Ceva poze de final de la Baile Figa si de pe traseul spre Reghin-Tirgu Mures-Sighisoara. Vestea buna este ca drumurile sint in curs de amenajare si cu rabdare am parcurs traseul, bucurosi insa pt viitor.
Excursia era spre sfirsite, "timpul limitat" nu ne-a permis o vizita la Peti, care oricum era pe drum in excursia catre Grecia..Asa ca, Duminica 19 aug, am facut ultima "escala" la Cetatea Sighisoarei :)
Ne-am luat la revedere de la fam Popa care a mai ramas in continuare la Figa, unde urma sa soseasca echipajul ce a descris aceasta locatie si cu parere de rau pt despartire si inchiderea acestui circuit.
Se pare ca in "viitorul apropiat", va fi o mare placere sa parcurgem traseul Beclean, Bistrita, Tirgu Mures. Drumul parcurge un peisaj deluros de vis si fiind in reamenajare, cred ca va fi o mare atractie.
La Cetatea Sighisoarei, dupa ce am urcat cele "495 de trepte" timp de 15 minute, am avut parte de un prinz copios intr-un restaurant medieval. Frumos obiectiv, merita vizitat si "pt cura de slabire"..
In incheiere, va prezint
Biletul de Parcare de la Cetatea Sighighisoarei, ce mi-a stirnit un zimbet datorat textului simpatic.. Va las sa deslusiti " tainele frazelor " firmei : BOSS COMPANY :)
Va dorim, excursii placute la sfirsit de august ! Asteptam " poze si impresii " de pe traseele ce le veti parcurge in concediile dumneavoastra. Numai bine tuturor, Sanatate si Drumuri Bune !
.