea montata... e cam ciudat.

Gavriil Stiharul
Mihai Pop
Membru forum
12

Mesaj de Mihai Pop »

corect .... si mie imi pare ciudat , dar mai ales vreau sa stiu daca e legal si bine de circulat asa . Din cum pare rulota cred ca a fost folosita mai mult stationar ( sau nu a fost folosita ) , dar eu am de gand sa fac iesiri cat mai dese in tara si prin Europa.
Mihai Pop
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Ceva e ciudat la mijloc: e ciudat sa aiba decupaje pentru aerisiri dar sa blocheze geamul din fata!

Originala Fendt nu cred sa fie pentru ca e o "strutocamila"; Daca e facuta sa "locuiesti" in rulota cu husa montata atunci ar trebui sa NU acopere geamul din fata. Daca e facuta sa fie utilizata atunci cand nu locuiesti in rulota, atunci la ce bun decupajele pentru trape?
Prin magazine (si camping-uri) toate cover-urile termice pe care le-am vazut erau argintii si erau montate doar pe geamuri si parbrizele camperelor. Plafonul rulotelor este, in mod normal, deschis la culoare si izolat termic cu polistiren; Atata timp cat e in buna stare de functionare pare inutil sa-l acoperi cu ceva.

Husa respectiva ar trebui data jos si inspectat plafonul, nu cumva sa acopere "ceva" :(

De circulat pe sosea, parerea mea, nu vad de ce ar fi o problema. Pana la urma si cei care cara marfa cu remorca acopera marfa cu o husa. Daca-i bine ancorata si nu conduce la depasirea limitelor de gabarit este, probabil, ok.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Din punct de vedere ,,aerodinamic " prelata nu te ajuta la nimic :mrgreen: dupa mine chiar incurca :!:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Atata timp cat e in buna stare de functionare pare inutil sa-l acoperi cu ceva.
In cazul schutzdach-ului protejeaza plafonul impotriva intemperiilor (grindina, zapada, chiar ploaie), in stationare. De asemenea soarele nu intra in contact direct cu plafonul, este ca si cum ar sta rulota sub o copertina, la umbra, avantaj la atmosfera din interior, nu se incinge chiar asa ca si fara umbra.

Gavriil Stiharul
Mihai Pop
Membru forum
12

Mesaj de Mihai Pop »

ok ... multumesc . Ma gandeam eu ca nu au pus ei asa ceva se prosti ... mai ales ca asa cum am mai zis a costat 500 euro . Am mai gasit in portbagaj si 4 tevi din aluminiu ( suporti ) cu care daca vreau pot ridica prelata in fata si in spate pentru a se deschide geamurile . Voi face o iesire pana pe la Brasov sa vad cum se comporta .
Mihai Pop
Scrie răspuns