cumpar rulota

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ghenici Nicolae
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 13 Apr 1986

cumpar rulota

Mesaj de Ghenici Nicolae »

buna ziua! as dori sa achizitionez o rulota de 4 persoane(MMA 1000-1100 kg), de preferabil inmatriculata, cu cort exterior inchis, cabina de dus,truma si frigiderul sa fie functionabile- zona Bucuresti sau imprejurimi, la un pret max. 2100-2200 euroi. :? Stiu ca este putin dar atat dispun momentan 😢 . Contact - naick13@yahoo.com, sau 0765619243. Va Multumesc.
Ghenici Nicolae
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 13 Apr 1986

Re: cumpar rulota

Mesaj de Ghenici Nicolae »

buna seara! nu puteti sa imi da-ti macar o sugestie,va rog dati-mi macar un sfat, stiu ca nu dispun de o suma prea mare, dar as dori foarte mult sa achizitionez o rulota. am tot cautat pe diverse site-uri, am fost le-am vazut, dar in mare parte sunt TZEPE( nu functioneaza ori frigiderul, ori truma ori nu aveau cort, ori mobilierul era foarte uzat, cu toate ca la telefon au confirmat ca toate merg, dar la fata locului a fost altceva), in sensul ca una este in poza iar alta este in realitate. Am cheltuit destui bani pe motorina si deaceea vreau ceva din bucuresti sau din jur. :(
Alin Mihaila
Membru forum
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Astazi am luat inca una la serviciu dethleffs '95, 3 persoane cu cort ext si dotarile uzuale perfect functinala si ingrijita, dar am dat 2500 pe ea... Incercati pe Exis...
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

daca nu ati gasit nimic pe forum aici viewforum.php?f=146 incercati pe site-urile de vanzari,de suma care dispuneti gasiti mai repede de 2 persoane, de 4 persoane foarte rar, din experienta gasiti rulote pana in anii '90 ca an de fabricatie, ori daca ati refuzat una din cauza uzurii mobilierului nu stiu cum sa va zic, dar la banii acestia nu cumparati o rulota noua ci una de 23 ani vechime, ca si la masini si peste rulote se asterne o uzura normala, trebuie sa fiti constient ca trebuie sa acceptati aceste uzuri normale,important este ca acea rulota sa nu aibe infiltratii, sa nu aibe peretii moi, in rest totul poate fi reparat daca initial nu functioneaza, exista piese de schimb si chiar gasiti raspunsuri pe forumul tehnic de aici, daca nu va pricepeti puneti o intrebare si vi se raspunde
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Alin Mihaila
Membru forum
12

Mesaj de Alin Mihaila »

Mie asta mi se pare ideala http://www.exis.ro/anunt_client/80... Incercati
Tel. 0748124289
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

nu are cabina de dus...Alin
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
pirvuhoratiu
Membru forum
12
Data nasterii: 16 Apr 1964

Mesaj de pirvuhoratiu »

Sau www.rulotecamping.ro/contact -tg.secuiesc, dar orientează-te spre cele mai noi.
VW passat TDI 4motion + Hymer Eriba Nova 392
0723909090 e-mail god_guard@yahoo.com
Alin Mihaila
Membru forum
12

Mesaj de Alin Mihaila »

Da, dar cabina de dus fara boiler e cam ca fotbalul fara minge... :)
Tel. 0748124289
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Eu va recomand sa va uitati dupa o rulota 85 - 90 ...mai dotata . Din pacate , asa cum spune Nicky rulota are 23 ani. O sa miroasa in interior ,are cateva hibe dar ...la banii astia doar asta cumparati. Exista varianta sa mai asteptati pana la toamna si sa gasiti o ...chiftea ..dar CLAR nu in Romania. Pana atunci poate mai puteti suplimenta bugetul macar cu banii de drum pana in Olanda sau Germania.

apropo....o rulota SUPER buna calitativ...

http://www.marktplaats.nl/a/caravans-en ... ousPage=lr
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

nu puteti sa imi da-ti macar o sugestie
Sugestia mea ar fi sa nu te grabesti la achizitia unei rulote;stiu,vine sezonul si ispita e mare,dar ulterior poti sa regreti graba.Eu cand am cautat rulota,la fel mi-am propus un pret maxim de 1500-2000 euro si voiam cam aceleasi dotari:2 locuri de dormit,an de fabricatie de la '90 in sus,ba chiar si boiler pe gaz.Am cautat o saptamana in Germania si m-am lamurit;sa gasesc rulota cum voiam si la acel pret era o utopie;am dat pe ea 3000 euro si in 3 ani am mai investit peste 1000 euro in dotari suplimentare&accesorii.Mai bine mai astepti,sau mai plusezi de undeva decat sa iei in graba si limitat de o anumita suma;rulota nu e ca o masina cu care iti faci treaba,ai parcat-o si pleci;e de fapt ca o casa,o casa de vacanta in care te relaxezi si trebuie sa-ti placa,sa te simti bine in ea.De regula calitatea are si pret;ceea ce este prea ieftin,tot de regula e si dubios;chilipirurile sunt rare si sunt la granita dintre noroc si ghinion.

L.E.
Alin Mihaila scrie:Da, dar cabina de dus fara boiler e cam ca fotbalul fara minge... :)
Eu am cabina de dus si nu am boiler,dar fac dus cu un dus portabil cu apa incalzita in prealabil pe gaz.E putin mai mult de lucru(timp insa am ca doar sunt liber cand sunt cu rulota),dar pentru cate zile pot petrece anual in rulota si ma folosesc de dus,deocamdata nu mi s-a parut rentabil sa montez un boiler pe gaz cu toate accesoriile care m-ar duce la o suma de peste 500 euro;sunt alte accesorii care m-au tentat,de neinlocuit cu altceva cum ar fi moover-ul 😉 (se poate monta orice accesoriu ulterior achizitionarii rulotei;daca ai cabina de dus poti monta boiler,daca nu ai cabina insa nu prea ai cum sa o creezi)
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Adevarul vad ca nu vrea sa il spuna nimeni , incearca toti sa iti dea sperante . Adevarul este ca la banii de care dispui vei lua o rulota coaja pina in 1993 si dupa ce vei lua rulota urmeaza greul . E simplu cumperi o rulota dar dupa acea trebuie facuta revizie , nu merge aia nu merge aia nu are aia nu are ailalta , si toate dar toate costa . Incepind de la simple scaune si masa de cort pina la cablu electric sa nu mai spun dotari ca si panou solar rezorvar de apa in interior etc.
Deci nu te amagi singur daca vrei sa iti bagi cearta in casa arunca banii pe orice rulota fiindca la acesta suma nu poti lua decit ce ti-am scris mai sus .Mai bine astepti ceva timp mai pui ceva bani de o parte si cind vei avea in jur de 3500 eu sa te gindesti la ce doresti tu .
Sa nu mi-o ei in nume de rau asa dorim toti la inceput o rulota cu de toate pe la 2000 de eu , dupa ce cumperi rulota incepe GREUL-Eu am dat 3500 de eu pe rulota mea si am mai bagat lejer 2000 de eu in dotari .Asa ca tu decizi ce vei face dar cea ce ti-am scris eu este adevarul .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Fiecare doreste cate ceva la rulota sau rulota sa arate intr-un anume fel.
La banii de care dipuneti (sincer o suma modesta pentru o rulota) asteptarile vor trebui sa fie pe masura (adica modeste)
Daca va doriti neaparat o rulota va trebui sa aveti in vedere o intreaga lista de verificat si o lista de dotari de care nu va puteti lipsi.
In ceea ce ma priveste am dorit o rulota cu mai multe posturi de dormit (familie mare :D ), scurta, din cauza ca merg mai mult OFF dar in primul rand fara infiltratii (cea mai mare problema la o rulota).
Daca celelalte se pot repara relativ ieftin sau inlocui (frigider,soba) reparatia la structura rulotei cu infiltratii este scumpa si complicata.
Deci faceti o lista cu dotarile dorite, iar despre verificarea unei rulote fizic nu ezitati sa cereti ajutorul unui coleg cu mai multa experienta.
Spor la treba!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Scrie răspuns