Noua mea "rulota fixa"...in transformare!

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Staetu Gigi
Membru forum
16

Re: Noua mea "rulota fixa"...in transformare!

Mesaj de Staetu Gigi »

multumesc si eu pt informatii
stiu toate topicurile tale..le urmaresc cu interes...
referitor la antena, stiu toate avantajele enumerate de tine, ma intereseaza strict daca si prinde bine posturile locale..eu am locatia la aproximativ 10 km de releul de transmisie(de la techirghiol) de unde se transmit analogic toate posturile nationale (tvr 1, tvr 2, antena 1, protv, si unul local tv neptun)..am montat si o parabola satelit, dar cu receiver "free" (fara abonament) cu care am sa vad realitatea tv (ca e la liber pe satelit) si binenteles celelalte posturi straine gratuite (care nu ma intereseaza) ..si crede-ma nici eu nu merg acolo sa ma uit la tv, dar sa fie acolo, si sa fie acceptabil..nu imi place sa ma enervez...oricum saptamana viitoare sunt in buc si o achizionez de la dipolnet...pana la urma voi experimenta...

referitor la iluminat..bine`nteles ca totul e pe leduri..aici intri pe "domeniul" meu :D , pe langa benzile cu leduri, eu folosesc si niste leduri de 1w si 3 w, spot dedicate mobilierului, nu auto...

cat priveste "batutul la ochi" , nu am o problema, deoarece am instalat un sistem de alarma, care pe langa faptul ca ma suna pe mobil, in momentul declansarii lui , imi umple spatiile cu spray paralizant (legal, luat din magazinele de specialitate de autoaparare) si nu se mai poate intra...testat pe mine...

ps. asta e locatia mea...poza e luata de satelit asta primavara..la urmatoarea trecere a satelitului cred ca se va vedea si antena :D

http://maps.google.ro/maps?hl=ro&ll=44. ... 7&t=h&z=20

numai bine
Staetu Gigi
Membru forum
16

Mesaj de Staetu Gigi »

asa cum ti-am spus..saptamana trecuta am cumparat antena saturn..azi i-am facut probe si ...senzatie ! peste asteptari ! inainte, fara ea, reuseam sa prind tvr2 bine, si tvr 1 si antena 1 slab, acum, cu ea(ridicata la aproximativ 5m inaltime fata de sol), vad tvr1, tvr2, antena1 si protv, foarte bine toate, nici eu nu credeam...multumesc marius !
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Bravos Gigi! Ma bucur că am putut fi de folos!
Scrie răspuns