Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Deschid acest topic pentru a intregi informatiile oferite de ghidurile turistice cu detaliile cunoscute de localnici.
Ati privit localitatea sau judetul dvs.ca un turist ?
Faceti recomandari si altora!
La finalul anului vom avea un premiu de oferit celui mai convingator reportaj pe aceasta tema.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Topicul se refera la altceva.
Poti sa-ti vezi localitatea de domiciliu ca un turist ? Ca sa poti fi ghid?
Daca da, argumenteaza!
Daca nu, nici o paguba.
Despre Bucuresti pot sa spun ca se apropie, in partea sa centrala, de multe capitale europene.
Nu are palatele Vienei si populatia eterogena ca la Amsterdam dar are o anumita specificitate.
A fost noaptea muzeelor.Intrare libera.Daca ati vizitat aceste locuri ne puteti da amanunte.
Cati concetateni au vizitat Palatul Parlamentului sau au depus o floare la mormantul lui Eminescu in cimitirul Bellu?
Sau la cimitirul eroilor tineri din apropiere?
Ce ziceti de fața noua a parcului copiilor? Sau de stadionul national si pasajul Basarab?
In aceasta primavara va veni din Afica de Sud o familie.Aceasta va ajunge in Bulgaria cu avionul, si apoi va trece Romania cu RV-ul, in vizita pentru 2-3 saptamani.
Ar fi o ocazie sa le aratam tara, asa cum o cunoastem.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708
Foarte interesant!
Nea Gigi are dreptate: in loc sa se completeze topicurile cu informatii pretioase pentru a fii cat mai compacte se fragmenteaza!
Este doar o parere!
Am fost de curand la Iasi.
Impresia lasata unui turist grabit, de Palace Mall, este deosebita.
Azi, a vizita orasul situat pe coline, cu monumentele sale istorice, parcurile, dar fara face o vizita in noul complex comercial, ar fi o lipsa totala de informatie.
Este o surpriza placuta.
Ii rog pe ieseni sa vina cu mai multe amanunte.
Chiar si de genul calitatii drumurilor care acum sunt deteriorate.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708
Eu daca as fi mers in Iasi, as fi fost interesat de: Bojdeuca lui Ion Creanga, Casa Memoriala a lui Mihail Kogalniceanu, Casa Bolta Rece, Biserica Adormirea Maicii Domnului, Statuia lui Vasile Alecsandri, statuia lui Eminescu, Dumnezeule! Iasul e plin de istorie si dumneavoastra ne recomandati molul :D ( pentru asta puteti deschide o sectiune de shoping). Moluri sunt peste tot in lumea asta, cred ca si aia din Africa de Sud au asa ceva ( aviz amatorilor), moluri facute de toti jegosii care au furat tara asta, ( aici ne includem si noi), pana ne-au lasat in pielea goala si acum sa cascam gura la moluri. Pff, ce poate fi mai frumos decat statuia lui Eminescu? Sigur ca molul din Iasi! :idea:
L.E. Daca ati uitat cumva, va reamintesc sa nu mai deschideti doar de dragul postarilor un topic despre starea drumurilor:
Nea Gigi, ce nu intelegi?...s-a facut un vot pentru achizitionare cantare...votul a fost negativ si totusi ele s-au cumparat!...a fost indrumat, sfatuit sa nu posteze situatia la vedere si in halul in care a fost prezentata...nu exista moderatori care sa poata sa-l modereze...
Ce nu intelegi? Inca este un forum privat!... :idea: ...si privatul face ce vrea si cand vrea!
Daca era un forum deschis cerintelor si dorintelor publicului se tinea cont de parerile acestora!
PS: cum poti sa stai deoparte si sa inghiti asemenea...ma rog!
dar cei "o mie si ceva de membrii" care tac la vederea acestor lucruri se intelege sa sunt de acord cu acestea ! sau cel putin asa percep unii lucrurile!
@Gigi si Marius...toate postarile voastre sunt off topic, este a nu stiu cata oara cand folositi forumul pentru razbunari personale, este rusinos!!!!...pana cand mai trebuie sa inghitim astfel de "pastile"?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Am rugamintea sa ramaneti pe topic...
..daca ajungem si aici sa ne atacam reciproc............. nu e bine !
Va rog sa prezentati noutati sau obiective turistice , nu sa atacati colegii ...
Reclamatiile nu aici se fac !
Oricum acest topic eu nu il "vad" bine la propuneri intalniri 2013 ,pt ca aici nu e nici o propunere de intalnire .
....iar daca ar fi sa prezentam ceva recomandari va fi un haos... o amestecatura deloc coerenta .
Cu toate ca Gh. Serpescu a evidentiat cateva obiective din Iasi eu simt in postare si "ceva" personal la adresa lui Costel Curelea , o chestie personala care nu tre' sa transpire in topicuri turistice zic, eu pt. ca le citeste tot romanu' pe astea si nu prea da bine ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com