Lepsa-Darmanesti-Vatra Dornei-Viseu-Sovata 10-20 aug 2012

Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Lepsa-Darmanesti-Vatra Dornei-Viseu-Sovata 10-20 aug 201

Mesaj de Popa Violeta »

Nici nu banuiti cat de multa dreptate aveti. Insa in aceasta vara noi am beneficiuat de ospitalitatea lui Peti pentru care si pe aceasta cale ii aducem multumiri.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Din pacate cei 24 km se parcurg in 2 ore... Asta a fost si ideea pentru care am plecat la ora 11 din Beclean, sa il vizitam pe Peti, dar cand am vazut drumul, ne-a pierit cheful de oprit in Dej... Oricum am ajuns acasa la ora 22 in loc de 18 cum arata GPS -ul la plecare din Beclean. In zona Maramuresului sunt lucrari ample de asfaltare, va fi drum bun in cel putin 2 ani, acum este jale in zona. In continuare cateva poze de la Baile Figa. Taxa de intrare 10 lei si taxa de tobogan 10 lei...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Ceva poze de final de la Baile Figa si de pe traseul spre Reghin-Tirgu Mures-Sighisoara. Vestea buna este ca drumurile sint in curs de amenajare si cu rabdare am parcurs traseul, bucurosi insa pt viitor.
Excursia era spre sfirsite, "timpul limitat" nu ne-a permis o vizita la Peti, care oricum era pe drum in excursia catre Grecia..Asa ca, Duminica 19 aug, am facut ultima "escala" la Cetatea Sighisoarei :)
Ne-am luat la revedere de la fam Popa care a mai ramas in continuare la Figa, unde urma sa soseasca echipajul ce a descris aceasta locatie si cu parere de rau pt despartire si inchiderea acestui circuit.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Se pare ca in "viitorul apropiat", va fi o mare placere sa parcurgem traseul Beclean, Bistrita, Tirgu Mures. Drumul parcurge un peisaj deluros de vis si fiind in reamenajare, cred ca va fi o mare atractie.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La Cetatea Sighisoarei, dupa ce am urcat cele "495 de trepte" timp de 15 minute, am avut parte de un prinz copios intr-un restaurant medieval. Frumos obiectiv, merita vizitat si "pt cura de slabire"..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In incheiere, va prezint Biletul de Parcare de la Cetatea Sighighisoarei, ce mi-a stirnit un zimbet datorat textului simpatic.. Va las sa deslusiti " tainele frazelor " firmei : BOSS COMPANY :)

Imagine

Va dorim, excursii placute la sfirsit de august ! Asteptam " poze si impresii " de pe traseele ce le veti parcurge in concediile dumneavoastra. Numai bine tuturor, Sanatate si Drumuri Bune !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Aseara am deschis laptopul pentru a cauta anumite fotografii si intr-un folder zaceau nelucrate secvente de miniclipuri din excursia in circuit prin Romania din vara anului trecut.
Uitasem de aceste secvente... Asa ca azi, am procedat citeva ore bune pentru a rezuma in 10 minute prima parte a excursiei de la Lepsa si apoi de la Camperland Darmanesti :)
Sper ca aceste " amintiri video " sa ramina si in arhiva colegilor ce au participat la aceasta drumetie . Oricum, clipul este dedicat atit colegilor rulotisti, cit si prietenilor nostri.

Excursie in RO August 2012 - Part 1

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=gt5QrAFlRLU

Urmeaza ca zilele astea, sa iasa si partea a 2 a cu Mocanita din Viseu, Manastirea Birsana , Baile Figa Beclean si intoarcerea . Mai am "o datorie" de la Camping Grein Austria..

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo, chiar imi era dor de un filmulet sau o poza de la intalniri.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

In cazul asta trebuie sa pun pe cel de la Grein , unde ati si participat ! :) Este gata , il postez in citeva minute - Si ala ramasese nelucrat, ca si asta de fapt ...deci mutare la topic Grein 2012
.
Doru Negru
Membru forum
14

Mesaj de Doru Negru »

Frumos, nea Mihai iar hora pe muzica lui Zampetas nota 10 dansatorilor .
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Gata , a iesit si acest clip cu mocanita din Viseu , locatie care noi o vizitam periodic, o locatie unde vom reveni cu siguranta si in viitor. Gata, nu va mai sufoc, :) - vizionare placuta !

Rulotisti si Mocanita din Viseu August 2012

Link pe Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=zqaDgHSoe5I

.
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Bravo,foarte bine realizate video clipurile ,,Cuscre,,
Sa ne vedem sanatosi.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Scrie răspuns