Ca initiator al acestui topic si unul din organizatorii evenimentului,ar trebui sa stiti ce aveti de facut.......,,parerea mea,,........Cand ati hotarat locatia evenimentului nu ati cerut nimanui ....,,parerea,,..........EU cand am organizat un eveniment,concurs,etc,am bagat mana in buzunar ca sa iasa bine,nu am cerut ..,,parerea,,...daca mi-am asumat evenimentul FARA A CERE ......,,,PAREREA ,,,,....CELOR MULTI!!!Asa ca asumati-va ....,,parerile,,.......,,parerea mea,,
Am spus-o si la inceput,o spun si dupa 2 luni,pt ca nu s-a schimbat nimic,programul mi se pare fffff slab si comunist.(mai trageti cu ochiul la trecutele intalniri sau la ACCCR si inspirativa).........sau poate vreti sa fie cea mai slaba intalnire de pana acum!!!
Eu unul pot pleca din Buc ,sambata dupa 12 si sa plec duminica,cum ma puteti convinge sa fac 800km cu copiii????copii au vreun program organizat?sau vor fi iar ,,prizonierii,,unei mese ca la Laguna?...............,,parerea mea,,
No ofens pt nimeni,dar ultima postare a D-lui Isdraila,m-a intaratat,.........parerea mea,,
Sa ne vedem cu bine
In general cand mergem cate 4-5 rulote, la noi in "gasca" sa zicem asa, fiecare aduce ce crede ca mananca. Se face masa mare si fiecare scoate ce are. Daca eu am sa vreau sa iau si de la cumatru' o bucatica nu e ca suparare ca si el o sa vrea ceva de la mine.
Plus ca am hotarat sa nu mai facem aceste iesiri cu rulotele sau chiar fara(doar un gratarel) sa fie foarte costisitoare. De fiecare data ramanea mancare de dadeam cu ea in caini. Scopul acestor iesiri nu este acela de a ne inbuiba cu mancare si bautura.
Sa mancam cat sa ne alungam foamea.
Pentru maretul CEAUN discutam inainte si punem la cale ce se va gati. Si cum toata lumea stie si este foarte adevarat, doamnele ne pregatesc toate cele trebuincioase, iar noi le "ardem" la foc mocnit, cam de 8 - 10 beri Tuborg, ca tot a inceput oferta 20sticle de 0.5l la pretul de 34.90ron.
In schimb ronţanele(seminte , popcorn, si alte porcarii) trebuie la greu.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Asta nu este ,,o intalnire in gasca,, ci o aniversare in care multi au depus suflet in trecut pt a deveni memorabila si de traditie......asa ca ,,parerea mea,, era ca CD-ul putea sacrifica 100 Rom pt o ciorba nu sa se faca cheta publica.....,,parerea mea,,
Uitati-va la ACCCR,este al 2-lea an la rand cand cumpara porc viu,il sacrifica,il prepara,il mananca, in tabara lor.....un inceput perfect pt sarbatorile de iarna.....iar la noi se face cheta pt o ciorba de fasole,nu vi se pare ffffff injositor??????,,parerea mea,,
Buna ziua
.............................text moderat/ eliminat ............................
Programul nu este unul comunist el este adaptat conditiilor de mediu,si oricum este supus modificarilor functie de cheful sau atmosfera momentului.
Marian Serban
postarea a fost moderata pt a se evita un conflict in acest topic si pt ca mesajul a fost raportat catre moderatori ca fiind o acuzatie nefondata neinsotita de dovezi !
LUPU Ciprian
Scuze, intre timp a mai aparut o postare;daca se doreste cumpararea unui porc punem bani toti participantii (exclus din banii asociatiei) iar de injunghierea lui si parlire ma voi ocupa personal(o fac an de an).
Marian Serban
Ce v-am spus eu mai inainte este modul in care noi procedam cand ne intalnim. Normal ca acum intalnirea are o cu totul alta insemnatate pentru cei ce participa.
Dar la faza cu porcul m-ati dat pe spate, chiar ca e treaba adevarata.
Da cine stie poate luam si noi un purcelus mai mic, din acela vietnamez. Glumesc.
Cine stie ce ne pregateste si noua CD-ul. Macar un tort de ziua "lui".
Dar sunt convins ca va iesi o intalnire si o aniversare frumoasa.
Nu stiu cum se face ca de fiecare data se isca discutii despre mancare cand eu sunt inca la servici, si nu am mancat de ieri seara. Iar aici vorbim de purcei, ce fasole cu ciolan, poate si ceva muraturele, un pepenas murat. :(
Eu cred ca voi lasa copii acasa la bunici, desi nu prea le convine, dar vremea este "umeda" si ma dispera sa ii vad ca freaca rulota inautru afara inautru afara, cu picioarele murdare, si decat sa stau cu gura pe ei mai bine ii las acasa.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Marian m Serban scrie:Buna ziua
Ceea ce s-a reprosat vechiului CD si anume cheltuirea banilor asociatiei pt indestularea doar a unor participanti la un anume eveniment(vezi 1 Decembrie 2011), nu se va intampla la nici un eveniment organizat de actualul CD. Banii asociatiei se cheltuiesc in
interesul membrilor asociatiei ,al tuturor membrilor.
Marian Serban
Domnule Serban, sper ca in sprijinul afirmatiei de mai sus sa aveti dovezi, altfel sunt vorbe in vant spuse in scop "electoral" . Banii Asociatiei au fost folositi de fostul CD EXCLUSIV in folosul TUTUROR membrilor asociati, lucru care poate fi confirmat de Costel Curelea .
Cel mai bine ar fi sa retractati cele spuse mai sus si sa cereti scuze ! Astept o pozitie oficiala a CD cu privire la afirmatia facuta de Secretarul CD !!!
La intalnirea de la 1dec. anul trecut nu s-au cheltuit bani din fondurile asociatiei , in schimb s-a facut o cheta de 50 ron echipaj care nu era prinsa in organizare, nici pe forum si nici nu s-a cerut acordul participantilor ,oamenii au fost pusi in fata faptului implinit . Acesti bani s-au dat la negru fara chitanta de catre unii care erau cazati pe la pensiuni , neexsistand o evidenta la vedere , nimeni nu stie cat s-a strans si pe ce s-au cheltuit exact !..probabil pe foc de tabara , artificii , cort , tort etc, dar cheltuielile nu au fost afisate si nici nr. exact de participanti si nici sumele stranse ... nici un tabel JUSTIFICATIV .
In final am inteles de la Gigi ca au ramas in plus 700 ron , s-a scris si pe forum , nu stiu ce s-a intamplat cu suma aceasta ca sa va spun .
Peste acesti bani s-au dat si 10-15 ron pt formatia Ziurel pt. care ne-am exprimat acordul pe forum, in schimb....
Pt. activitatile pe care le vom desfasura la Darmanesti ne vom sfatui la fata locului si vom lua cate ceva din banii de buzunar pt a prepara " una -alta " ne organizam la fata locului si ne dam cu parerea numai noi, cei care participam !
Pt. copii in alt an s-a ocupat sa faca una alta ... fam Strambeanu , iar de data asta vedem acolo cine se va ocupa sa le faca program .. probabil cineva care are copii , logic ...
Am ceva diplome de-a gata facute , in rulota !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna ziua
desi sunt off topic sunt necesare cateva precizari pt domnul Sandu Toma:
1.Pt declaratiile facute de mine raspund personal nu CD UL
2.M-am referit ca au fost facute reprosuri nu ca am reprosat;reprosurile au fost facute la adunarea generala de la Laguna Albastra si probabil exista si filmarea respectiva.
3.Se lucreaza la scanarea tuturor documentelor cu cheltuielile asociatiei,dupa finalizarea acestei actiuni toti membrii catizanti vor vedea cum s-au cheltuit banii asociatiei si vor decide daca s-au cheltuit in interesul lor sau nu.
4. Dovezile pe care le cereti si punctul meu de vedere am sa vi le trimit pe p.m. deoarece sunteti membru forum si nu veti putea accesa topicul cu cheltiuielile respective.
scuze inca o data pt off topic.
Marian Serban
Daca doriti continuarea acestui subiect puteti deschide un topic separat.Aici se discuta alceva si s-a dorit angrenarea si a membrilor de pe forum .
Nu pot fi acuzat de Off-topic deoarece AICI, in acest topic, ati facut afirmatii defaimatoare la adresa "vechiului CD" !
Prefer un raspuns public (nu PM) care sa contina si scuzele de rigoare !