Salutari din Petrosani

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
eugen_aradi
Membru forum
12
Oras: petrosani
Data nasterii: 03 Aug 1978

Salutari din Petrosani

Mesaj de eugen_aradi »

Salutare tuturor! Sunt un nou user, si mai nou cred ca m-am pricopsit cu virusul vacantelor in caravana. Am fost cu cineva si mi-a placut; acum sunt in cautarea unei rulote, masina pentru ea mi-am luat; un Frontera Sport. Sper sa nu regret acest nou capitol din viata mea, chiar daca sunt constient ca vor fi si momente mai putin bune.
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Salutari din Petrosani

Mesaj de Isdraila Ioan »

Suntem bucurosi ca ai ales acest pas .Nu trebuie sa iti faci oarece probleme .Toti suntem oameni normali dornici de iesiri in natura .Suntem iubitori de turism ,de socializare cu noi membri .Buna dispozitie,antrenul ,veselia ,te vor urmari pretutindeni in iesirile si intilnirile organizate .Eu ,unul iti spun ca nu vei regreta .Totul este sa vrei sa participi alaturi de noi,sa iti placa veselia,intr-un cuvint sa fii comunicativ si sociabil .Bafta :) 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Re: Salutari din Petrosani

Mesaj de Silviu Ghete »

Salutare!
Din Petrosani mi-am cumparat rulota, si am cumparat-o cu chef de plimbare cu tot (multumesc, Emeric Chiuzan). Sa ne vedem cu bine.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Scrie răspuns