Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Si noi prezenti.
Daca Ciprian va aduce ,,valiza,, cu microfon,poate o convingem pe Luiza sa va cante. Nu ar strica si un karaoke ad hoc
Daca doreste cineva din provincie sa stea si a 2-a zi il pot gazdui la noi.
Pe langa gratar(sau in loc de gratar),eu asi propune intrun ceaun mare,o pomana porcului.
Pt alte probl de organizare va stau la dispozitie telef sau PM.
Sa ne vedem cu bine
si eu ajung, numai daca e viscol zic pas...sa se faca lista...asa mai incurajam si alti colegi sa participe
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Intradevar, lipsa lui Relu si pe noi ne intristeaza. Stim ca e foarte prins in ultimul timp, dar poate totusi, isi va face o fereastra in program si ne va vizita la locul de intalnire.
Pentru noi care am descoperit aceasta lume a rulotismului prin intermediul lui Relu (Pustnicul feb. 2009), ar fi o bucurie participarea lui, a tatalui lui, a lui Flori si a celor doi flacai.
Ciprian,baga tata mai multa publicitate pt aceasta intalnire daca se mai tine
Ar fi si un bun prilej sa incepem organizarea pt paste si nu numai.Pan la urma asta este scupul acestei prime intalniri,revederea,socializarea si punerea la cale planurile de iesiri pe anul in curs
Sa ne vedem cu bine
Intalnirea se tine sigur. Repet, daca nu e " flescaiala " putem sa mutam la noua locatie "Pasarea" care e la 5km de acest loc. ... dar daca nu scapam de zapada si de apa , mai bine ramanem aici pe beton la o vorba si un gratar indiferent daca venim sau nu cu rulote...
Suntem multi din Bucuresti si imprejurimi asa ca indiferent de prezenta "grupul" de veseli va fi prezent ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com