Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bine v-am gasit, dragi iubitori de natura.
Sunt noua pe ClubRv.
Am 40 ani, sunt casatorita, am doi copii, baieti de 4 si respectiv 8 ani si locuim in Bucuresti. Pasiunea mea sunt calatoriile.Nu imi plac serviciile de turism din Romania motiv pentru care m-am hotarat sa imi cumpar o rulota doar pentru Romania.Detin o Toyota Land Cruiser.
Imi place viata din camping, stiu ce inseamna viata la cort.
Mi-am planificat ca in martie anul viitor sa fac o excursie in Germania si sa ma intorc cu o rulota la mana a doua.
Atentie la Land Cruiser: *acum* e nevoie de permis categoria BE pentru tractat rulota pentru ca e o masina grea. Dupa 19 ianuarie 2013, odata cu intrarea in vigoare a legii 203/2012, se va putea tracta un ansamblu al carei masa maxima autorizata sa ajunga la 4250kg cu "B", dar in functie de Land Cruiser si rulota s-ar putea sa depasiti oricum 4250kg. Exemplu: Land Cruiser 150, MMA 2990, rulota cu MMA 1300 kg => masa maxima autorizata ansamblu 4290, peste limita de 4250.
Bine ai venit , Alina . La o asa masina recomand o rulota spatioasa mai ales ca sunt si copii cu voi in concediu.
Pt. achizitie rulota din Germania , documentati-va pe www.mobile.de sau .ro
Bafta!
P.S. preturile rulotelor sunt mai " negociabile " in extrasezon :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bine ati venit printre cei pasionati de cunoasterea tarii cu rulota. Va doresc sa va gasiti cat mai repede rulota dorita si sa ne cunoastem la intalnirile organizate sau nu.
Buna tuturor, bine v-am gasit!
Fericitul posesor a 40 de primaveri si sper in curand si a unei rulote talie medie spre mica in care sa incapa moi, colega de apartament si copilu din dotare; cainele il leg la spate pe post de catzometru.
Ma pun pe citit pe aici si revin probabil cu ceva intrebari legate de achizitie.
Toate bune si la cat mai multe locuri batute.
Dragos
Va asteptam cu intrebari legate de achizitie, sau orice altceva legat de rulotism; Probabil nu voi raspunde eu personal, dar cumulativ aici in club veti gasi muuuulta experienta in rulotism, are cine sa va raspunda! Eu am rulota de doar 8 luni.
Bine ai venit,
Precum se spunea anterior, ajunge sa intrebi si sunt sigur ca vei primi toate informatiile de care ai nevoie in achizitionarea rulotei visate.
Avand experienta personala ca exemplu precum si din alte discutii cu colegii la un pahar de "vorba" :mrgreen: pima achizitie este cea mai riscanta (vis-a-vis de problemele rulotelor), sfatul meu: nu va sfiiti sa cereti ajutorul aici pe forum ca un coleg sa mearga cu dumneavoastra sa va ajute in identificarea viciilor mai mult sau mai putin ascunse.
Pana la urma si pentru asta ne-am reunit aici in ClubRV: sa ne ajutam.
Pana atunci puteti citi sectiunile forumului care se refera la probleme, sfaturi la achizitie, etc.
Spor la treaba!
P.S. In extra sezon preturile sunt un pic mai mici (diferente de cateva sute de euro poate chiar o mie) :shock:
Multumesc de urari si inca o data bine v-am gasit.
Cu siguranta am nevoie de ajutor si o sa continui discutia aici: viewtopic.php?f=127&t=6465&p=84433#p84433
Dragos.
Salutare tuturor rulotistilor!
Scurt , sa nu va consum timpul:
Rulota mea:
Hobby De Luxe 560 KMFe / a.f. 2010, inmatriculata 2010 - unic proprietar / rulotist din 2010:) / a.c. Telair Silent / mover ALKO Mamuth / cort Herzog Charmeur / totul nou
O tractez cu: Jeep Grand Cherokee
echipaj: 2 adulti / 2 copii
Probabil cu multi m-am intalnit la mare la Hanul Piratilor sau cine stie pe unde (in general merg doar vara, in concediu, cu rulota si, fiind din Brasov, prefer marea...ca munte am destul:))...
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si concedii minunate cu rulotele si autorulotele!
Florin
Hobby DeLuxe 560 KFMe 2010 + Jeep Grand Cherokee v6