Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Mai Cristinel vreau sa te intreb ceva ? Ai vrut tu sa iti faci o programare la Venus in ce perioada doresti si ai fost refuzat? E vorba de Camping Palce .Eu cred ca nu veti mai intilni nicaieri in tara camping in sezon cu preturile practicate de Laurentiu la Venus . Si sa fim cinstiti si obiectivi la pretul cerut conditiile sunt ok . Mai spuneti-mi si mie camping care in sezon are pret per rulota 40 ron ? Nu tu pret persoana nu tu pret pentru auto nu tu pret pentru rulota . Echipaj rulota 40 ron . o fi bine???
poate dv va cunoasteti mai bine cu patronul, dar va spun ca anul trecut la sfarsitul lui iulie 3 rulote - 10 zile - 55ron. Eu am fost cu cortul si am platit 60ron, dar am stat doar 3 zile.
Bineinteles ca nu este rau 40 ron, cu sa nu fie bine.
Dar deja suntem off fata de titlul topicului.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Buna dimineata,Dl Nae nu am facut referire la campingul Venus(care este OK),ci in general unde perioada de iarna
ar trebui sa fie o continua lansare de oferte ca incepand cu pastele sa te faca sa le treci pragul.
Cred cu tarie ca in Romania ar trebui sa exista o singura asociatie a iubitorilor de rulotism.....
care sa ne poata reprezenta interesele atat pe intern cat si extern(unde apar alte situatii).
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Scuze, acum am citit si topicul cu pastele in care se specifica si tariful negociat cu patronul campingului. La asa un pret nu ai ce comenta, jos palaria.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Va rog ca aici in acest topic sa feceti propuneri de concedii si intalniri pe 2013 care sa cuprinda in traseu si campinguri partenere FICC sau ClubRv. Comentariile pro si contra la adresa campingurilor nu isi au rostul in acest topic. Acestea se vor putea face in topicurile deschise ulterior, dedicate exclusiv unei intalniri, dupa ce in acest topic mai multi membrii si-au exprimat, sau nu, adeziunea la o propunere.
Va multumesc pentru intelegere. Grosu V
REPET , pt. cei care pleaca in strainatate , faceti o cautare inainte de a planifica ruta , in acest fel cardul FICC - ClubRV va fi util ;) si afara nu doar la partenerii din Romania .
Anul asta am fost in Iulie-August in Austria, Franta, Germania, numai campinguri partenere si in afara ca au primit cardul ca si carte de identitate, nu am primit reduceri .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Eu, la camping Haller din Budapesta am primit o reducere de 10% ca posesor al cardului Clubrv. Cu toate ca mi s-a spus ca in general reducerile de acest tip se acorda in extrasezon, tipul respectiv de la receptie a fost amabil si mi-a acordat reducerea in plin sezon. Am fost placut surprins de decizia luata de acesta, fara ca eu sa insist in vreun fel pentru reducerea respectiva.
In cele 18 zile de concediu, am mai campat si in alte 2 campinguri, dar, la pretul comunicat pentru campare, mi-a fost si jena sa mai solicit vreo reducere in baza cardului vis-a-vis de conditiile oferite.
La Venetia, la camping Rialto am primit discount 10%, in Ungaria, la camping termal Sarkany am primit discount 10%, in Italia, la un camping (am uitat numele) pe malul lacului Garda (ne-am campat pentru Gardaland) nu am primit discount, in schimb Stefanel nu a fost incadrat la adulti ci la copii (adultii plateau 9 euro iar copiii 6 euro/zi). La camping termal Arnyas (Ungaria) am primit discount 10%. La un camping din Peschiera de l Garda, o familie de nemti avea card ACSI si CCI. Cand a vazut cardurile receptionera a ripostat imediat cu "Nu mai avem locuri libere de campare". Probabil ca receptia isi abroga dreptul de a acorda sau nu discount in functie de numarul de persoane si de numarul zilelor de campare. Una peste alta cred totusi ca merita sa fii posesorul unui card CCI sau ACSI.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Sunteti norocosi, acum 2 ani cand am fost in tarile nordice, am avut la mine card CCI, ACSI si Card Scandinavia si nu am primit, poate ca stiau ca sunt eu mai al dracu"" :P .
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nu cred D-le Serpescu. Mai degraba, cum spuneam si mai inainte, decizionale sunt numarul de zile campate si numarul de persoane. Ce-i drept la Venetia eram pe 2 iulie, la Peschiera de l Garda pe 4,5,6 si 7 iulie iar la Sarkany 9-15 iulie. Deci nu era chiar in plin sezon. Poate fi si asta o cauza. Poate sezonul de varf incepe pe 15 iulie. Felicitari pentru expunerea traseului si a pozelor facute in concediu. Daca mai aveti poze mai puneti ca sunt grozave. O seara buna.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928