Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vazute cu ochii subsemnatului in 03.07.2007 ora 22.00
Camping S:-12 Ron de persoana/zi
-10 Ron masina/zi
-10 Ron rulota/zi
-10 Ron curentul/zi
Nu conteaza cand vii dar ziua de campare se termina la ora 15.00.
Camping Marina Surf: -10 Ron persoana /zi
-10 Ron masina/zi
-10 Ron rulota/zi
-10 Ron rulota/zi
Se zvoneste ca acest camping nu ar primi decat cu rulote.Parca dar nu bag mana in foc ziua de campare se termina la ora 12.00.
Va rog cei care au fost deja la mare (sau in alta parte) si stiu tarifele din alte campinguri sa posteze aici.
Ar fi bine sa avem o actualizare a acestor tarife mai ales ca o parte din campinguri nu afiseaza tarifele pe site-urile lor.
Camping Zodiac (Neptun-Jupiter): 12 adult, 6 copil (50%), 5 masina, si am inteles ca acum ar taxa si pavilioanele. Incepusera cu taxarea pavilioanelor de anul trecut.
Au internet wireless gratuit.
Incepand de luni 9. 09. 2007 voi fii in camping Zodiac. Va tin la curent " LIVE" :lol: cu ce se intampla acolo, mai ales daca merge netul.
Din data de 10 iulie au comunicat urmatoarele preturi:
auto 5 lei
rulota 8 lei
persoana 15 lei - adult
copil pana la 5 ani = moca
copil 5 - 12 ani = jumate pret
curent = moca
:D :D :D Iubitorilor de altfel de muzica decat manele,le pot inchiria un sistem de 800 wati!!! Pret? MOCA!!!! :D :D :D
Testat! Nu se mai aud manelele!!! :D :D :D Le-am pus "El Divo"!!! Ptr cunoscatori!
12 ron persoana
5 ron auto
6 ron pavilionul
internet wireless gratuit, scria si la receptie :D .
manele gratis si destul de variate
grupurile sanitare in stare mai proasta decat anul trecut
acum serios, nu se poate cumva trimite un mail de la mai multe persoane in care sa se solicite proprietarilor de campinguri sa faca ceva in privinta linistii? Cine vrea manele le poate asculta la casti, valabil pentru orice fel de muzica. Sau s-ar putea sugera proprietarilor de camping sa monteze cateva boxe cu un radio la un volum, rezonabil, poate asta va mai taia cheful manelarilor.
Pe proprietarii acestor campinguri ii va durea la basca de opinia noastra, atat timp cat oferta este redusa.
Singurul lor scop este acela de a scoate bani ACUM, altfel ar fi investit in imagine, in curatenia WC-urilor, etc.
Probabil cea mai buna metoda de evitarea lor sunt postarea impresiilor pe forumuri.
Domnilor, va recomand sa mergeti in camp S.Am stat 15 zile in iunie si totul a fost OK.Grupuri sanitare f. curate si apa calda fierbinte in grupul principal,in grupul mic era apa de la panouri solare.Campingul este f. curat,dar in partea dinspre plaja nu sunt arbori.Tot acolo sunt locurile pentru cuplat curentul electric si un loc pentru cuplat furtune la apa curenta.
Pe weekend era mai aglomerat,in rest a fost lejer.
Tarife iunie 10 lei pers ,10 lei curentul, 8 lei masina, 10 lei rulota pentru cine are... ,nu s*a taxat pavilionul.
Se mai gaseau si manelari, dar totusi putini si cuminti,in 15 zile au fost 2 3 cazuri.Noaptea a fost liniste.
Din ce am vazut ,acolo vin oameni asezati ,care se respecta pe sine si pe ceilalti din jur.
Concedii frumoase tuturor !
Zile bune !
Si ce era cel mai important , marea a fost MARE ,SUPERBA , MINUNATA !
A fost si linistita si limpede ,a avut si valuri dar nu mari si nu vezi acolo niciodata multe alge scoase la mal !
Zile bune !
Ce parere aveti de acest camping - S.C. Marian Holiday Tour S.R.L. Camping, din Saturn? Pe site-ul lui - www.camping-mht.ro scrie ca ar fi de trei stele, si e prezentat ca fiind destul de bun. A fost cineva pe acolo? Poate sa imi spuna ceva despre el?