Sa dezvoltam acest topic, poate cineva gaseste informatii utile, mai ales ca in ultimul timp am vazut discutii despre suspendarea rulotei pe cale pentru a i se schimba rotile!
Reparatia a constat, inafara de schimbarea peretelui frontal al rulotei, si in ramforsarea sasiului acesteia care la mine in partea din fata lipseste cu desavarsire; cu alte cuvinte, sasiul este format doar din cele doua profiluri in forma de V.
Problemele erau urmatoarele:
1. podeaua porbagajului (separata de podeaua rulotei si despartita doar prin peretele despartitor) nu avea sprijin decat pe 3 laturi(lateral si spate) partea din fata neavand nici o ramforsare
2. picioarele de calare din fata nu sunt prinse (ca cele din spate) pe profilul sasiului ci doar tangential cu acesta; astfel ca in momentul in care calam mai tare podeaua rulotei era impinsa in sus( se risca ruperea in timp a colturilor podelei) si nici rulota nu avea o stabilitate buna.
Uitandu-ma la alte rulote am procedat la intarirea structurii sasiului rulotei astfel incat in momentul in care calez rulota suprafata de acoperire sa fie cat mai mare:
-am facut un cadru din cornier zincat, care la interior inglobeaza un T-eu de zincat care are rolul de a tine ambele podele(ale porbagajului si a rulotei)
-am prins de capatul picioarelor de calare din fata cate o bara de cornir zincat, astfel incat atunci cand calez acesta difuzeaza toata forta asupra intregului cadru pe care l-am facut
http://imageshack.us/a/img521/6108/schitareparatie.pdf