1 Mai si Sf. Pasti la Iepuresti 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Mihai Gheorghe

Re: 1 Mai si Sf. Pasti la Iepuresti 2013

Mesaj de Mihai Gheorghe »

@dragoserv, daca doresti, ar fi mai potrivit sa deschizi un topic cu propunere de intalnire la Iepuresi cu ocazia Floriilor. Cu aceasta ocazie este dezlegare la peste, care poate fi cumparat din Mihailesti proaspat scos din lac, numai bun de saramura pe malul Neajlovului. Eu as fi venit primul daca as fi putut. :D Daca te hotarasti, sau altcineva are in intentie asemenea iesire, transmiteti mi si pot anunta de prezenta. :) Ramane valabila rugamintea ca participantii de 1 mai si Pasti sa ma contacteze. :!:
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

:idea: Sincer nu as renunta la ideea de a merge la Iepuresti de 1Mai . Dar parca nu as vrea sa stau singur pe acolo Deci repet intrebarea : Vine cineva la Iepuresti de Marti ? Cei care s-au anuntat prin pm pot trece confirmarea aici daca eventual nu s-au sucit. Nu e suparare putem sa amanam Iepurestiul cu 2 / 3 saptamani poate chiar 1Iunie . Mihai astepta confirmari , asa in calitate de gazda . Poate si el ar merge in alta parte daca nu vine nimeni .
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Mihai Gheorghe

:D Nici eu n-as renunta la ideea de a merge la Iepuresti toata perioada, insa sunt nevoit s-o fac. Ma voi afla in locatie de marti dupa amiaza, vom sta pana pe 2 sau 3 mai, dupa care vom pregati si petrece Sf. Paste in alta parte. Daca vor fi doritori sa ramana toata perioada la Iepuresti...le doresc de pe acum timp frumos, masa bogata! 😉 De maine dimineata va fi prezent dl. Lungu Marian , asa ca cei care vor sa "arda" o saramura de Florii, au cu cine...! :)
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Au aparut deja primele 4 echipaje . Se pare ca vor mai veni si altii . Iarba a crescut ....pasarelele au pregatit repertoriu ...asa ca sunteti bineveniti .
0722.296.538
Mihai Gheorghe

Vremea este de partea noastra, mai mult..., veti afla !:D
http://www.accuweather.com/en/ro/iepure ... st/2276083
Mihai Gheorghe

Gata..., si noi suntem pregatiti de plecare, asteptam maine copii de la scoala si plecam spre Iepuresti. Am vorbit cu Bucataru care este si el prezent acolo, urmeaza sa vina alte echipaje pe care nu le-am mai vazut demult, si-mi va face placere sa ne salutam, sa stam la o sueta , asa ca de maine ne intregim! :D 😉
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Am fost si eu "adunat" de pe drumuri pe la 23.30, ca nu mai nimeream intrarea pe pasune. Noroc cu Bucataru care s-a aruncat in masina sa ne ghideze. A fost o minivacanta foarte relaxanta, cu toata caldura si lipsa de umbra.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

A fost o intalnire frumoasa cu o participare restransa insa . Am fost in total 11 echipaje . Multumesc pe aceasta cale organizatorului pt invitatie si celor care au participat pt companie.
Sper ca pana la sfarsitul acestei luni sa putem reedita intalnirea in nr cat mai mare.
Fişiere ataşate
023.JPG
023.JPG (86.16 KiB) Vizualizat de 1967 ori
IMG_5436.jpg
IMG_5436.jpg (84.46 KiB) Vizualizat de 1967 ori
IMG_5439.jpg
IMG_5439.jpg (96.08 KiB) Vizualizat de 1967 ori
IMG_5440.jpg
IMG_5440.jpg (86.25 KiB) Vizualizat de 1967 ori
0722.296.538
Cristian Nastase
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 02 Feb 1968

Mesaj de Cristian Nastase »

Frumos este putin spus,multumim Mihai ptr. invitatie .
Am facut baie ,foc de tabara ,pescuit si sex (mai putin :mrgreen: ) pe rupte
Frumoasa familie condusa cu ochiul ager de catre Andy Nastase a perpelit niste oratanii la protap acompaniati de catre solista Mariana Sterian ( Mioara este inebunita dupa ea :lol: ) http://www.youtube.com/watch?v=FNwkt9b-3Dk Surpriza sonora a fost oferita de catre mine prin amabilitatea prietenului meu Nae si a sotului Marianei ,Tony . Multumim si lui Florin Lincan care ne-a incantat cu acordeonul din dotare,pana tarziu in noapte . La intalnire au mai fost si doi prieteni iranieni Aly si Mamali care se luptau de mama focului cu niste palinca . Astept cu nerabdare filmuletul facut profesional de catre Mihai Gheorghe .
Ovidiu a fost extaziat de muzica, cu toporul in mana tot timpul .Astept imagini si cu Silviu cand am reusit sa doboram un copac (jumatate in apa ) cu un toporas (nu aveam loc de burti )
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste" 🤘
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

La mine sunt muschi, da? Nu burta. Numa' ca nu-i tin incordati, sa nu fac ravagii. :mrgreen:
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Scrie răspuns