Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Bine ar fi sa nu bulversam lucrurile si sa ramanem in locatia stabilita, indiferent de vreme. Locatia aleasa de tine Ciprian, de la Cernica, e numai buna pentru intalnirea - "Un vin fiert la Cernica".
Nu ne impiedica nimeni, pe cei interesati, sa dam o fuga si la terenul de la Pasarea. Nu facem mai mult de 10 minute pana acolo.
Buna seara,
Cred ca Dl.Predonu are dreptate. Mai bine stam la Cernica pentru ca e beton jos. In locatia de la Pasarea este mai potrivit sa mergem intr-o perioada mai calda, dupa ce se usuca pamantul. Daca acel teren desfundat se dezgheata, cred ca mai iesim cu tractorul de acolo!
OK , ramane momentan in picioare varianta sambata 16 feb. h 12 . Cernica " la liziera padurii " sau islaz cum mai zic unii pe aici .
In situatia in care vremea nu ne permite , inainte cu 2-3 zile o putem amana pt. urmatorul wekend , dupa ce ne consultam pe forum aici .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna seara,
Pana la urma am inteles ca intalnirea se va tine. Vom si si noi prezenti dar va veni cineva cu rulota pentru a ramane peste noapte?
Cu stima,
Florin
@Florin...in functie de vreme vedem daca e de venit cu rulota, in principiu si eu zic ca da....dar daca e viscol, mai amanam...pai nu-i pacat de un ceaun de vin fiert sau vrei sa-i termini apa lui Ciprian, ca tot sta aproape... daca vii fara!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
,,După vremuri mulţi veniră, începând cu acel oaspe,
Ce din vechi se pomeneşte, cu Dariu a lui Istaspe;
Mulţi durară, după vremuri, peste Dunăre vrun pod,
De-au trecut cu spaima lumii şi mulţime de norod;
Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă
Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă -
Şi nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt,
Cum veniră, se făcură toţi o apă ş-un pământ."
Incercam sa venim si noi :| ( De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris şi pentru noi,
Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război.)
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Sunt sigur ca sarbatoarea organizata si onorat-o/organizat-o /cinstita de domnul Ciprian ne v-a face sa ne simtim bine, acceptam cu placere invitatia.Sigur daca vinul este fiert la temperatura optima si indulcit , nu ne ascundem dupa deget sa refuzam invitatia , contribuim si noi cu deaLE GURIII !!!!!