Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
" Din motive tehnice apocalipsa se amana pt la anu' pe 21 dec .. e bine ca o sa cada lunea , si o da statul ca zi libera , legam cu wekendul si facem o intalnire :) " semnat conducerea Mayasha .
Va salut si va urez sarbatori fericite , noi deja avem bagajele facute ... acu' vine si mosu' cu tolba (Costel Curelea ), sa-mi aduca ce-am de lasat pe la colegii de prin tara pe unde vom ajunge in drumu' nostru !.. vom incepe cu Nicu Colpos ( maine sambata 22).
La multi ani !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ca si tine si noi avem bagajele facute :lol: Ma ingrozesc ce vad la stiri in tara .Sa ai parte de sarbatori fericite si daca treci pe la Nicu miine ,transmite-i si din partea noastra sarbatori fericite .Pe 25 dec .am sa -i dau si eu telefon .Petrcere frumoasa pe unde va poarta pasii .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
OK , am sa transmit felicitarile " CLUB RV " si la lui Nicu C. si celorlalti .... salutari !
O sa fim putin ocupati cu "gimnastica" , deja am inceput ...
Fişiere ataşate
gym.jpg (14.53 KiB) Vizualizat de 1621 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sper ca felicitarea si CD-ul nu vor intirzia sa ajunga in cel mai scurt timp posibil .Eu de pe 25 dec.am sa tot astept . :lol:,poate vine mosul Doresc ca sarbatorile sa va gaseasca in cele mai fericite clipe,cu masa plina si multa,multa ,sanatate si bucurii pe toti membrii clubului.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.