1 Mai si Paste in Moldova 2013

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

1 Mai si Paste in Moldova 2013

Mesaj de Popa Violeta »

Avand in vedere ca a devenit deja o traditie, vom incerca sa ne intalnim si in acest an pe meleaguri moldave cu colegii care doresc sa-si petreaca sarbatorile pascale alaturi de noi.
In acest topic vor fi prezentate propuneri de locatii, in camping, pensiuni cu posibilitati de campare sau off camping, urmand sa stabilim ulterior unde vom petrece Pastele.
Prima propunere vine de la Bacau, de la Dl. Adrian Apreutesei - doua locatii :
- Mrea Borlesti, jud. Neamt - off camping:
- Mrea Casin (langa Onesti), jud. Bacau - off camping.
A doua propunere vine de la Dl., Liviu Adrian :
- Pensiunea Carol, Oglinzi (langa Tg.Neamt), jud. Neamt - pensiune cu posibilitati de campare.
A treia propunere vine din partea mea:
- malul Lacului Bicaz (com. Ceahlau), jud. Neamt - off camping:
- camping Durau.
Rog colegii care au in vedere alte locatii pentru petrecerea sarbatorilor sa nu evite a ni le impartasi si supune la vot.
Pentru a sustine cat mai bine propunerile de locatii ar fi utila prezentarea catorva poze pentru edificare si eventual pentru votarea locatiei finale.
Nu este un concurs dar ne dorim, ca intotdeauna, o reusita.
Asteptam in continuare propunerile Dv. Ne-am dori sa auzim si propuneri din Bucovina.
Cu stima,
Violeta Popa
Ultima oară modificat 06 Mar 2013, 12:14 de către Anonymous, modificat de 2 ori în total.
Motiv: pentru a se evidentia si a se accesa mai usor.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Paste in Moldova

Mesaj de Ionut Irimia »

Doamna Violeta eu as opta pt propunerea dumneavoastra - malul Lacului Bicaz (com. Ceahlau), jud. Neamt - off camping:
- sau camping Durau.E mai lejer,mai multe obiective prin zona,Manastirea Durau,plus ca locatia of e ok,oameni de treaba in zona,posibiltatea unui foc de tabara,dar e bine si in Camping Durau cunosc locatia..
Asteptam si alte pareri din partea Moldovenilor si nu numai care vor un Paste in zona Moldovei..deocamdata e liniste..trebuie sa mobilizam lumea :D
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Este adevarat D-le Irimia ca trebuie sa ne moibilizam colegii insa este cam devreme. Asteptam si alte propuneri care, asa cum am stabilit, vor fi sustinute cu poze pentru a putea decide in cunostinta de cauza. Stiu ca locatiile off camping sunt foarte cautate si apreciate de rulotisti dar nici camparea in campinguri nu-i de neglijat deoarece ne aduce confort (apa, curent etc.) si siguranta (se pot face excursii fara a avea grija rulotei). Asa ca oricare dintre propunerile prezentate (sau altele) v-a intruni cele mai multe voturi din partea colegilor aceea va fi locatia in care ne vom petrece sarbatorile pascale.
Asteptam in continuare propuneri din partea colegilor.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Daca o sa am timpul necesar, anul asta am sa fac Pastele si eu cu voi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Pentru Manastirea Casin, voi vorbi cu primarul sa vad daca ne poate aranja o locatie pe malul raului casin (care are destul de mult pastrav ), unde sa ne planteze pe perioada sederii noastre una, doua pubele de gunoi si poate si doua cabine wc ecologice( just in case). Daca reusesc impreuna ca dumnealui sa gasesc o locatie sa ne legam si la curent ar fi de nota 10. Daca nu va fi off 100%.
Posibilitatea de a pescui, pentru cine doreste si se baga la pastrav, pentru cei care vor doar sa manance un pastrav facem o plimbare pana la pastravaria "Intarcatoarea" si daca avem noroc si sunt convins ca avem, vom vedea si o turma de capre negre (salbatice si adevarate) care salajuieste in zona.
Cat despre restul fondului de vanatoare din zona(mistreti, ursi , etc.) speram sa nu il vedem decat de departe - foarte departe.
Aici ar fi frumos si in noatea de inviere pt ca e manastirea destul de mare.

Mai cautam locatii si va tinem la curent.
Mai este si varianta cu campingul "La Nada" (E85 Bacau _ Roman) care destul de modest ca si camping dar are copacii inalti si Iazul pentru pescuit la crap, dar trebuie vorbit si acolo pentru un tarif avantajos daca va vrea (e cam dificil de vorbit cu el si nici eu nu sunt un orator stralucit).
Aici pentru inviere doar daca e biserica in sat.

Pentru Manastirea Borlesti, ar fi bine de discutat si acolo cu primarul sa nu avem probleme cu terenul pe care am vrea sa ne asezam. Aici nu il stiu pe primar dar oameni suntem si ne-om intelege. Daca cineva cunoaste in zona nu ar fi rau sa strice o vorba.
Aici iar este manastire mare si chiar frumoasa.

Nu as vrea sa se creada ca incercam sa ne separam de restul clubului dar va rog sa ne intelegeti si pe noi, cel putin grupul din Bacau, dar cu mai toti suntem scalvi la patroni, nu putem sa ne luam prea multe zile libere (stiti cum e cu patronii, iau doar ce le convine din libere si toate celelalte date de stat) si sa facem 450km dus si 450 intors in jur de 600 - 700 ron de familie doar motorina, la care mai adaucam mancarea si ceva de baut (cazarea nu o socotesc pentru ca pretul este mult prea bun si nu vreau sa se interpreteze) ne ducem la 1000ron pentru vineri (liber in loc de 1mai - daca este si asa) pe drum - sambata - duminica si luni pe drum inapoi.

Va rugam sa nu va suparati pe noi dar cam asa stau lucrurile gandite la rece.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Asa este domnu Apreotesei,aveti dreptate mi-ar fi placut sa ajung si pe litoral,dar drumul si perioada scurta nu ne permite, ca ce-i din Moldova sa putem ajunge la malul Marii decat in perioada de concediu, in sezonul estival. Cum spunea Doamna Popa e devreme inca,dar cu fiecare parere,idee din timp ne poate ajuta s-a stabilim unde se va face intalnirea si ce conditii doreste majoritatea..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Asa, Domnilor ! Incet, incet, strangem randurile, ne mobilizam si punem de-o intrunire asa cum stim noi.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Cornel Ilie
Membru forum
14
Oras: Galati
Data nasterii: 21 Mai 1969

Mesaj de Cornel Ilie »

D-na Violeta,cu mare drag asetptam sa venim si noi, unde veti lua decizia finala.multumiri ptr initiativa.
rulota CI WILK+ golf 4 variant
vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ar fi foarte bine pentru Moldova .Eu am rulota la Darmanesti si imiva fi mai usor sa merg in zona .Eu dupa cum se stie am de mers mai inainte la munte si apoi la mare .Mi-ar fi mai greu sa ma deplasez la mare si apoi sa vin pentru munte .Kilometri in plus ,dar mai vedem .D-na Popa stiti ce ve-ti face . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Cateva imagini de la Mrea Nechit, sat Borlesti, jud Neamt:
Mrea Nechit 1.jpg
Mrea Nechit 1.jpg (16.11 KiB) Vizualizat de 4473 ori
Mrea Nechit.jpg
Mrea Nechit.jpg (26.6 KiB) Vizualizat de 4474 ori
Drumul asfaltat 100%
Drumul asfaltat 100%
38059989.jpg (36.4 KiB) Vizualizat de 4473 ori
in ultima fotografie este accesul spre zona care am ochit-o. Poza este de acum doi ani, de anul trecut accesul la locul de campat se face peste un podet si nu sunt probleme pentru cei cu rulotele mai lungi.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Popa Violeta
Membru CD
16

Mesaj de Popa Violeta »

Frumoase locuri. Sa speram ca vom avea ceva poze si pentru M-rea Casin.
Pentru pensiunea Carol din Tg. Neamt se acceseaza pe google Pensiunea Carol Oglinzi. Acolo se pot vedea mai bine conditiile de cazare si campare. Dupa topirea zapezii vom pune ceva poze "proaspete" si vom discuta si cu managerul (Dl.Stoica) in vederea obtinerii unor facilitati (acces la grupul sanitar, la foisorul cu gratar etc.).
In ceea ce priveste locatia off.camping de la Durau trebuie sa iau legatura cu noul primar (Dl.Papalicev) care este si seful rezervatiei naturale Ceahlau si sa ajungem la o intelegere amiabila in faboarea Asociatiei noastre.
Mai asteptam propuneri de locatii si de la alti colegi.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Robert Miron
Membru asociat
13
Oras: Botosani
Data nasterii: 05 Noi 1980

Mesaj de Robert Miron »

Vad ca lumea se aduna.Eu am fost doar off la debarcader Ceahlau.Pun mai jos o fotografie din august 2011.Eu as opta pentru Durau-Ceahlau.
D-na Popa , poate ne dati detalii despre camping si posibilitatile de organizare acolo.Indiferent de locatie spunem si noi prezent.
Tel. 0742068873
Octavia 3 + Hobby 400 SFE
Scrie răspuns