topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ofer ajutor in repararea aparatelor de uz casnic membrilor ClubRv precum si membrilor altor cluburi cu acelasi hobby... Ma puteti contacta telefonic oricand aveti o problema, daca nu am semnal inseamna ca sunt plecat cu rulota :D ... Puteti accesa si site-ul, am vorbit cu admin. si nu se considera reclama http://www.gester.ro . Daca este necesara vreo piesa de schimb, din stoc sau pe comanda se poate aduce. Pentru Prahova fac personal deplasari ca tot iese o bericica :D ... Pentru alte zone ma deplasez cu conditia sa gasesc loc de campare :roll: ...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Multumesc pe aceasta cale pentru consilierea acordata la repararea unei masini de spalat.
In aceeasi situatie a fost si Radu Andron care a primit sfaturi pretioase de la Gabi Dragomir !
Multumesc si eu pe aceasta cale.
Sfaturile telefonice si piesele primite mi-au permis sa remediez singur defectiunea masinii de spalat.
Linistea familiei este asigurata deocamdata....
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Multumesc si eu pentru consilierea in derulare inca,a combinei frigorifice,la fel cu primire piese;am ramas dator deocamdata,dar gasesc eu o cale sa ma revansez .Tot respectul pentru amabilitate si promptitudine.
Daca ar fi toti ca tine,ar fi numai "lapte si miere".Taci(pe forum) dar faci in rest.Asta este mai important si de apreciat,asa ne putem ajuta,nu cu "despicarea firului in patru".
Multa dreptate are Sergiu,Gabi Dragomir e un adevarat prieten,te ajuta la orce i se cere,avem nevoie de mai multi colegi ,prieteni. Ar fi bine si recomandat ca noi toti care putem sa ajutam pecineva -sa se ofere-nu neaparat sa fie tratat ca reclama,cum a mai fost cazul(prin curtea noastra)Cu stima janomvesel.