Sandu Toma scrie:
Aici se pot prezenta rulotistii sau aspirantii la statutul de rulotist care fac primii pasi pe CLUBRV.
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Bine v-am gasit!
Dupa cum cred ca este evident, sunt un aspirant la statutul cu pricina, si anume:
- mi-am cumparat o rulota (Avento Royal, cam de-o varsta cu fragila noastra democratie, numai ca mai serioasa), pe care trebuie s-o pun la punct, s-o dotez si s-o utilez si s-o inmatriculez; mi-ar fi prins bine niste pareri avizate de la voi, dar am avut impresia ca n-o sa se mai activeze contul niciodata.
- despre masina care o sa traga cochilia n-am idee (momentan am un Ford Mondeo, dar a cam imbatranit si nu prea ma pot bizui la drum de vacanta pe aceasta masina; intentionez sa iau una mai tinerica, mai frumusica, mai sprintena, mai... si mai... dar o sa iau ce-o sa-mi permit, nu ce mi-ar placea). Am pus ochii pe un Golf4 din 2000, dar nu prea stiu ce sa zic de cutia automata, plus ca o sa ma cam usture inmatricularea.
Despre mine si familie:
Sunt un vrednic (ma rog, asa-mi place mie sa cred, ca-s vrednic) descendent de-al lui Stefan (sau de-al taranilor care i-au fost contemporani), momentan concetatean cu Pinalti; de tinerel nu-s chiar batranel (prima leafa am incasat-o pe vremea cand Impuscatul nu era impuscat deloc, iar despre ultima n-am ce sa zic, ca inca ne mai despart decenii); am nevasta (de-o seama cu mine; femeie), am si prunci (ceva mai tinerei, si de ambele sexe), si suntem, toti, mari amatori de petrecut concedii si vacante pe drumuri, plaje, poienite si alte picioare de plai. N-am habar daca intereseaza pe cineva, dar suntem (unii dintre noi, sau chiar toti) consumatori de muzica, de literatura, de film, facem poze, mesterim diverse maruntisuri din diverse domenii, stam degeaba (cu talent, tehnica si indemanare) si nu ne plictisim.
Gata, am facut primii pasi, este?