Tuner TV extern

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Tuner TV extern

Mesaj de Alin Mihaila »

Intrucat n-am gasit un topic pe subiectul asta am zis sa deschid eu unul... M-am tot gandit care ar fi solutia optima pentru televiziune la o rulota. Cand esti semianalfabet in rulotism incep sa-ti colcaie in memeaca tot felul de idei mai mult sau mai putin aplicabile. Dupa ce am pus la punct toate echipamentele rulotei (am demontat frigiderul de 2 ori pentru ca dupa prima demontare si remontare, ca la orice meserias, mi-au mai ramas piese), am trecut la nivelul urmator si anume televiziunea. Daca la partea cu antena si receiver-ul am rezolvat problema cu aprox 300 RON, adica am apelat la cel care mi-a vandut si rulota si care e pasionat de asemenea echipamente, la televizor inca am o gramada de dileme. Sa-mi cumpar un televizor cu alimentare la 12 V dar care sa aiba si diagonala de cel putin 19 inch sau (mi s-a mai nazarit mie) sa iau un tuner tv extern pe care sa-l montez la laptop la care bineinteles ca trebuie sa mai cumpar si un invertor? Stiti cam cat ar costa un tuner tv bunut? Imi puteti recomanda unul? Sau poate imi recomandati un tv la 12 V...
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Adrian.Apreotesei
Membru forum
14
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Re: Tuner TV extern

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Treaba e buna, dar mai dureaza.
Eu, spre exemplu, folosesc un monitor de 19, cu intrare digitala si analogica. Adica are mufa aia cu multi pini si e alba.
Am procurat un adaptor DVI - HDMI (23ron)
Cablu HDMI - HDMI 50cm lungime(15ron)
Reciverul are iesire HDMI, la fel si playerul Eboda pentru atunci cand ma satur de astia care latra incontinu la emisiunile TV.

Studiaza putin problema .

Ca tuner extern folosesc la copii in camera unde au calculatorul "Leadtek WinFast TV Pro II Stand-Alone TV Tuner" de vreo 4 ani si nu am avut chiar niciodata probleme cu el.
Fişiere ataşate
leadtek-tv-pro2-1.jpg
leadtek-tv-pro2-1.jpg (17.68 KiB) Vizualizat de 1832 ori
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Am cumparat anul trecut de aici http://www.okazii.ro/ un TV LCD 19" nou, cu alimentare la 12/220 V, DVD/DVX/CD/MP3 incorporat si intrare USB.
Cu alte cuvinte, vad poze, filme si ascult muzica. Are o gramada de mufe de conexiune, printre care si una pentru casti (jack stereo). Cand vreau sa ascult muzica, ma conectez la aceasta mufa prin intermediul unui cablu la o mica statie de amplificare (o chinezarie ieftina care chiar isi face treaba) si .... gata "discoteica".
Bafta la achizitie !
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Alin Mihaila
Membru asociat
12

Mesaj de Alin Mihaila »

Cam 300 de RON e tunerul asta...Hmmm, cam scump halatul...Mai cercetez
Tel. 0748124289
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Pe TV-ul de care vorbeam mai sus, am dat 450 lei. Eu zic ca-i mai ieftin halatu' :D
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Alin Mihaila
Membru asociat
12

Mesaj de Alin Mihaila »

Am gasit un tuner USB la 50 RON? Cred ca-l iau :) Nu-i mare paguba chiar daca nu merge. Se numeste TV Tuner USB TV 1100
Tel. 0748124289
Scrie răspuns