Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
la aceeasi problema cu podeaua care scartaie, fostul proprietar al rulotei mele a incercat rezolvarea prin a gauri primul strat al podelei dinspre interior si apoi a aplicat o cantitate generoasa de lac, doar ca acesta ajungind la polistirenul extrudat l-a ''topit'', l-a rigidizat devenind casant si nici pe departe nu l-a lipit de placajul podelei.
de cum se indreapta vremea am de gand ca dupa ce scot mocheta sa decupez placajul superior al podelei, in zona afectata circa 50/80cm, cu un ferestrau pendular cu panza scurtata, cat sa nu afecteze placajul exterior al podelei, inlocuiesc bucata de polistiren extrudat cu altul nou incadrat in sipci de lemn de aceeasi grosime cu polistirenul, dar suficient de late cat sa pot prinde placajul deasupra. eventual dupa decupaj si masurare poate reusesc sa pun un polistiren mai subtirel ca peste el sa pun un placaj, tego mai gros fata de cel existent, tinind cont de faptul ca zona afectata e in zona de la intrare, astfel sa sporesc rerzistenta.
swift challenger 470(1997)+audi a4 130cp(2002)
tel. 0745174160, e-mail iulian_ceausescu@yahoo.com
In cazul asta eu as placa toata rulota pe interior,partea care se calca pe ea,nu si sub mobilier,as cupla placa de tego de podea cu holzuruburi ,as aplica o mocheta deasupra si as rezolva problema..Fara alte complicatii..Parerea mea...Se inalta cu 8mm,nu cred ca afecteaza deschisul usei la baie s-au al frigiderului..sa o decupeze cineva placa exact dintr-o bucata ,se cupleaza,nu ingreuneaza rulota si se face cu costuri mici..Coala de tego1250x2500mm e 110 lei de 8mm..si 500 de suruburi de rigips...am vazut ca grosimea placii incepe de la 4mm pana la 30..asa ca cat permite se poate pune