In aceasta dimineata am deschis mailul si am gasit acest mesaj:
"POP Octavian 15:32 (acum 18 ore)
către mine
Salut
Francezii organizeaza un tur intitulat ‘’sa descoperim Romaniain camping car’’ in iunie anul acesta. Nu e tare!? :) "
http://www.ffcc.fr/data/GENERAL/file/Pr ... 202013.pdf
Mesaj la care am raspuns:
"Foarte tare !
Daca noi nu suntem capabili sa avem logistica necesara sa-i invitam ... se autoinvita ei.
...si ce traseu complex, cate detalii, ce logistica ...
Ar fi bine daca Asociatia ar putea sa-i ajute in vreun fel.
Macar cu un mesaj de bun venit si de sprijin, daca acesta il vor considera util si binevenit.
Poate ar trebui sa ne gandim Octav la asa ceva. Poate gasim ceva ..."
In perioada 1-26 iunie 2013, FFCC organizeaza un circuit prin Romania denumit "DECOUVERTE DE LA ROUMANIE EN CAMPING CAR" - SA DESCOPERIM ROMANIA IN CAMPING CAR.
In cca. 20 de zile, rulotistii francezi vor parcurge aprox. 3240 Km numai pe teritoriul Romaniei.
Traseul urmat in tara:
Bors, Oradea (4 iunie) - Cluj Napoca (5 iunie) - Vadu Izei, Sapanta, Sighet, Viseul de Sus (6,7,8 iunie) - Bucovina prin Pasul Prislop (9, 10, 11 iunie) - Sovata (12 iunie) - Brasov (13,14 iunie) - Tulcea prin intorsura Buzaului (15 iunie) - Delta Dunarii (16 iunie) - Bucuresti (17,18 iunie) - Curtea de Arges, Sibiel (19,20,21 iunie) - Stamora Moravita (22 iunie) - Iesirea din tara (23 iunie)
Am deschis acest topic in dorinta de a incerca sa adunam cateva idei pentru a contribui si noi ca Asociatie afiliata la FICC, ca pe parcursul acestei vizite a rulotistilor francezi colegi in FICC, acestia, sa se bucure de un sejur cat mai placut, in ton cu treditia noastra de gazda ospitaliera.