Parc Aventura Busteni

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Parc Aventura Busteni

Mesaj de Lupu Ciprian »

In Busteni , jud Prahova care se afla la 130km de Bucuresti se poate vizita Castelul Cantacuzino , am scris cate ceva aici in cadrul topicului de la o intalnire din nov 2012 .

viewtopic.php?f=101&t=6382

sau cascada Urlatoarea topic
viewtopic.php?f=108&t=6217

sau Manastirea Caraiman.. topic...
viewtopic.php?f=108&t=6222

De asemenea pt. cei cu copii , aveti in zona Telecabina la Hotel Silva Busteni posibilitatea de a urca la Babele .
E cam mare tariful 32 ron/ pers pe sens :( de unde rezulta ca 3 pers ( o familie cu copil ) cheltuie cam 200 lei pt a urca si respectiv cobori de la Babele ... :( ca doar nu te apuci sa cobori pe jos ... eu am coborat pe jepi acum ceva ani...

Tot la baza telecabinei se afla si acel Fun Parc cu bobul pe sina de tren care functioneaza si vara ...

Am sa ma opresc de acesta data la prezentarea unui pliant de la Aventura Parc pe care personal nu l-am vizitat inca , dar am s-o fac data viitoare cu siguranta , fiind amator de asa ceva .

...poate va intereseaza ...

Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns