Salut din Sibiu !

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Florin Dull
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 19 Noi 1981

Salut din Sibiu !

Mesaj de Florin Dull »

Salutare tuturor! Am decis sa achizitionam o rulota, fara sa stam prea mult pe ganduri. Cred ca decizia era deja luata, in sufletul nostru, de multi ani :)
Suntem o familie din Sibiu, iar olandeza noastra este best-sellerul Hobby. Am considerat intrarea in Clubul Rulotistilor ca fiind un lucru firesc, si speram sa gasim sfaturi bune de la oameni dornici sa impartaseasca din experienta lor cu rulota.
VW Polo Variant 1.4 si Hobby 400 Classic

florindull@gmail.com
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Re: Salut din Sibiu !

Mesaj de Arcadie Sandu »

Bine a-ti venit in Club RV!
La cat mai multe iesiri.
Sunt curios :?: cat scrie in talonul masinii ca poate sa tracteze?
Fendt 420 Saphir+ Passat
Cosmin Prund
Membru forum
12
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Salut Florin, bine ai venit in club: ingrosam randurile rulotistilor Sibieni!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Florin Dull
Membru forum
12

Mesaj de Florin Dull »

Salut Sandu,
Multumim pentru primirea calduroasa :) Noi ne facem griji pentru puterea de remorcare, mai ales ca masina e un Polo Variant 1.4, benzina. Oare trece muntii ?? Talonul romanesc e facut in graba, cu multe spatii libere... Dar e totusi o mentiune: Masa max. tehn. adm. a ans. de vehicule: 2290 kg. Iar greutatea masinii este de 1105 kg. Rulota are 750 kg, masa proprie. Ar trebui sa mearga, dar cu incarcatura de rigoare (bagaje, etc.) suntem la limita. Ce parere ai ? Tu ce "ansamblu" conduci ? :)

florindull@gmail.com
Florin Dull
Membru forum
12

Mesaj de Florin Dull »

Multumim, Cosmin!
Inca nu am iesit cu rulota, pentru ca trebuie inmatriculata. Vara asta dorim sa ii facem "botezul" :)
Sunt multe nelamuriri pe care le avem, acum, la inceput de drum. Cel mai mult ma gandesc la faptul ca masina are doar 44 kW (Polo Variant 1.4, benzina).
Dar sunt ambitios din fire si voi pleca la drum cu ea - trebuie sa mearga - am auzit ca multi posesori de Logan 1.4 s-au descurcat pe zonele montane (mai ales).

florindull@gmail.com
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Salut Florin si bun venit in comunitatea rulotistilor. Sunt bucuros ca si la Sibiu creste numarul iubitorilor de rulotism.
Pentru eventuale schimburi de informatii pe aceasta tema, cred ca putem sa comunicam atat prin forum cat si prin celelalte mijloace:telefon, e-mail si poate intr-o prima intalnire locala a rulotistilor din Sibiu. Pana in prezent eu am cunostinta de existenta urmatorilor rulotisti sibieni:Munteanu Sanda, Liviu Odagiu, Cosmin Prund, Florin Dull si cu voia dumneavoastra ultimul pe lista Ioan Sturz.
Florin Dull
Membru forum
12

Mesaj de Florin Dull »

Salut Ioan ! Suntem chiar curiosi cate rulote circula prin oras :) Deja am vazut cateva parcate printre blocuri. Din pacate, dupa cum stiti, nu exista parcari special amenajate pentru ele. Poate ca daca vor fi mai multi iubitori (si posesori) de rulote, Primaria ar putea face ceva in acest sens. Sigur ca vreau sa tinem legatura, chiar este indicat pentru noi, ca incepatori (am vazut ca tu esti membru in club din 2010). Ce "ansamblu" conduci ? :)

florindull@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Salut si bine ai venit!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Florin Dull
Membru forum
12

Mesaj de Florin Dull »

Salut Gheorghe!
Multumesc si sper sa ne vedem cat de curand pe undeva :) Noi nu am facut inca prima iesire, de inaugurare. Speram sa fie peste cateva luni.

florindull@gmail.com
Ioan.Sturz
Membru forum
14
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Am o englezoaica pe nume ABI Jubilee Equery, rebotezata Maraunder si o tractez cu un Megan 1,6 si 110CP. Dar nu are importanta cine are cel mai puternic "atelaj", nu facem concurs de viteza, important este sa circulam cu viteza legala şi sa ajungem cu toţii la destinatie in deplina siguranta.
Cosmin Prund
Membru forum
12
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Florin Dull scrie:Salut Ioan ! Suntem chiar curiosi cate rulote circula prin oras :) Deja am vazut cateva parcate printre blocuri. Din pacate, dupa cum stiti, nu exista parcari special amenajate pentru ele. Poate ca daca vor fi mai multi iubitori (si posesori) de rulote, Primaria ar putea face ceva in acest sens.
Sa speram ca primarul nostru de etnie germana, pasionat de masinile Bavaraze, se va orienta mai degraba dupa modelul capitalei bavareze si nu dupa capitala noastra si nu va interzice parcarea rulotelor in oras. Am fost de revelion in Munchen, era PLIN de rulote si autorulote parcate printre blocuri! Pe de alta parte daca ar exista o parcare de rulote bine pazita si usor accesibila, chiar si eu mi-as duce rulota acolo. Stau la curte si n-am treaba cu nimeni, parchez rulota in curte, dar as prefera sa parchez in alta parte sa nu-mi ocup spatiul in curte.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Munteanu Sanda
Membru forum
12
Oras: SIBIU
Data nasterii: 15 Feb 1967

Mesaj de Munteanu Sanda »

Bine ai venit Florin! Noi avem un Logan diesel 1,5 cu care tragem o rulota cu MMA 850 Kg si o parcam in Paltinis, la fiecare drum urcam si coboram muntele fara a avea probleme.
Asteptam sa ne vedem la intalniri si iti dorim iesiri cat mai frumoase si DRUMURI BUNE cu VANT DIN SPATE! :D
Sanda si Victor Munteanu Sibiu
tel.0744-930614
Logan+Beyerland Vitesse 380
Munca e buna cu conditia sa nu-ti ocupe prea mult din timpul liber
Scrie răspuns