Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Viorel Grosu

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Viorel Grosu »

Bine ai venit in randul rulotistilor din acest club. Daca vinzi rulota cu ce mai practici rulotismul?
Gigi Strainu
Membru forum
12
Oras: DRAGASANI
Data nasterii: 26 Apr 1965

Mesaj de Gigi Strainu »

LA MULTI ANI pt 2013 tuturor iubitorilor de natura.Suntem Gigi si Ani Strainu din Dragasani jud Valcea,zona turistica superba cunoscuta de noi cu cortul inca din anii 80,iar din 2005 cu rulota.Avem un Fendt 410 Diamant din 98 si un opel astra h break 2005, pe care vreau sa-l schimb cu un nissan patrol.Imi place familia ClubuRV si pentru viitor ne propunem sa facem si noi parte din ea.Va dorim un an plin de multe iesiri in natura!
iulian ceausescu
Membru forum
12
Oras: pitesti
Data nasterii: 13 Iul 1977

Mesaj de iulian ceausescu »

Va saluta un rulotist novice, Iulian Ceausescu, alaturi de sotia Ligia si fiul Rares. Dupa muti ani in care am visat la o rulota, in vara trecuta am reusit sa cumparam o rulota Swift Challenger 470 SE din 1997, iar prima iesire a fost la sfarsitul lui septembrie la Sovata, iesire minunata atat pentru noi cat mai ales pentru rulotistul nostru mic Rares care avea un anisor si trei luni.Asteptam cu nerabdare primavara, si speram sa ne cunoastem.
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Bine ai venit in randurile noastre.
S-auzim numai de bine.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
marian stan
Membru forum
12
Oras: urziceni
Data nasterii: 08 Sep 1976

Mesaj de marian stan »

buna seara! stan marian-37 ani sotia:stan alina-35ani copil denisa-9ani copil larisa-9ani catei boxerita-3ani,pincher doly-2ani,dixi-6luni rulota adria-optima 4207/1993 (dotari fabrica) auto- toyota yaris 1,4d /land rover freelander 2,od . locuiesc in Urziceni (Manasia), jud. Ialomita si am ca ocupatie administrarea unei firme de constructii (amenajari interioare si tamplarie), timp liber-sport,turism,pescuit sportiv. va Multumesc pentru acceptarea in cadrul acestui club.
adria- optima-toyota yaris 1,4d/freelander 2.0d
Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Mesaj de Vasi Manea »

bun venit in lumea rulotistilor va doresc excursii minunate.
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Acestea sunt postarile unor colegi care au facut postari gresite.

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }1 de Alin Mihaila » 05 Oct 2012 14:58

Ma numesc Alin Mihaila (Probiu)-injiner, am 31 de ani, casatorit cu Elena (31 de ani)-profa si tatal micutei Maya (3 ani)-geniu, si de curand sunt posesorul unei superbe rulote Hobby 425 din '94. "Locomotiva" mea e un Logan 1.6 MPI. Habar n-am cum se va comporta cu rulota "in carca", dar eu sunt optimist si mai ales ambitios, asa ca sa nu se puna cu mine . Visele noastre, al meu si al sotiei, sunt de cucerire a Europei, dar vom vedea ce spune si Loganul. Ah, am uitat sa precizez ca suntem din Mioveni si ca uzina Dacia cade pe noi, asa ca, din patriotism local si nicidecum lipsa de fonduri, suntem posesori de Logan.

Logan 1,6 MPI+Hobby 425

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }2 de Ninel Gavanescu » 05 Oct 2012 15:54

Bun venit ! a va ura , cam asa ar cam suna :
La ,,inti " DECEMBRIE va asteptam ,
Cu rulota din dotare
Care-i foarte -ncapatoare

Iar mai nou in Club-Rv
Nu conteaza <<cum si ce >>
Sa ai chef si voie buna
,,Ostile "din zari s-aduna !

Si o pun de unul ,,MIC"
Asortat si cu ,,PESTIC"
Vinul ,berea,visinata..
Ne preschimba iute soarta
Toate aste le traiti
Numai daca RULOTITI !!Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!

Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero + Catelusa Labrador Auriu
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }8 de Florin Dull » 29 Ian 2013 10:29

Salut, suntem o familie din Sibiu, iar olandeza noastra este... best-sellerul Hobby. Am decis sa achizitionam o rulota, fara sa stam prea mult pe ganduri. Cred ca decizia era deja luata, in sufletul nostru, de multi ani! Rulota este din '89 si are 750 kg. Acum ne gandim cum vom putea sa o tractam cu masina noastra (VW Polo Variant, 1.4 benzina). O sa fie cam greu, pentru ca nu e diesel, nici cai multi nu are... .

VW Polo Variant 1.4 si Hobby 400 Classic

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }9 de Silviu CODESCU » 29 Ian 2013 10:43

Salutare tuturor pasionatilor de natura si libertate, ma numesc Silviu CODESCU, sunt in Bucuresti (din pacate, acum), ''proaspat'' si bucuros membru, de astazi, al acestui forum...Deocamdata nu posed o rulota, insa sunt aspirant convins, dorindu-mi de atatia ani sa devin posesor - poate si reusesc, in curand...Situatia se prezinta asa: masina mea e un Cielo Executive, an 2005, GPL..80 cai putere..masa maxima tractabila, cu dispozitiv de franare, conform talonului, 860 Kg.

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }10 de ArcadieSandu » 29 Ian 2013 10:51

Bine a-ti venit!

Mercedes C Clase + ABY GOLD MARAUDER

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }11 de iulian ceausescu » 30 Ian 2013 10:15

Bun venit va ureaza tot un incepator, din Pitesti, sa ne vedem sanatosi.

swift challenger 470(1997)+audi a4 130cp(2002)
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

He, he, se inmultesc ialomitenii :D ...bun venit Marian Stan !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Buna ziua ,

Numele meu este Romeo Stoica si impreuna cu sotia Cornelia si cei doi copii ai nostri Alex si Monica ( 6 si 8 ani ) formam echipajul FAMILIA STOICA

Ca acest echipaj sa fie complet am mai adaugat un Logan 1.4 MPI si o rulota Chateau Touring Grand Elite 320 .

Va multumim pentru ca ne-ati acceptat in randurile dvs. si abia asteptam sa ne vedem cat mai des.

Romeo Stoica
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Se mareste gasca din Bucuresti Sud :mrgreen:
Fendt 420 Saphir+ Passat
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Sandu Toma scrie: Aici se pot prezenta rulotistii sau aspirantii la statutul de rulotist care fac primii pasi pe CLUBRV.
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Bine v-am gasit!
Dupa cum cred ca este evident, sunt un aspirant la statutul cu pricina, si anume:
- mi-am cumparat o rulota (Avento Royal, cam de-o varsta cu fragila noastra democratie, numai ca mai serioasa), pe care trebuie s-o pun la punct, s-o dotez si s-o utilez si s-o inmatriculez; mi-ar fi prins bine niste pareri avizate de la voi, dar am avut impresia ca n-o sa se mai activeze contul niciodata.
- despre masina care o sa traga cochilia n-am idee (momentan am un Ford Mondeo, dar a cam imbatranit si nu prea ma pot bizui la drum de vacanta pe aceasta masina; intentionez sa iau una mai tinerica, mai frumusica, mai sprintena, mai... si mai... dar o sa iau ce-o sa-mi permit, nu ce mi-ar placea). Am pus ochii pe un Golf4 din 2000, dar nu prea stiu ce sa zic de cutia automata, plus ca o sa ma cam usture inmatricularea.

Despre mine si familie:
Sunt un vrednic (ma rog, asa-mi place mie sa cred, ca-s vrednic) descendent de-al lui Stefan (sau de-al taranilor care i-au fost contemporani), momentan concetatean cu Pinalti; de tinerel nu-s chiar batranel (prima leafa am incasat-o pe vremea cand Impuscatul nu era impuscat deloc, iar despre ultima n-am ce sa zic, ca inca ne mai despart decenii); am nevasta (de-o seama cu mine; femeie), am si prunci (ceva mai tinerei, si de ambele sexe), si suntem, toti, mari amatori de petrecut concedii si vacante pe drumuri, plaje, poienite si alte picioare de plai. N-am habar daca intereseaza pe cineva, dar suntem (unii dintre noi, sau chiar toti) consumatori de muzica, de literatura, de film, facem poze, mesterim diverse maruntisuri din diverse domenii, stam degeaba (cu talent, tehnica si indemanare) si nu ne plictisim.

Gata, am facut primii pasi, este?
(...)
Tucson, Avento
Dan Ciupuliga
Membru forum
12
Oras: ARAD
Data nasterii: 08 Feb 1964

Mesaj de Dan Ciupuliga »

Bine ati venit in randurile noastre, ne bucuram sa va avem colegi si va uram drum bun si distractie placuta cu rulota . :D
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Scrie răspuns