1 Mai si Sf. Pasti la Iepuresti 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Mihai Gheorghe

1 Mai si Sf. Pasti la Iepuresti 2013

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Deja se stie oficial ca perioada de miniconcediu Sf. Pasti - 1 Mai, este intre 26 aprilie - 06 mai 2013...cel putin confirmat pentru bugetari. Cu siguranta ca cei mai multi vor profita si vor merge la munte sau la mare. Noi, desi am fi avut alternative tentante, suntem consecventi cu traditionala intalnire de la Iepuresti unde ne-am simtit foarte bine, si am lansat invitatia cu certitudinea ca sunt rulotisti care din anumite motive vor dori sa petreaca langa Bucuresti. Anii trecuti au fost colegi care au lucrat in perioada 1 Mai facand naveta la Iepuresti, ceea ce cred ca se va intampla si anul acesta. In concluzie ii rog pe cei interesati sa-mi trimita mesaj. In acest moment stiu deja de participarea unora si astept confirmarea altora. Asa cum spuneam cu alta ocazie se poate veni cu catel, purcel, frati, tati, nasi etc., vom avea foc de tabara, pescuit, plimbari pe rau si in padure, fotbal, volei etc. Este un loc unde copii au spatii de joaca, de alergat, de plimbat cu bicicleta etc. In Noaptea Invierii putem merge la biserica din sat pe jos sau cu masina apoximativ 2,5 km. In general oamenii vin cu de toate de acasa insa daca vor fi solicitari voi discuta cu localnicii pentru miel. Sa auzim de bine! Asa a fost anul trecut.

http://www.youtube.com/watch?v=GhvvWZJmkbQ
lungu marin

Re: 1 Mai si Sf. Pasti la Iepuresti 2013

Mesaj de lungu marin »

Suntem si noi prezenti cu rulota si nepotelele de 12 si 2 ani incepand cu 27 apr.2013

Aveti cumva 2 conturi ? .. aici pe club rv?
- lungu marian si lungu marin. ? asta ca sa nu creem confuzii ... intre membrii
Lupu Ciprian
Dragos Marin
Membru forum
14
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Salutare,
Daca vremea este buna venim si noi de pe 26 dupa-amiaza, insa din acest topic nu prea imi dau seama cati suntem anul acesta ? Presupun ca destul de putin fata de cati am fost anul trecut.....
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Mihai Gheorghe

Ca si in anii trecuti, spun ca scopul acestei intalniri nu este sa concureze alte locatii la participare ci sa adune oameni care doresc sa petreaca intr-o atmosfera placuta , relaxanta, fara programe impuse. Este adevarat ca anul acesta perioada de minivacanta include si Sf. Pasti, astfel incat multi merg la munte sau la mare. Pentru cei care au postat sau vor posta prezenta lor, va voi informa despre numarul participantilor dar nu si numele lor, lesne de inteles. Pana in momentul de fata sunt anuntate 10 echipaje si mai sunt altele in "deliberare", iar din experienta anilor trecuti va spun ca unii s-au anuntat si n-au venit, altii n-au spus si ne-am trezit cu ei pe cap. :D
...................
text eliminat.........
...................
moderarea este facuta le vedere pt ca s-au facut sesizari ale unor colegi respectiv raportari de "logari multiple ".
Va rugam faceti comentarii legate doar de intalnire, nu si legate de moderare ca sa nu ajungem , la incalcari repetate ale regulamentului .
Cu multumiri . Ciprian Lupu

viewtopic.php?f=101&t=4721 2011
viewtopic.php?f=101&t=5859 2012
Daniel Ionescu
Membru forum
13
Oras: IF- Magurele
Data nasterii: 21 Feb 1975

Mesaj de Daniel Ionescu »

Putem face o lista cu participantii pt.
Iepuresti?
Danezu
Frontera Sport 2,2
Caravelair
Mihai Gheorghe

Am spus ca eu nu voi scrie numele participantilor ci numarul lor, tocmai pentru a nu le crea anume "prejudicii", insa cei care doresc, pot sa-si treaca numele in acest topic. Astept pe PM mesajele de participare ale celor care nu doresc sa se regaseasca aici, urmand ca eu sa le transmit lista PM celor care desigur, vor sa stie cu cine vor petrece.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Fara lista este mai bine.Si fara dar !
Cu siguranta voi veni pentru minim doua zile.Pun un cort-veranda si gata camparea !

Astept cu nerabdare sa va revad !
Amalia & Calin
0722.240.240.
Mihai Gheorghe

Cu mare placere va asteptam Calin, ar fi fost prima data cand ati fi lipsit...! :D
Mihai Gheorghe

Iepuresti astazi! :D Teodora era nemultumita ca Neajlovul a inghitit micuta plaja, insa i-am explicat ca pana la intalnirea noastra, apele se vor mai linisti. ( inclusiv pe forum 😉 )
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Va asteptam cu drag!
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

La Iepuresti, vine primavara mai repede !
Frumoase poze !...si i-mi starnesc amintiri si mai frumoase !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Intalnirea de la Iepuresti sub organizarea lui Mihai Gheorghe a devenit un brend pentru rulotismul din zona de sud a tarii si nu numai 😉
Ioane si noua ne este dor de voi , dozatorul tau ce ne destepta mereu :lol:
Sandu cu ciorbita lui .... perisoara ! nu stiu cui :mrgreen:
Iar Strambeanu cu , clatita ,,aia" mare invartita......
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Da Ninele !
La Iepuresti te simti liber...simti ca vine primavara!
Asa cum spui tu: "este un brend" dar si emblematic pentru vechiul ClubRV.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Scrie răspuns