Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pentru bucuresteni, nu ajungeti in Giurgiu. Dupa Daia e un indicator stanga Oinacu. De acolo se ajunge in cativa km la Oinacu, de unde se merge drept la Branistea. De la Branistea incepe un drum mai prost, vreo 4 km, apoi revine asfaltul bun. Cateva curbe, apoi drum drept, iar in dreapta va uitati dupa o macara. La o curba la stanga (nu intrati in Gostinu), in dreapta se deschide un drum de tara. In cateva sute de metri urcati pe dig si coborati prin padurice pe malul Dunarii. Cand Dunarea e crescuta nu e frumos, insa acum e ceva plaja cu nisip. Multa umbra, salcii plangatoare (chiar pica din ele zdravan, zici ca ploua). Am fost ieri, a fost excelent, innourat dar batea un vant extrem de cald. Vin pescari acolo, si imi pare rau ca nu am intrebat politistii de frontiera care ne-au legitimat daca am putea campa peste noapte, cred ca n-ar fi rau deloc. De pa dig pana pe plaja sint cam 50 m, insa Skoda Octavia unor prieteni, cu care am fost, a dat nitel cu burta de pamant (are scut motor metalic). Cu Oltcitul meu merg pe acolo extrem de comod, cred ca si un Logan ar trece ralativ usor. Nu cred ca se preteaza la rulote, e destul loc pentru un auto normal, insa nu cred ca si pentru rulota, trebuie ceva manevre facute. Pe jos e foarte uscat, nu poti ramane impotmolit sau chestii de genul asta. Pentru gratar nu prea aveti nevoie de carbuni, sint craci, lemne uscate intr-o cantitate enorma, cu ocazia asta mai faceti un bine si copacilor. Gratarul la lemne e super, nu te murdaresti ca la carbune, insa jarul nu dureaza mult. Locul e superb, o sa caut poze sa pun.
Maine vreau sa dau o tura catre Gostinu, asa mai spre dimineata, sa fac plaja, sa citesc si sa lenevesc la soare. Daca mai are cineva chef de o plimbare, astept mesaje aici sau pe privat.
te-ai interesat de camparea ptr.noapte?stiu ca pescarii isi scot un permis special (PM),anunta politia de frontiera ca sunt acolo si trebuie sa aiba lumina noaptea.ar fi interesant de stiut!
Nu am mai dat de patrule de Politie de Frontiera, dar cu primna ocazie cand merg acolo si dau de ei ii intreb.
Dar e bine de stiut ca noaptea acolo sint tantari. Multi de tot. Romanesti si bulgaresti, mai ales din aia bulgaresti puternici, bine hraniti cu tot felul de legume si salate :lol: .
Am testat terenul si dupa statia de pompare, 2 km mai incolo, drum un pic mai greu, denivelat. Unde era o insulita inainte, Dunarea a scazut mult de tot si s-a format o plaja enorma de nisip fin, pe care se poate merge cu masina.
Locuri frumoase, apa calda in Dunare, peisaj excelent, aduce a Delta DUnarii.
In multe locuri se vede insa prezenta taranului roman, unde acesta a lasat PET-uri, hartii, pungi de plastic si caserole de mici.