Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
dupa multe vizionari (initial pe internet, apoi pe viu, intai eu apoi cu sotia si copiii) din care unele ne-au placut foarte mult altele mai putin.....ne-a lovit...sau mai bine s criam "love-it"...pt ca ne-am indragostit la prima vedere de ea....si parca ar fi fost cu o fiinta vie...nu a mai contat ca are o zgarietura sau alta, ca e fata mare sau nu, ca e cuminte sau nu....ne-am indragostit pur si simplu
este o KIP Grey Line 45 TLB din 1993 adusa din olanda
acum deabea incerc sa deslusesc daca funcioneaza normal una sau alta.. o sa pun si poze cat de curand
Sa fie intr-un ceas bun si cum se spune: va dorim " vant din spate". Cunoastem sentimentul de dragoste la prima vedere ( si noi am patit la fel).
Dupa ce am luat-o pe a noastra, am fugit la mare. Acum , voi aveti cel putin trei optiuni sa o puneti la treaba:
1. fuga la mare, la Venus, unde o sa ne intalnim " cativa " rulotisti
2. o tura in Moldova
3. mai aproape de Bucuresti, la Iepuresti, unde s-au strans deja colegi dornici de natura
multumesc de urari si de invitatie. din pacate am deja planul facut pt 1 mai si Paste, cu toate ca mi-as fi dorit sa o testez si sa ii aflu "secretele" si sa primesc indrumari de la cei initiati , insa cu alta ocazie sper sa se potriveasca...oricum este un inceput