Cumpar rulota inmatriculata RO

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
eugen_aradi
Membru forum
12
Oras: petrosani
Data nasterii: 03 Aug 1978

Cumpar rulota inmatriculata RO

Mesaj de eugen_aradi »

Dupa cum se vede si in titlu sunt interesat de o rulota, neaparat inscrisa in RO. Astept oferte pe adresa aradieugen@gmail.com, musai cu poze actuale, deoarece am mai fost sa vad cateva si nu aveau nicio legatura cu pozele.
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Re: Cumpar rulota inmatriculata RO

Mesaj de Ionita Bogdan »

Buna ziua!

Ce buget aveti pt rulota si cam la ce fel de rulota va ganditi : nr persoane , MMA , an fabricatie , ce dotari ar trebui sa aibe ?
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
eugen_aradi
Membru forum
12

Mesaj de eugen_aradi »

Buna!
Nu m-am gandit la un buget ... vreau ceva nu foarte mare, imi trebuie mobilitate, sa pot sa abordez si iesiri gandite pe moment,nu doar vacante programate, dar sa ma pot strecura cu ea si in zone off camping. Confort maxim la pret minim? :) Glumesc... vreau ceva ce nu ma baga la sapa de lemn, nici privind achizitia, dar nici referitor la reparatiile/imbunatatirile ulterioare.
eugen_aradi
Membru forum
12

Mesaj de eugen_aradi »

Inca mai astept vanzatorii... nu am primit decat o oferta :(
Rulota era frumoasa dar prea mare pentru ceea ce-mi doresc.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Eugen...colegul Bogdan ti-a pus cateva intrebari la care nu ai raspuns, drept pentru care nici eu nu te pot ajuta, dar in schimb poti arunca o privire aici
viewforum.php?f=146
sper sa gasesti ce-ti place
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Cica Ovidiu
Membru forum
15
Oras: craiova
Data nasterii: 19 Apr 1967

Mesaj de Cica Ovidiu »

poate asa ceva?
viewtopic.php?f=146&t=4995
parcurgeti topicul pana la sfarsit
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
eugen_aradi
Membru forum
12

Mesaj de eugen_aradi »

Multumesc tuturor, am parcurs majoritatea mesajelor cu vanzari dar nu am gasit ceva anume, si, cu riscul de a supara pe cineva, sunt preturi destul de mari. Spun asta deoarece am fost sa vad cateva rulote si pentru banii ceruti, lasau de dorit. In alta ordine de idei, zilnic urmaresc si alte situri cu vanzari, printre care si rulote, dar majoritatea nu au poze actualizate. Ma repet, am batut multi km si am cheltuit pana acum in jur de 700 euro pe deplasari de pomana. Nu-mi mai permit sa pierd bani pe care as putea sa-i dau pe o rulota, pe drumuri de pomana. Acesta e motivul pentru care doresc poze actuale ale rulotelor, si mai apoi, discutam legat de restul, inclusiv pretul acestora. Am vazut rulote f. frumoase aduse de dincolo, dar imi este groaza de inmatriculatul lor chiar daca este mult mai avantajos dpdv financiar (rulota in stare f. buna intre 1200 si 1600 euro + 150 inmatriculatul). Motivul principal pentru care vreau o rulota inscrisa, este, ca cei de la RAR pun o sumedenie de piedici pana in momentul in care te alegi cu rulota inmatriculata (timp pierdut, drumuri peste drumuri, spagi si nervi intinsi la maxim).
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Eugen, numai un cort bun costa in jur de 500 euro, iar adusul unei rulote din Europa te costa 500-700euro, asta daca te duci la punct fix. Mai adauga si costurile numerelor provizorii pentru drum plus costurile inmatricularii in Romania
Cum poti tu sa crezi ca ai sa prinzi o rulota buna la 1200 euro, adica la prêt de transport plus cort? Cine ti-o gratis?
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
eugen_aradi
Membru forum
12

Mesaj de eugen_aradi »

Pai eu sunt de acord cu ceea ce-mi spuneti dar rulotele neinmatriculate le-am vazut in Resita si langa Orastie, in parcuri de rulote. Tipii se ocupau cu vanzari de rulote aduse de dincolo; cum de aveau asa preturi nu stiu, si nici nu e problema mea. Eu vreau sa cumpar ceva inmatriculat si basta. Si nu am zis ca vreau rulota cu 1200 euro - nu stiu de unde ati tras aceasta concluzie; de cort de asemenea nu am pomenit nimic.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Aceeasi nedumerire am avut-o si eu in legatura cu pretul relativ mic la care vand unele parcuri rulotele.
Aduc cate 4-5 rulote o data si de aici si pretul mic. Totul este sa ai pe cineva afara care sa stea cu ochii pe anunturile cu vanzari de rulote.
Stiu pe cineva care a cumparat un Dethleffs cu axa dubla din 2004 folosita in franta ca stationara (9m fara protap) cu racordul wc-ului la retea si apa de asemenea. A avut inundatie proprietarul initial si a avut apa de 10 cm in rulota.
Prietenul meu a cumparat-o cu 1800euro, a ajustat-o sa fie functionala si a inlocuit elementele degradate, a ajuns cu costurile pana la 3500euro si a vandut-o cu 6500euro.
Ideea este sa ai cunostintele care sa iti furnizeze informatiile si bine inteles s ai si noroc.

Iar ca pret de inmatriculare la Bacau la rulota mea de 1300kg a ajuns total total - 865ron
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

O rulota buna,fara vicii ascunse(si de la o persoana care prezinta garantii morale) va avea si pretul care pare mare.Cele cumparate la pret mic,de la dealeri autohtoni vor fi calitativ,conform pretului..Daca pe afara se mai pot gasi chilipiruri(adica ceva f.bun,la pret de dumping,pe aici,no way!Nu e doar parerea mea,s-au scris destule topic-uri pe acest forum.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
George Stanescu
Membru asociat
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

Odenie Sergiu scrie:Daca pe afara se mai pot gasi chilipiruri(adica ceva f.bun,la pret de dumping,pe aici,no way!
Pretul de DUMPING, afara este de domeniul trecutului,preturile la rulote au luat-o "razna" rau de tot, mai multe sanse sunt la noi in tara(ca de!, doar e criza).Unele sunt confirmate chiar aici pe Bursa RV.
Hobby 450
Octavia Break
Scrie răspuns