IN afara de cina comuna de sambata vom incerca sa facem vineri o masa comuna daca ne permite vremea , daca nu ...........o tuica sau un vin fiert la o vorba in camping , apoi daca e frig fugim la etaj la Soimul unde avem spatiu de socializare .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pentru ziua de vineri dupa-amiaza, cand ne vom intoarce din excursiile planificate, am putea gati noi sau comanda la restaurantul Soimu o fasole cu ciolan (ca tot suntem in post). Si, parca dupa o fasole cu ciolan altfel merge o degustare de vinuri ! Ce parere aveti ?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Doamna Violeta, vrea ciolan, si eu care credeam ca numai politicienii vor ciolan.
Cat despre fasole... iata o idee pentru butelia cu gpl sau cu alt gaz rezistent la inghet.
Noi tinem "post" asa ca nu mancam decat legume: de la pasare - la pastrama si porc, sa ne ierte Cel de Sus...
Vreau sa imi spuna cineva, care stie, cat de departe este campingul si deci rulotele colegilor, de pensiune.
Daca vin la pensiune nu vreau sa fiu in afara grupului de rulotisti.
Avem un loc comun cu mese sau e bine sa punem in autoturism o masa si scaune pliante?
Haideti sa vedem cum facem rost de cate ceva de pus pe un gratar cam pentru doua mese organizate.
Poate gasim o sursa sa luam pentru toti si sa participam cu bani ca sa nu facem un mozaic de carnuri.
Pana la urma voi veni la pensiune.
Nu stiu cum sa fac sa rezerv dar am vazut ca e un telefon de dat.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Traian, fasolea o facem la camping , cat e lumina afara mai stam pe la camping , seara si cand e f frig mergem la etajul restaurantului unde avem loc de socializare .... iar sambata avem masa in restaurant la parter .
Poti sa ai la tine si 2 scaune pliante nu strica :) le ai langa tine cand mai facem un gratar ceva ... sau stam la o vorba la un foc... mic.
Distanta dintre camping si pensiune nu e mare ... ( observ ca nu ai avut rabdare sa citesti toate paginile )
Mai am si eu 2 prieteni la pensiune deci facem si acolo program comun la etajul restaurantului , un remy , table ceva , dar de baut un vin fiert sau o tuica sau o ciorba mare la ceaun , un foc ceva le facem si aici la camping...
Vedem noi cum ne impartim si cum ne organizam la fata locului , partea buna a lucrurilor e ca vii :) ceea ce ma bucura , mai ales ca mai avem de vorbit una alta si vreau sa ma sfatuiesti cu camperul... dezvoltam la fata locului subiectul...
Sunt sigur ca peste lista mai sunt cateva echipaje care vor veni ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Domnilor, pentru aprovizionare, ne putem deplasa 4-5 km unde sunt grupate si Lidl si Kaufland.
Iar distanta mai mare este de la rulota pana la poarta campingului, pensiune fiind exact peste drum, putin in dreapta cum iesim pe poarta. sau mai exact 200m.
Eu am vorbit cu cumatru' si aduce si el un ceaun gospodaresc pt ca vom face cu siguranta ori fasole, ori varza cu carne, poate un bors cu fasole si afumatura si mai mult ca sigur si o tochitura cu branza de burduf si mamaliguta. Problema este ca noi de obicei facem cu lemne pt ca mergem mai mult off, dar acum ne vom adapta si voi cumpara un arzator din acela de pus la butelie (desi gustul nu este acelasi daca nu mai intra si putin fum in ceaun).
Imaginile vorbesc pe orice limba, si mama ce mi-e foame.
Foto 00001.jpg (99.98 KiB) Vizualizat de 1723 ori
Cat despre lista si din Bacau ar mai trebui sa vina cel putin inca 3 rulote dar nu au confirmat inca si de acea nu le-am anuntat nici eu.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Tin sa fac o mica rectificare :Penny si Kaufland.Sa avem ce....deoarece cu ce ...se mai gaseste .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Arata bine ceaunul ala... nu-mi dau seama exact ce-i in el, dar nici nu conteaza. Daca te invarti 3 ore in jurul focului si ceaunului cu o bere sau un pahar de vin fiert in mana, cand e gata, va fi Dumnezeiesc de bun, indiferent ce e :lol:
Pun la "bataie" in vederea prepararii de papa un Cadac, numa' bun de pus pe el o tigaie sau un ceaun. L-am folosit pe post de "Cadac" de vreo 2 ori, nu m-a incantat asa ca il iau pe post de arzator: pun tigaia sau ceaunul direct pe arzator, merge suficient de bine. O sa-l aduc dotat cu butelie mare de gaz incarcata cu GPL, furtune, tot ce este necesar. Pot sa-l aduc dotat si cu ceaun, dar al meu e mic, nu-i ceaun de "campanie". La ce succes are intotdeauna mancarea la ceaun eu apreciez ca din ceaunul meu mananca maxim 4 persoane.
Daca se pune problema sa preparam ceva anume, indiferent ce anume, poate ar fi bine sa ne intelegem de-acum, sa "delegam" sarcina achizitionarii materiei prime cuiva, sa nu avem surprize neplacute. De exemplu, daca vrem ciolan cu fasole, ar fi destul de nasol sa nu fie ciolan nici la Penny, nici la Kauf, si sa nu multumim cu... fasole frecata. Ma rog, poate nu-i chiar asa nasol pana la urma. Eu nu ma bag la bucatarie decat daca vreti Gyulas (dar nu unguresc, nici macar ardelenesc, fac dupa reteta mea si nu seamana cu alta) sau peste la gratar. Astea-s specialitatile mele.
Mai sunt citeva zile .Vad ca Traian vine cu o sugestie .Ar trebui luata in discutie si hotarit cite ceva .Fiind posibile si acele grupuri de cunostinte(bisericute mai pe inteles )nu vad cum s-ar putea realiza.Ar necesita participarea fiecaruia prin cumpararea unor produse de care sa beneficieze toata lumea.Se doreste"ciolan cu fasole"....care cu ciolanul ,care cu fasolea.Se doreste peste,vin ,tuica,etc ,etc...Participare din partea fiecaruia,asa inteleg a fi o masa comuna... , s-au fiecare aduce ce poate .Nu stiu cum s-ar putea organiza pentru a fi eliminate eventualele discutii dupa .Au mai fost discutii in trecut despre acest subiect Traiane, si nu au fost placute .Este cam dificil ,parerea mea . Cel mai indicat ,parerea mea, ar fi purtata o discutie in ziua respectiva , despre ce se doreste ,stringerea unei sume ,cumparare de la kaufland a celor necesare ,pregatire.Spuneti-va parerea.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.