Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
De aici am batut toate plajele de la Sidari unde sunt mai multe locuri pe langa Canal D'amor, Roda, Astrakery, Kassiopi aici sunt 3 plaje pe lang cea de langa soseaua principala, doua dintre ele fiind accesibile foarte greu chiar in "capul ascutit" iar in directia Paleokastritsa, Agios Stefanos-Arilas, Logas sau Sunset Beach cum i se mai zice, Agios Gordis .
Fişiere ataşate
0 261_640x480.jpg (73.84 KiB) Vizualizat de 2820 ori
Sidari
0 110_640x480.jpg (63.42 KiB) Vizualizat de 2820 ori
Agios Stefanos
0 306_640x480.jpg (62.73 KiB) Vizualizat de 2820 ori
Agios Stafanos
0 312_640x480.jpg (87.36 KiB) Vizualizat de 2820 ori
Antonia, Teodora, Diana si Adrian Cocis
Vw Sharan 1.8T + Knaus Sudwind 530 M-TK
0742 129 909 - Adrian
www.distinctimobiliare.ro
Pentru cei interesati revin cu cateva informatii legate de offcamping, toate plajele care le-am vizitat si care erau marcate cu "Blue Flag" erau mai deosebite ele fiind amenajate cu dusuri, unele aveau si cabine de schimb si erau marcate cu panouri informative. Una dintre plajele unde am stat offcampig 2 nopti fara sa ma intrebe nimeni de sanatate, in compania unui neamt (eram doar noi pe toata plaja), este Astrakeri intre Roda si Sidari, o plaja micuta cu un mic port la poalele satului unde este si o taverna cocheta chiar la coborarea spre plaja.
0742 129 909 - Adrian
Ce nu am vazut pe aceste plaje erau toaletele insa ma gandesc ca singurul motiv ar fi fost ca eram in extra sezon, ... poate aici ne da ceva informatii nea Traian.
0742 129 909 - Adrian
... ca intreba cineva de taxe aici am de relatat o intamplare mai puti placuta, la drumul de intoarcere am ales sa mergem de la Metora spre Salonic pe la Larissa-Katerini (Halkidiki) iar fiind noapte nu m-am mai oprit sa-mi scot bani pentru taxa de autostrada stiind ca se poate sa-ti faca factura si sa o platesti cand ajungi acasa, ... la primele doua posturi de taxare a functionat insa la al treilea nu a mai functionat si aici a inceput tarboiul cu taxatorul si sefu taxatorului care nu stiau inafara de greaca si limbajul semnelor nimic si eu care nu intelegeam de ce cu doua facturi emise de posturile de taxare dinainte in mana, ei nu puteau ma o faca si pe a treia. Intr-un final am apelat la poitie care aveu chiar acolo un sediu si care m-a lamurit ... ca intrind probabil in alt "judet" cum s-ar spune acele posturi de taxare era ale altei compani unde regula cu factura si plata acasa nu era valabila se accepta doar plata cash. ... desi foarte stupid pentru ca factura era emisa de statul elen reperzentat de administratorul autostrazi in acest caz fiind ceva de genul "ministerul transporturilor administratia drumuri si poduri ".
Deranjul nu a fost mare pentru ca a trebuit sa ma intorc vreo 10 km pana la prima localitate de unde am putut sa scot bani insa a meritat pentru ca partea distractiva a fost intorsul atelajului pe 8 benzi asistat fiind de 4 politati greci care au oprit circulatia pe ambele sensuri ca sa pot eu intoarce. Asa ca dragilor nu ramaneti fara bani cash ca nu sti niciodata ce te poate paste .
0742 129 909 - Adrian
Adrian, ultimele poze sunt de pe aceeasi plaje unde am stat si noi 4 zile.
Nu, tualete nu sunt decat foarte rare si nu pe plaje libere ci numai pe plaje private, adica cele cu fotolii si umbrele de inchiriat. In schimb apa dulce pentru dus e peste tot.
Am WC in camper.
Am udat un palc de smochini vidanjand in 2011
In 2012 m-am dus sa vad daca s-au uscat, si am constatat ca ereau mai vigurosi si plini de smochine(galbene ca..lamaia)
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Daca WC-ul din rulota e doar de poza trebuie sa cauti zilnic campinguri. Asta inseamna cateva zeci de euro un dus la toilett...
Sau poate folosesti un tufis. Aplici tehnica olteneasca: Un closet in curte se poate construi din 2 pari, unu de care te tii si unul cu care te aperi de caini. :lol:
Exista totusi si plaje in Grecia pe care se poate sta off si care au si WC-uri in afara de dusurile cu apa dulce.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?