Va recomandam sa vizitati:

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Marius Beldiman

Re: Va recomandam sa vizitati:

Mesaj de Marius Beldiman »

Radu, noi exprimam niste pareri pertinente si nu batem campii! Nu avem nimic personal cu nimeni!(cel putin eu unul)Ce deranjeaza? faptul ca sesizam niste nereguli?
...sau vrei sa aduc la cunostinta ca la mine in oras s-a deschis cel mai mare bordel care are fete tinere, titrate si care stiu si cel putin 3 limbi straine!
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Marius,Niky are dreptate.....ce legatura avea cantarul cu obiectivele turistice.
In ceeea ce priveste bordelul,da-mi si mie adresa.......daca tot esti cunoscator,eu macar sunt ,,solo,,
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Mea culpa, daca am deranjat amintind de Eminescu, Kogalniceanu, etc din Iasi, se poate ca am imbatranit si altele sunt valorile pentru mine. Nu mai continui cu discutia pentru ca atunci chiar o sa fiu off topic.
L.E. Pentru Miercurea Ciuc s-a mai discutat in topicurile amintite mai sus, dar nici macar nu ati avut curiozitatea sa le deschideti ( va dau un link spre amintirea topicului deschis http://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98umuleu_Ciuc )
Daca o sa cautati viewtopic.php?f=101&t=6141&p=80271&hili ... iuc#p80271
viewtopic.php?f=108&t=4861&p=60446&hili ... iuc#p60446
viewtopic.php?f=58&t=3937&p=47433&hilit ... iuc#p47433
Pentru toate astea se foloseste functia de cautare, sigur ca ar fi bine ca toate sa se gaseasca grupat, dar asa adancim si mai tare zapaceala din forum. Adminul putea da ca sarcina moderatorilor sa adune toate astea intr-un topic.
@Niky Radu, sorry, dar chiar nu pot trece cu vederea ignoranta si faptul ca Dl. Curelea deschide o postare, scrie 3 vorbe si pe urma ne cere noua sa facem ce el nu e instare. Acum imi cere mie sa ma dovedesc un bun ghid pentru Miercurea Ciuc. Eu am suficiente postari din calatoriile mele in tara si strainatate care dovedesc asta. Tineti-l in brate fratilor, poate ca ne meritam soarta in tara asta, dupa cum spunea cineva.
Aceasta interventie a domnului Niky Radu m-a facut ca nu s-a inteles nimic din ce se intampla. Pacat, mare pacat!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt ca este extrasezon se pare ca ne-am cam "aprins " zilele astea inutil in mai multe topicuri ...
..decat sa se lase cu avertismente , mai bine inchid acest topic .. il arhivam ... daca e cazul sau daca poate fi util il redeschidem , dar cu postari numai la subiect .
Va multumesc pt intelegere !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat