Camping GPM Holidays

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
ROMEO Lucutar
Membru forum
20

Camping GPM Holidays

Mesaj de ROMEO Lucutar »

-DJ68 Constanta-Navodari ( primul camping dupa barierele din Mamaia catre Navodari)
Campingul G.P.M., situat in zona Nord a statiunii Mamaia la 5 de metri de plaja, va asteapta sa va bucurati de frumusetea naturii intr-un spatiu de 5 ha, care cuprinde tot ceea ce-si poate dori un turist venit la odihna si agrement. In campingul G.P.M. ai impresia ca ai intrat in gradina bunicilor cu iarba si flori, cu alei pavate, care-ti poarta pasii spre plaja insorita, spre terasa restaurantului cu specific romanesc , spre magazinul cu o gama larga de produse alimentare, legume, fructe, cosmetice. Dupa plaja va puteti rasfata la un dus cu apa calda, sau pe terasa, in fata unei bauturi racoritoare, la umbra salciilor impreuna cu familia si prietenii.

Pentru alte informatii:
http://www.gpm.ro/turism.php

Pentru lista tarife:
http://www.gpm.ro/TarifeCamping.html

Recomand cu incredere ( de 4 ani merg doar aici )
- curatenie exemplara tot timpul atat in grupurile sanitare cat si in restul camping-ului.
- apa calda non-stop.
- umbra, verdeata inclusiv aranjamente peisagistice.
- linie autoservire cu preturi decente.
- punct alimentar cu preturi normale.
- 3 magazine de suveniruri si accesorii de plaja.
- spalatorie rufe pentru clienti.
- bar pe plaja, posibilitate inchiriat sezlonguri.
- loc de joaca pentru copii.
- liniste, lipsesc manelarii cu desavarsire in extraweekend.
- diverse tonomate cu cafea, jucarii, dulciuri.
- punct sanitar de urgenta.
- se asigura paza in permanenta in mod eficient.
- personal din belsug, amabil si profesionist, inclusiv nenea cu curentul.

De la an la an se observa o inbunatatire a conditiilor de campare si o preocupare a echipei de management pentru a creste confortul celor 2 stele.
Viata este complexa si prezinta multe aspecte.
Robert MIHAI
Membru forum
17

Mesaj de Robert MIHAI »

ce inseamna
"Taxa ACCES - vizita peste 2 ore" ? http://www.gpm.ro/TarifeCamping.html

la ce anume se refera? stie cineva ?
ROMEO Lucutar
Membru forum
20

Mesaj de ROMEO Lucutar »

Se refera la persoanele care vin in vizita la turistii cazati sau pur si simplu sa petreaca la un gratar si uita sa mai plece.
Catalin Carata

GPM

Mesaj de Catalin Carata »

Hai sa nu-i mai laudam atata pe cei de la GPM. Am iesit pentru prima data cu rulota la mare si m-am oprit chiar la acest camping. Da, e cel mai frumos dar servicii tot de Romania. La receptie a zis ca ma primeste dar nu-mi da curent. De ce? ptr ca nenea electricianu nu face fata si are de conectat la retea pe ce veniti de dimineata. Probabil ca-i lua o ora ptr fiecare rulota de nu facea fata.
ROMEO Lucutar
Membru forum
20

Mesaj de ROMEO Lucutar »

Asteptam pareri si de la alti rulotisti care s-au cazat acolo. :D
Ultima oară modificat 16 Iul 2007, 12:23 de către ROMEO Lucutar, modificat 1 dată în total.
ROMEO Lucutar
Membru forum
20

Mesaj de ROMEO Lucutar »

Referitor la problema cu curentul;
In weekend m-am aflat in camping si am discutat cu doamna directoare despre acest subiect.Intrucat numarul de turisti a fost foarte ridicat , s-a luat temporar aceasta masura de a nu se mai conecta alti consumatori tocmai in scopul de a-i proteja pe turistii deja cazati avand in vedere ca tensiunea a scazut sub limita normala de functionare. Cu putina rabdare de duminica la pranz totul a intrat in normalitate si eu sper ca a fost un caz izolat.
In curand o sa avem si puncul de vedere oficial al conducerii campingului intrucat le-am prezentat clubul si site-ul nostru iar doamna directoare si-a manifestat interesul de a raspunde la eventualele intrebari.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Eu i-mi retrag afirmatiile deoarece cine trebuia oricum avea timp sa receptioneze........ :D
In fond fiecare se convinge pe pielea lui...ca restu's doar pareri personale, subiective sau obiective....tot personale raman.
Catalin Carata

Gpm

Mesaj de Catalin Carata »

Eu am avut neplacuta surpriza la ora 17 cand am vrut sa ma campez, nu dimineata. Am fost refuzati categoric (eram doi rulotisti) cu toate ca am mentionat ca nu tinem neaparat sa ne lege la curent chiar la acea ora ci pana la lasarea serii. Inutil. Politica e proasta si nu se vrea servicii de calitate ca in occident ci doar preturi mari. Eu am patit-o pe pielea mea si alte discutii pe aceasta tema nu sunt relevante.
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Am ramas cu un gust AMAR de la acest camping GPM!!! Servicii cat se poate de proaste si tarifele cat se poate de mari...Acea Domna Directoare, este bolnava dupa bani!!! n-o intereseaza decat sa faca bani cu orice chip. Tensiunea a fost de 150-170 V (atunci cand era....), apa calda..oha, mizerie la dusuri si grupurile sanitare....si ar fi multe de povestit.
NU recomand sub nici-o forma acest camping GPM!!!!!!
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Weekendul in camping GPM a fost una dintre cele mai triste experiente traite pe litoral. La pretul de 900.000 lei pe zi ( RETINETI .... nouasutedemii..) pentru doar 2 persoana, nu am "beneficiat" decat de statutul de privilegiat. Asa considera Doamna Directoare. Conducerea nu este fericita ca are clienti ....ci clientul trebuie sa fie fericit ca este acceptat in acest camping. Inca de la intrare esti "declarat" suspect de furt. Fiecare persoana este verificata in particular daca a platit sau nu, este un fel de vama la intrare sau iesire. Platesti curentul electric cu 200.000 pe zi pentru o tensiune de cel mult 170V, iar cand intrebi ce se intampla daca se strica un aparat electric din cauza asta, ti se raspunde ca este paguba ta. Pentru ca ai avut mult noroc, MAREA SANSA sa fii primit in camping iti asumi aceste riscuri.....pe ei nu-i intereseaza. Nu incercati sa semnalati ceva probleme legate de administrarea campingului ca nu are cine va asculta. Pentru un camper ce sa mai vorbim...am fost cu greu primit deoarece Patroana a considerat ca iese in pierdere pentru ca pe locul camperului meu putea pune 4 corturi si ii ieseau mai multi bani. Asa gandea ea.... Nu recomand sub nici o forma acest camping....
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Va multumim, chiar si in numele celorlalti colegi (sper sa nu se supere), pentru
Sinceritatea cu care ati tratat subiectul!!! e bine sa stim si sa auzim mai multe pareri....
Eu mi-am retras cuvintele, cateva randuri mai sus, de teama ca "doamna directoare" sa nu se simta cumva ofensata si sa zica ca se comenteaza chiar si de catre cei care nici macar n-au vazut locatia. Cred ca "doamna directoare" nu citeste ac. forum si "la valoarea ei" poate crede ca nici nu are nevoie deoarece oricum gaseste ea "clienti noi sau fraieri" ca sa-i pacaleasca sau sa le strice concediul de vara.......
Eu, personal, pot sa le povestesc si la cativa prieteni care nu citesc acest forum, despre ce-i vorba si sper ca si restul colegilor vor face la fel, dar oricum ma bucur de fiecare data cind adevarul reuseste si el saracu' sa mai iasa la suprafata. Spun asta caci am impresia ca "adevarul" duce o existenta tare saraca si mizera in tara asta.
Ultima oară modificat 06 Aug 2007, 10:02 de către Lorant Istvan, modificat 1 dată în total.
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

D-na directoare citeste acest forum al nostru...Dar cred ca degeaba!!!
Scrie răspuns