Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Haideti sa facem ceva in privinta asta! In week-end-ul ce tocmai a trecut am intalnit inca doi rulotisti carora le-am spus despre aceasta asociatie a noastra. Discutia fiind pe...fuga si la marginea drumului,nu stiu daca au retinut ceva! Pentru inceput poate fi ceva simplu,in tiraj mai mic,cu ceva poze si adrese de campinguri. Cu pagina de web,cu ceva telefoane de contact,etc. Trebuiesc si sunt necesare! E mult mai usoara abordarea cu pliantul in mana!
Orice sugestie e foarte binevenita! Hai sa ne miscam mai cu talent!!! :D
O idee buna ar fi stabilirea unui model de pliant, (poate fi si o carte de vizita) cu sigla si logo + adresa de web si care ar putea fi imprimata de fiecare in 10-15 exemplare.
Ai vazut enoriasul cu rulota, l-ai abordat, te prezinti si i-ai inmanat cartea de vizita cu invitatia de a se inscrie !!
SUGESTIE: pe acel pliant /carte de vizita, cel care promoveaza CLUB RV sa-si poata scrie numele sau nick-ul de pe site, in felul asta cei noi pot spune de cine a fost recomandat.
Cine strange cele mai multe referinte poate castiga sectiunea "PROMOTORUL ANULUI", cu premierea in cadru festiv, in fata colectivului ! :lol:
De acord. Eu am propus mai demult sa se faca ceva in acest sens: pliante sau carti de vizita. Acum ca asociatia exista ( se pot face decontari), dar mai ales ca este sezonul concediilor, al plecarilor, eu cred ca toti cei ce calotoresc vor intalni persoane interesate de aceasta asociatie. ACUM este momentul lor ( al Pliantelor, al oricarui produs de promovare). Cei care au talent artistic sa compuna un text frumos, iar din partea conducerii o idee despre ce informatii sa fie trecute in text. ALO? Conducerea? Sunteti in vacanta ? Asta e ! Ne-am gandit cam tarziu.
@ Iliescu
Ultima data cand am vorbit cu tine si cu Cornel a-ti promis ( parca Cornel, nu mai stiu ca eram ... beat ) ca facem cateva steaguri cu sigla Club RV . Ce bine era daca flutura langa cel al Romaniei cand am fost plecati afara!! Ceva noutati?
OK! E buna si ideea cu carti de vizita pentru inceput! MACAR ATAT! Se pot face aidoma stikerelor. Daca rulotistul nu e acasa i-o pot lasa in usa,la stergatoare,etc! :D Orice campanie publicitara trebuie sa fie putin agresiva!!! Sunt cei care pleaca afara. Mai mult ca sigur intra in discutii cu...vecinii de camping. Poate vecinii aia fac parte,la randul lor dintr-un club rv al lor si....iese ceva comun,eu stiu! Dane daca ai modelul stikerelor,fa niste carti de vizita,te rog! Mie imi sunt de ajuns pe zona Oltenia.Am vorbit si cu Nick Parau si e de aceeasi parere. Avem acoperire buna si....nu facem chiar nimic.Gashca voastra,Dane,intalneste mai mult ca sigur rulotisti razleti.Trebuie ....racolati cumva.Gata! Eu am zis ce-am avut de zis!
EDIT: Am recitit mesajul de pe pagina principala (home)! E perfect pentru inceput!
Cred ca as putea eu sa ma ocup de redactarea cartilor de vizita/pliantelor sau ce vor fi ele dar din pacate abea cand ma intorc din concediu. Asta ar fi cam la inceputul lui septembrie ceea ce cred ca e cam tarziu... Sorry...
Intervin si eu un pic in legatura cu cartile de vizita, sunt usor de facut, se gaseste hartie speciala la Metro. E un pic de bataie de cap pana se face asezarea in pagina. Eu fac des carti de vizita, daca vreti ma ofer voluntar sa fac cateva sute, singura problema e ca maine plec pentru doua saptamani in Maramures. Daca vreti la intoarcere le fac cu placere.
Azi pe DN1, intre Corbeanca si Otopeni, la PETROM - am intrat in vorba cu un tip ce conducea un camper.. zicea ca masina este a unui amic.
I-am vorbit de club, dar nu parea genul....
Mi-a parut rau ca nu aveam carti de vizita ptr proprietar...
Intrebare ptr membrii fondatori si cei cotizanti - in virtutea dreptului moral ce il au initiatorii si sustinatorii material- ce sigla se poate folosi ptr aceste pliante/carti de vizita?
Eu am sa-mi fac pe imprimanta proprie un model de carte de vizita, am sa-l postez pe forum ca propunere, dar imi trebuie acea sigla.
HAIDETI SA CONCRETIZAM CEVA! Avansez o prima propunere pentru o plianta cu 4 pagini;
Coperta I :
- sigla asociatiei;
- imagini: autorulote, rulote, corturi auto (dintre pozele noastre).
Paginile II-III:
- obiective principale din statut;
- informatii despre membri (nr. autorulotisti, rulotisti, cortisti, profesii, etc.);
- realizari: întâlniri periodice, de week-end, ocazii speciale (revelion), întruniri statutare, colaborari (vânzari-cumparari de profil, aprovizionari, rezolvari probleme tehnice, dotari, îmbunatatiri, schimburi de idei);
- site-ul asociatiei: forum, tematici, programe anuale, biblioteca tehnica, informatii calatorii interne + externe, sfaturi utile, sfaturi pentru începatori, informatii preturi si tarife;
- genuri de campari: locuri amenajate (campinguri), neorganizate (în natura), pe proprietati private;
Pagina IV:
- legaturi cu alte cluburi si asociatii;
- informatii dotari în campinguri;
- recomandari pentru doritori viitori membri (adresa site, modalitati contact, etc.)
Este o schita de plianta pe care o supun criticilor pentru îmbunatatiri! :roll:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius