Organizare si activitati 1 mai + paste la Venus Palace Camp.

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Organizare si activitati 1 mai + paste la Venus Palace C

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. organizarea unor mese comune va trebui sa gasim o zona mai libera din camping sau sa pozitionam rulotele in asa fel incat sa lasam un spatiu de socializare si "galagie" cumva in mijloc .
Ar mai fi si varianta de a ocupa si terasa de la camping caz in care din bun simt cred ca va trebui sa facem si ceva consumatie acolo ... mai ales ca dl Laurentiu mi-a spus ca vor fi la liber ( gratuit ) ping pongul si biliardul , deci in compensare trebuie facuta ceva consumatie de cei ce vor frecventa aceste zone , asta pt a mentine o relatie si o atmosfera placuta cu administratia campingului .

Mai intra in calcul o excursie la bulgari de 3-4 h, in care de preferat ar fi sa ne grupam in cateva masini cu locuri mai multe ( cum au nea' Traian sau Dna Vio de la Iasi ) ma refer la microbus , vedem la fata locului cine are auto cu mai multe locuri si se ofera in acest sens.... caz in care mergem cu 3-4 masini nu cu 10 .
Intra in calcul si vizita la herghelie si1-2h de echitatie pt doritori .. am sa iau legatura cu cei de acolo fac zilele astea contact, incerc .

Ma gandesc si la o partida de pescuit intr-una din zile , ar fi balta de la Neptun sau Mangalia/Saturn
http://eliz.fotonatura.ro/?p=2778

vedem ... la acest capitol inca nu-s bine documentat , dar vedem ...

Oricum sper sa ne organizam pe departamente. Sa fie cativa colegi organizatori macar la table / rummy, si ce mai jucam...
Anu' trecut la 1 iun campion la table a iesit Anghel Cristi din ce -mi amintesc . :)
POATE VI SE PAR PREA MULTE CHESTII INTR-UN TIMP F SCURT DAR suntem cativa care stam de marti pana marti deci intr-o saptamana nu stau doar sa fac gratare.... zilic ... eventual mergem si pana la Constanta cu Buick ul sa vedem Mozambicu' pardon Mozaicu' :)
..vedem batranu' Tomis :)

dati direct la min 3:00

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Sa imi spui in ce zi vrei sa organizez copiii si in ce intervale de ora
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

......de fapt,se ocupa cineva de un program pe zile si ore?in afara de idei aruncate pe pag!!! asta ca sa stim fiecare cum ne facem programul celor 6-7 zile cat stau unii.

sa ne vedem cu bine
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pana acum nu s-a oferit nimeni sa se ocupe de ore si de evidenta .

Anu' trecut s-a ocupat Nelu P. singur si n-a fost usor , pt. ca a ratat mai multe mese :) , in timp ce noi faceam gratar sau Dana-i punea cate ceva , el avea program ... :)
...oricum si sa arunci idei e ceva decat doar sa critici ...
Sa impui unora anumite ore de asemenea e greu, nestiind exact disponibilitatea sau programu' fiecaruia.. prezenta... pe zile...
Unii vin doar pe wekend ( Paste ) , altii vin doar 1-4 mai si pleaca de paste , iar altii vin cum venim si noi 1-6 mai sau 30- 6 .
Facem o lista de activitati pe zile si vedem la fata locului cum ne strangem... eu asa zic , dar e bine daca se ofera careva sa faca tabel , evidenta si sa se ocupe de concursuri .
Eu ma pot ocupa de treaba cu muzica, lumini , disco , proiector video si 2 concursuri surpriza de abilitati fizice ( concursuri vesele ) pe care le-am furat ( ca idee ) de pe youtube , dar nu le pot "da" de acum ora exacta ...le fac seara :)
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Nu stiu unde ai vazut tu critica in postarea mea,pt ca,chiar tu imi dai dreptate in ce spun......,,Facem o lista de activitati ,,.si.....,,e bine daca se ofera careva sa faca tabel ,,
Eu te-am intrebat pe tine crezand ca esti organizatorul evenimentului si daca am promis D-nei Liopa ca vom preg ceva frumos pt copii in memoria micutei Andreea,tre sa stiu si in ce zi este ok sa il facem.
Poate ca cei care si-au exprimat opinia de a sta doar 1-3 vad ceva frumos org. de paste,raman si atunci,sau cei care vin doar de paste vad ceva frumos pe 2 spre ex........sau altii care au spus ca stau 7 zile si nu vad nimic concret,sau nu sunt anuntati,vor pleca mai devreme(nu cred ca vei merge tu la fiecare sa le spui,,vezi ca azi la N jucam table,sah,tenis,etc)
Vreau ca postarile mele sa le ei ca pareri constructive si sa nu ma confunzi cu carcotasii,sti ca nu sunt genul.
De acum incolo,nu mai postez nimic aici,ai nevoie de ceva ajutor in org.ma suni......
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mda , eu am organizat doar sa ajungem acolo si sa avem un pret si un parteneriat... cu activitatile mai vedem nu suntem noi 2 responsabili sa facem animatie ca sa stea lumea mai mult sau mai putin acolo .
De principiu cei care vor distractie - socializare se implica ai vazut !
Ne sincronizam cumva , vorbim si cu Maria Holom , facem o lista sa vedem cati vor sa luam sau nu miel ..unu ' sau mai multi .
Intr-adevar n-ai cum sa mergi la fiercare sa anunti dar cred ca e simplu ca in fiercare zi de principiu la aceeasi ora ex. h 14 si respectiv h 19 seara sa fie 2 intalniri comune intr-un loc in centrul campingului sau la terasa vedem ....
...practic dintr-o lista de activitati le impartim ... pe zile si vedem ....
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Vin si eu cu o idee...nu-i musai sa o luati in calcul...cand stabiliti un program, mai mult sau mai putin incarcat...printati-l pe niste foi...cum s-a facut la Rasnov, cu ajutorul lui Dan Iliescu...il impartiti participantilor si fiecare decide, in cunostinta de cauza, cand, cum, cu ce si unde participa...unii poate participa la toate...altii poate ca la nici unul...altii doar la unele...
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Vali, te citez...
Panait Valentin scrie:Vin si eu cu o idee...nu-i musai sa o luati in calcul...cand stabiliti un program...
suna a sfat dat de cineva din afara asociatiei, de cineva strain, tu nu esti asa... cred ca mai multi membrii vor sa participi la iesire mai ales ca esti prieten bun cu Laurentiu... eu personal astept sa te vad pe lista.
Sandu, daca nu e program stabilit iti poti alege o zi in care sa te ocupi de copii... In fct. de tine se face programul.
Un program printat nu poate fi respectat, cel mai bine este cum a fost la Laguna... de seara pentru dimineata si invers. Sunt sigur ca va fi o iesire reusita ca toate celelalte la care am participat.
Ciprian, organizarea surpriza este mai buna decat cea propusa... Daca nu iese iti auzi vorbe...Succes organizatorilor !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

O combinatie intre cele 2 variante este cea mai buna ....adica un set de activitati incadrate intr-o lista care va fi inmanata participantilor ,( ca si la Rasnov ) , cu rugamintea ca sa se prezinte in caz ca sunt interesati zilnic la h 14 si respectiv 19 pt desfasurarea acestor activitati.. si le punem pe zile .... de miercuri pana duminica... poate chiar luni ( pt unii luni va fi ziua plecarii ) .
Tot in aceasta lista putem trece si niste recomandari :
- a nu se asculta muzica la volum mare dupa h 23 sau a nu se deranja vecinu' de langa dupa aceste ore cu nici un fel de sunete
-a nu se campa in zona de socializare ( o vom determina la fata locului )
- alte recomadari corelate si cu regulile acestui camping
Vedem si care este ziua dedicata copiilor sau le putem face zilnic o anume ora .. de miercuri pana duminica.
In ziua de Paste duminica putem face acea masa comuna cu toate de la fiecare si tombola .
La fata locului facem si bors de miel . Cumparaturile le facem de la Mangalia pt asa ceva ( avem timp de miercuri pana sambata sa cumparam miel unu sau mai multi ) .
Sper ca suntti de acord cu cele de mai sus , daca nu , mai negociem :) nu e problema .
P.S. @ Vali Panait - daca nu vii , iti promit eu ca venim peste tine ca nu e departe si te luam cu japca ! :) , n-ai cum sa lipsesti , decat daca mergi in alta parte , caz in care nu e cu suparare , asta e...
Panait Valentin
Membru asociat
16

Gabi si Ciprian...in mod sigur vin, numai ca nu stiu perioada deoarece eu fiind taran :mrgreen: adica ala care se ocupa cu munca campului :D nu stiu ce urgente am in acea perioada dar, in zilele de paste tot voi fi langa colegi.
Sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Si eu care credeam ca mergem impreuna pe 30 aprilie dupa ora 16. Vin-o mai devreme ,poate mergem la Balcic si sa ne fii ghid, ai spus ca ai mai fost .
Panait Valentin
Membru asociat
16

Sa vedem...a zis orbu'... :P ...si a nimerit Braila... :mrgreen:
VALI,
Încuiat