Deschid acest topic, in urma consultarii cu membrii CD, pentru strangerea de fonduri.
Sursa de bani va fi constiutita numai din donatii si sponsorizari, cheltuielile fiind justificate cu documente.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Cine vrea sa doneze oficial ceva pt acest proiect o poate face in contul asociatiei cu specificatia "Pt proiect Pasarea "
Alte materiale de care avem nevoie ar fi : trafaleti , lavabila 40 L , panza de camuflaj 100 mp , furtun 1zoll -10m , pietris 2-3 mc , ciment 5-6 saci ...
Cei care doresc sa participe la o cheta , suma fixata pe an ar fi de 50 ron de echipaj.. este optionala si nu obligatorie... suntem deja 10 , avem acum 500 ron suma ce se va folosi pt incarcarea molozului de acolo ... mai asteptam si alti colegi care doresc sa se implice aici nu neaparat cu acesti 50 ron , dar cu prezenta , cu rulota , cu grebla .. cu undita .... :)
Mai avem nevoie de :
- cineva care sa aiba o basculanta sau remorca pt ca mai avem si altele de carat de acolo ( chiar si contra cost )
- cineva care are o motocoasa - cu lama de otel NU CU GUTA .... model de mana nu pe 4 roti de preferat ...
Alte sume se vor cheltui pt benzina - motocoasa , greble , lopeti , maturi ....
Incercam sa facem in asa fel incat sa cheltuim pt acest proiect cat mai putin din banii asociatiei pt ca este un proiect local si nu ne putem permite sa cheltuim noi cei de la Bucuresti banii membrilor din toata tara....
Bugetul care poate fi alocat acestui proiect se va discuta / propune si respectiv vota la adunarea generala , pana atunci nu ne atingem de bani pt ca oricum la acest moment nu avem un act notarial semnat in vederea folosirii terenului pe minim 3 ani asa cum ne dorim .... si nici un buget fixat clar al Asociatiei CLUB RV RO .
Sumele cheltuite pana acum au fost exclusiv din buzunaru nostru celor care mergem acolo si am si muncit /sapat /plantat / ecologizat in zona ....
Asociatia a cheltuit mai putin de 200 ron pe o pompa electrica si un furtun care vor fi folosite si la alte intalniri ( ex. Delta Dunarii , Valea Cerbului , Plaiu Foii ) unde se poate scoate apa din rau sau lac... pt menaj .... Topicul se va folosi exclusiv pt afisarea nevoilor acestor locatii ...
Cei ce doresc a oferi pt acest proiect chiar si o grebla sau niste saci de plastic ma pot contacta la nr de tel , respectiv mail din semnatura sau pot scrie aici ....
Va multumim si va asteptam la locatie ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin_Vint scrie:Buna seara,
Am vorbit cu un coleg rulotist, dl.Petrut Florian si a spus ca ne poate dona un rezervor de apa de 500L, care poate stoca si apa potabila. Daca cumva spatiul are si vre-un put de apa, poate punem la punct sistemul de alimentare. Singura problema ca nu are cu ce sa il transporte din Andronache pana la locatie!
Cu stima,
Florin Vint
P.S. Bazinul vine insotit si de o palinca calitatea -I-a de la mama ei!
Lupu Ciprian scrie:Afla din ce material este bazinul , intreaba daca are cana sau robinet , greutate si dimensiuni , te rog ! Sunt importante dimensiunile pt ca sa gasesc transport.
Rezolvam si cu transportul , avem colegi care ne ajuta la pret mai mic sau moca.... vedem ...
Florin_Vint scrie:Alb, plastic, cu robinet de 3/4 si poate fi transportat cu o dacie papuc. Maine ne poate spune daca nu s-a intepenit robinetul.
ArcadieSandu scrie:Avem "papuc" nici un fel de problema :D
Astept "semnalul"
Ciprian, cand aveti in plan sa lucrati din nou la locatie? care este programul?
intreb, deoarece eu am o motocoasa modelul de care ai nevoie(foto), si am si un drum de facut la buc, dar nu stiu exact daca saptamana asta sau cea viitoare. ma gandesc sa ne sincronizam cumva si sa va cosesc...
Lucram saptamanal la locatie .... NU avem timp zi de zi sa mergem acolo , dar maine de exemplu aducem pietris , ciment , nisip , betoniera ........ pt. a face intrarea de la strada.... ( aduce Relu Deliu de fapt nu eu )...
In wekenduri mergem permanent ( cine are timp cu si fara rulote ) pana caldura va deveni insuportabila dupa care probabil luam o pauza sau inlocuim pescuitul cu scaldatul :)
....deci in acest wekend sau urmatorul cand poti chiar si in cursul saptamanii si vrei sa ajuti ... benzina o dau eu :) pt. motocoasa ... sau vii si cu rulota si ramai peste wekend cu noi daca ai chef...
sun inainte sa vin atunci..cand ma si hotaresc sa vin...aduc eu uleiul langa benzina(motor in 2timpi), dar oricum consuma extrem de putin(aprox 0.750L / 1000 mp)...app. cat e de cosit?...dar hai sa comunicam privat sa nu umplem topicul inutil. ms
In afara de materialele de constrctii si lucrarea de azi ( cu betoniera ) venite de la Relu Deliu ca donatie , va mai anunt si primirea de la LIVIU ADRIAN si respectiv Traian Filip a cate 50 ron de fiecare .
Multumim !
Alte donatii pt. sustinerea acestui proiect : Vali Panait 50 ron
Catichi Irina Lupoaica :) 50 ron
Urmeaza in wekend sa mai colectam de la cei ce doresc sa ajute... asa ne-am invatat cu DOAMNE AJUTA daca suntem langa Manastire.....
P.S. VA coi tine la curent cu evidenta si cheltuirea sumelor ca sa nu se creada ca ne luam mici sau bere din banii colegilor .
De vineri seara vin la strans molozul :D
Ptr . fondul de rulment (de ce dracu-i spune asa nu stiu ) ma postez la intrarea in manastire imbracat boschetar (iau tinuta de olog )ma manjesc cu coliva pe la gura ,muci din silicon la nas si doi caini mai rapanosi langa mine (ptr. impresia artistica )
Daca vrei Ciprian ,poti sa vi si tu cu boxa din dotare cu doua trei cantari specifice (de cersit )
Atuul nostru este fata ,nu ne trebuie prea mult machiaj
P:S. - sa nu aruncati ciubotele alea sparte gasite in lac ,le folosim la maxim posibil .
Am vorbit cu Zana ca au promotie la spital ptr .tuseuri si clisme cu sare ....doamne fereste... :twisted:(nu sunt off, ca am scris de moloz )
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste"