Despre prietenie

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Constantin Curelea
Membru CD
20

Despre prietenie

Mesaj de Constantin Curelea »

Incercati sa dati cautare pe forumul nostru cuvantul ,,prietenie" si veti descoperi cat de des este utilizat.
Asta demonstreaza ca forumistii tanjesc dupa asa ceva, isi doresc cat mai multi amici.
Numai ca termenul nu este bine stapanit. Nu este inteles in adevaratul sens.
Este confundat cu vecin, coleg, participant la intalniri, etc.
Faptul ca suntem impreuna la o masa comuna, in jurul unui foc de tabara sau pe plaja marii nu inseamna prietenie.
Confundandu-se termenii, oamenii isi permit foarte multe, intra in general, in intimitati.
Si atunci, cand nu le mai convine de vecinul, colegul sau participantul la intalniri, exploateaza amanuntele cunoscute despre el.
Si toate acestea in numele ,,prieteniei" avute.
In vremurile de azi, datorita schimbarilor sociale, prietenii adevarati ii numaram pe degete.
Si trebuiesc pastrati cu orice pret.
Asociatia noastra, forumul, promoveaza cunoasterea dintre oameni cu idealul de a se strange si prietenii.
Pana acum nu s-a reusit acest lucru.
Dovada sunt certurile interminabile .
Si cand se mai intra si in combinatii de afaceri sigur se ajunge si la dispute.
Forumul reflecta realitatea sociala de azi.
Numai ca, aici, putem controla, prin moderatori, derapajele de limbaj.
Cei care au acest rol, benevol desfasurat, trebuiesc respectati.
Santajarea administratorului de schimbare a moderatorului pentru calmarea atmosferei de pe forum, este o actiune incorecta.
Inocularea permanenta a ideii de inlocuire a actualei conduceri a asociatiei prin alte si alte jocuri de culise , este diametral opusa termenului de prietenie pe care incercam sa-l activam.
Haideti sa fim onesti si cinstiti cu noi si atunci cand cineva nu ne place, sa-l evitam dar sa-l salutam, sa-l ascultam daca suntem int-un grup comun, dar sa nu-l mai barfim atunci cand nu este de fata.
Si nici intr-un caz sa-l barfim pe forumurile publice.
Am fost acuzat de lipsa de interventie in ultimele dispute.
Chiar daca sunt initiatorul acestui forum si administrator al acestuia si cu functia trecatoare de presedinte al asociatiei, nu-mi permit rolul de judecator .
Asta nu inseamna ca sunt de acord cu mitocania si jignirile publice. Adresate celor mai in varsta si cu merite deosebite in promovarea turismului cu RV-urile.
Decenta in exprimare este o dovada a educatiei primite.
Apara-ma Doamne de ,,prieteni" ca de dusmani ma apar singur!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Despre prietenie

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Fara cuvinte, pentru ambele mesaje! Ascultati cu mare atentie si versurile din superba melodie.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

este frumos si contine multe lucruri esentiale ce a ce spune costel.
dar eu asi contrazice putin...
eu,cel putin asa cred ca am prieteni datorita clubrv.
nu asi dori sa fac o lista,poate ar fi prea lunga,dar totusi trebuie sa spun catva oameni,care simt ca sunt aproape de mine vali,danut,parpa,sandau,mihai rusu,costel,dragos,gigi serpescu gigi cata...bandi,lori,karesz sa spun si unguri... si deoarece suntem prieteni,sper sa nu se supere cineva daca am omis sa trec pe lista....
si pentru eceste pretenii pana cand exista clubrv eu o sa sprijin cum si cu ce pot
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Peti draga ai perfecta dreptate,si EU am castigat prieteni de cand am intrat in club RV,nu am cunoscut (in multe colective de oameni-prin care am trecut dea lungul timpului)OAMENI deosebiti ca in acest club.Am luat ce e mai bun;intrajutorarea,nu am gasit indiferenta fata de colegi,mai ales cand cineva e in necaz ,sincer va spun ca de acest lucru am vorbit cu multe cunostinte si chiar rude de ale mele: de fapt asta ma facut sa fiu alaturi de acesti multi colegi din clubul RV (veseli),Multumesc tuturor acelor colegi care au inteles ce rol are asocirea noastra ,a celor ce iubesc natura ,o inteleg,si o respecta,deasemeni OAMENII.Si pentru asta va multumesc JanOmvesel.
Doru Stoicescu
Membru forum
19

TOT DESPRE PRIETENIE... FELIZ VIDA !

Mesaj de Doru Stoicescu »

Dupa ce am "lacrimat" un pic, despre prietenie, mi-am adus aminte de o poveste...
Era odată un cuplu cu un băiat de 12 ani şi cu un măgar.
Au hotarât să muncească, să călătorească şi să cunoască lumea.
Astfel, plecară toţi trei cu măgarul lor.
Trecând prin primul sat, lumea comenta :
- Priveşte copilul ăsta prost crescut: el sus pe măgar şi bieţii părinţi, în vârstă, trăgându-l de frâu.
Atunci, femeia îi spuse soţului :
- Nu vom permite ca lumea să vorbească urât despre copil.
Soţul coborî copilul şi se urcă el.
Ajungând la următorul sat, lumea murmura:
- Priveşte acest tip neruşinat; lasă copilul şi sărmana femeie să tragă măgarul, în timp ce el merge foarte comod pe măgar.
Atunci, luară hotărârea să o urce pe ea pe măgar, în timp ce tatăl şi fiul trăgeau de frâu.
Trecând prin al treilea sat, lumea comenta:
- Săracul om. După ce că munceşte toată ziua, trebuie să ducă femeia pe măgar ! ... Şi bietul copil, ce să aştepte de la o astfel de mamă !
S-au pus de acord şi au hotărât să urce toţi trei pe măgar, pentru a începe din nou pelerinajul lor.
Ajungând în satul următor, au auzit locuitorii zicând:
- Sunt nişte bestii, mai bestii decât măgarul care îi cară, îi vor distruge coloana .
Până la urmă, hotărâră să coboare toţi trei şi să meargă alături de măgar.
Dar, trecând prin satul următor nu puteau să creadă ceea ce vocile spuneau surâzând:
- Priviţi la idioţii ăştia trei: merg pe jos, când au un măgar care ar putea să-i ducă;

Concluzia...
FELIZ VIDA ! ! !
Scrie răspuns