Izolare rulota infiltratii

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Vasile
Membru forum
16

Izolare rulota infiltratii

Mesaj de Radu Vasile »

As avea rugamintea sa-mi spuneti ce solutie sa folosesc pentru inlocuirea masticului de la imbinari.In unele locuri(in zona trapelor si nu numai) acesta sa crapat si mi-e frica sa nu patrunda apa inauntru.Eventual firme care fac aceste operatii, preturi,etc.Multumesc anticipat.
Cine vrea sa para mai destept isi arata prostia.
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Izolare rulota infiltratii

Mesaj de Sandu Toma »

Solutia este refacerea etanseizarii cu mastic butilic (aprox. 12Euro/tub) tip Terostat pe care il gasiti la Peti Luidort (Inside Servcom Dej )
Ultima oară modificat 12 Iun 2009, 21:36 de către Sandu Toma, modificat de 2 ori în total.
Orice problema are o rezolvare practica
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sa sti ce e bun, am cumparat si eu ca-mi trebuia la altceva, dar e foarte bun ca nu se intareste si ramane elastic si cauciucat.
Sandu stie :idea:
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Si o alternativa la Terosat (alt produs) cu aceleasi caracteristici...nu se gaseste ??? :? Vreau sa montez o alta priza exterioara...la cea veche s-a "bulit" capacul :(
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Poti incerca si cu mastic auto gri (matze), dar cam in 3 ani din cauza intemperiilor trebuie sa-l inlocuiesti
Orice problema are o rezolvare practica
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Pana la urma am rezolvat cu asta(poza)...pret 25RON,si se pare ca are caracteristicile de care aveam nevoie.
Fişiere ataşate
Sikaflex-11FC...produs de Sika
Sikaflex-11FC...produs de Sika
IMG_4081 [640x480] [640x480] [640x480].JPG (81.87 KiB) Vizualizat de 5356 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Bratulescu Ionut scrie:Pana la urma am rezolvat cu asta(poza)...pret 25RON,si se pare ca are caracteristicile de care aveam nevoie.
Astazi am cumparat si eu acest produs care mi-a fost recomandat ,si care indeplineste calitatile necesare,de sigilant si adeziv elastic,deoarece in partea din fata la imbinarea sinei de la cort s-a distantat de caroserie si am gasit ceva picaturi de apa si cum se incalzeste vreau sa ma apuc sa etansez peste tot unde sunt probleme..Domnu Bratulescu sa-mi spuneti daca s-a rezolvat problema si cum a reactionat in timp acest adeziv,si daca ati folosit primer s-au ati dat direct pe suprafata de contact
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Trebuie sa curatati foarte bine locul unde vreti sa aplicati sigilantul.
In timp a ramas de consistenta smoalei...dar nu casanta. Se pare ca izoleaza foarte bine....afirm aceasta, pentru ca acelasi adeziv l-am folosit la o rulota comerciala, la care am scos un "horn" de la hota. A "prins" toate ploile si zapezile de anul trecut si anul acesta.
N-am avut infiltratii....sper ca nici dumneavoastra sa nu aveti dupa ce terminati lucrarea !
Spor la treaba !!!
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Multumesc de sfat..oricum ma gandeam sa degresez locul bine cu alcool tehnic,si apoi sa aplic acest silicon,pe care l-am vazut pe panoul demonstrativ la Dedeman si e foarte elastic..Si din zeci de silicoane acesta mi-a fost recomandat..Oricum sina de la cort s-a distantat putin,a tras si surubul de prindere al sinei si apa si-a facut loc ..O sa verific amanuntit toate imbinarile in interior si exterior sa vad daca patrunde pe undeva apa.si o sa bag silicon peste tot..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Nicu Iancu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Iul 1967

Mesaj de Nicu Iancu »

Sandu Toma scrie:Poti incerca si cu mastic auto gri (matze), dar cam in 3 ani din cauza intemperiilor trebuie sa-l inlocuiesti
O veste buna pentru cei interesati de SiKa Lastomer 710, produsul de etansare special pentru rulote, care se gaseste si pe site la Exis.ro (Roxana din Campulung).
A aparut de curand si la Sika Romania (Brasov), care are reprezentante mai multe prin tara...
Atentie ! Degeaba etansati daca nu faceti si un test de umiditate al rulotei ! Eu astept zilele astea sa-mi aduca cineva din strainatate aparatul necesar testului de umiditate pentru rulote ! Pentru cei din Bucuresti, interesati de a face un test de umiditate la intreaga rulota, le stau la dispozitie !
Va doresc tuturor "TRASEE MINUNATE"!
Nicu Iancu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Iul 1967

Mesaj de Nicu Iancu »

Am intrat in posesia aparatului pentru verificarea umiditatii din structura rulotei. Functioneaza super...poate depista eventualele infiltratii de apa, care nu se vad cu ochiul liber, din peretii rulotei. Detecteaza orice fel de umezeala, cat ar fi de mica si o afiseaza in procente.
Va doresc tuturor "TRASEE MINUNATE"!
Scrie răspuns