Constantin Curelea scrie:
Invitatia de participare la Venus este adresata tuturor celor care vor sa vina la eveniment. Notiunea de clan, grup sau alta afiliere este depasita in vremea globalizarii.
Toti sunt bineveniti!
De acord cu C-tin Curelea ! Punct ! NU invitam pe nimeni separat, nici oficial !.. dar oricine e binevenit cu sau fara rulota , cort , etc....
ORICINE
Intalnirea este pt rulotisti indiferent de care culoare politica , NATIONALITATE , etnie SAU asociatie !
E bine-venit , cel putin din punctul meu de vedere oricine !
Daca esti banat pe forum nu inseamna ca nu ai voie la intalniri , nu inseamna ca nu ai voie sa citesti forumul !
CD-ul nu face invitatii doar unora separat , ci tuturor pe forum ... daca te regasesti aici , vii ! :)
Asa a fost si la 1 dec.... asa va fi si la intalnirea nationala din iunie .
Va rog totusi sa intelegeti ca aici in topic e bine sa organizam activitati nu sa "rascolim" vechi discutii / conflicte intre unii membrii asociati mai vechi sau mai noi .
Ar fi de preferat sa si le rezolve singuri ( conflictele ) ..problemele , eventual sa-si ceara scuze reciproc ( intre ei in privat sau public ) , dar sa nu ne asociem noi la nivel general imaginea cu diverse conflicte izolate .
Repet topicul e de organizare activitati, sa facem un program comun !
P.S.
exemplu : ieri , alaltaieri a trecut pe la mine la servici Nelu Predonu si am planuit ce facem cu proiectu' "Pasarea" ... azi am vorbit cu Sandu Toma precum ca ar trebui sa ne vedem la o intalnire viitoare sa mai stam de vorba mai mult timp ( nu la tel ) , anu' trecut am fost si la Boboci cu prietenii comuni ( nu scriu clanu' pt ca are sens peiorativ ) , si a fost superb , a carat Gigi Catalin apa cu cisterna numai ca sa ne simtim bine ( sa umplem o minipiscina adusa tot de el ) , dar daca am timp abia astept sa ajung in Germania sa ma opresc macar 2 zile la Zwissel unde Mihai si Maria Rusu ne asteapta cu mare placere si ne e dor de ei .....
Ce treaba am eu sau tu ca acesti oameni s-au mai si contrat intre ei ?
NU e treaba mea ! Eu ma inteleg bine si cu unii si cu altii , de asemenea vreau sa ies cu rulotele si cu unii si cu altii , iar daca ar fi impreuna toti ar fi perfect :)
....daca nu ... iar bine ... mergem inainte, asta e .
PS. 2 Cei care ne jignesc pe facebook si aduc atingere asociatiei si membrilor prin diverse .... NU SUNT BINE VENITI LA ACEASTA INTALNIRE , si nici pe forumul asociatiei ( de unde pe viitor vor fi dati definitiv afara ) , dar din punct de vedere legal, pot intra in camping ca turisti ( probabil ) .
Nu am discutat cu dl Laurentiu sa avem exclusivitate la 1 mai chiar daca suntem peste 100 de turisti numai noi ca persoane in camping , nu ne intereseaza sa monopolizam zona....
Acum , daca sunteti de acord ca am lamurit subiectul va rog sa revenim la organizare de activitati !.. daca nu sunteti de acord continuam si facem un topic searat in care discutam doar asta "dedicat".... cum vreti si voi.... eventual facuta treaba asta doar in zona membrilor asociati , care cunsoc "problema " cu Cd -uri si alte aiureli .... discutii ..aprinse pe care ne concentram inutil ...