Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Maine.Rom Expo.ora 17.Primul concert al Luizei.....pe bani :) ....(intrarea libera)
Va asteptam!!
PS.Cip la intalniri,Luiza va canta cu cea mai mare placere pt voi......Mos Craciun,cred ca ii va aduce o chitara........sa vezi atunci atmosfera langa foc-ul de tabara,renumit,de la Paltinu.
Felicitari si din partea mea.Vad ca avanseaza repede .La intalnirea din vara,daca va avea chitara,cu siguranta o vom auzi live si cei din alte zone ale tarii.
Astazi la sala Dalles,are loc festivalul primaverii,unde va canta si Luiza de la orele 13.30.Iar diseara de la orele 19,cancert de ziua femeii,la academia de muzica(Str Campia Libertatii).Va asteptam!
Sa ne vedem cu bine
Toti artistii de pe scena acestor 2 clipuri sunt copii cu varsta pana in 14 ani,cursanti ai Academiei de Muzica(fosta sc de muzica Nr 5),dirijati de directorul acestei scoli.Munca lor zilnica in cultura muzicala este de apreciat,din pacate,observatie personala,prostiile care circula pe facebook,inclusiv manelele, primesc sute de like-uri in schimb ei,dupa ce i-am postat pe pagina mea de fb au primit pana in 15!!!???un like,nu ii hraneste si nici nu ii educa mai mult,dar demonstreaza nivelul de educatie al poporului roman in materie de cultura......app de ce spunea Ninel acum cateva sapt,olimpicii romani,castigatori ai unor concursuri mondiale nici nu au fost bagati in seama pe aeroport,in schimb emisiuni cu tarfe,divorturi,certuri,tin prima pagina in ziare si tv........oare spre ce ne indreptam???DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI!!!
Sa ne vedem cu bine