Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am primit un avertizment ca am spus ca cineva este habarnist, care e acel coleg care s-a simtit habarnist pentru ca nu am primit nici o explicatie. Avertizmentul este de la nenea Rusulica, asa ca astept sa mi se spuna catevat detalii:
- care a fost cuvantul jignitor, habarnist? Dap, se poate! Cand spui despre cineva ca nu stie ceva sau ca nu e informat, inseamna ca-l jignesti? ATI CAUTAT IN DEX SA VEDETI CE INSEAMNA HABARNIST? Imediat o sa va spuna forumistii pe cine sa banati, sau ce sa mancati, etc... Inca un abuz de putere, nenea Rusulica, rusinica! Astept inca un avertizment ca nu am comentat pe privat si in consecinta, banarea pe termen nelimitat, pff!
Rusulica, astept pe skype sa-mi spui unde e jignirea daca aici nu poti.
Faptul ca eu nu am dat nume, nu stiu de cine e vorba, dar faptul ca cineva a raspuns, este alta treaba. De ce nu il intrebati pe el cum a ajuns la concluzia asta, ca eu nu i-am raspuns.
PS Cu Stima Gigy !
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
habarnist, -ă, habarniști, habarniste s. m., s. f. v. habarnamist.
- argou, urban - face parte dintr-o colecţie de termeni si expresii care deşi nu şi-au găsit locul in dicţionarele tradiţionale, umblă libere si nestingherite în limbajul colocvial.
1. Persoană care habar n-are ce spune sau complet neştiutoare, naivă, aflată în necunoştinţă de cauză etc.
Ok, si cand spun despre cineva asta, adica, nu stie despre ce este vorba, insemna ca am jignit? Daca te intreb despre cum se imbuteliaza apa minerala si tu nu sti si spun ca habar nu ai inseamna ca te-am jignit? Daca spun unui coleg de forum care nu si-a platit cotizatia vreodata si nu stie nimic de asociatie si e habarnist, insemna ca l-am jignit?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Parerea mea: Daca un coleg care nu si-a platit cotizatia vreodata si nu stie nimic de asociatie este etichetetat habarnist nu este gresit. Dar daca acest coleg stie anumite lucruri despre asociatie, el se simte nedreptatit si ofensat , mai mult el se poate intreba dupa ce criterii si cand s-a facut evaluarea si unde e prezumtia de nevinovatie.
Daca ai fi spus un coleg deranjat, nu era nici o problema . Eu nu sunt pentru cenzura, subiectul nu trebuia inchis, vreau ca oamenii sa se exprime pentru a-i putea cunoaste, pentru a afla ce gandesc si pentru a primi feedback-ul celorlalti in ideea corectarii sau aprecierii(confirmarii). Acesta este cu adevarat un castig mai mare decat un gratar langa rulota cu muzica si veselie, pentru ca ce da valoare unei asociatii este calitatea caracterelor membrilor ei iar acest forum este o zona unde se poate afisa, evalua si corecta sistemul de valori al fiecaruia care se exprima liber si are curajul confruntarii fiind dispus sa mustre pe altul dar sa si aiba demnitatea si eleganta de a recunoaste cand a gresit siii..... a se corecta, chiar daca acest proces este dificil.
dacia + delta
tel. 0241695246
Atentie, orice minciuna spusa de o mie de ori devine adevar !
:roll: În continuare observ că se măresc excesiv de mult topicurile care nu au o legătură foarte strînsă cu rulotismul, iar cele dedicate acestuia sunt neglijate! Este ca şi când deschid mail-ul şi găsesc 20 de mail-uri de la diverşi cu glume, bancuri, filmuleţe, etc pe care le şterg mereu!
Nu cred ca ne-am vazut vreodata fata in fata dar exista o sansa sa ne vedem la Venus si acolo o sa incerc sa iti arat legatura intre rulotism si rulotisti sau poate ar trebui sa definim rulotismul mai intai . Oricum si la starea de fapt pe care tu incerci sa o evidentiezi printre randuri solutia buna nu e in functia tastei "delete".
dacia + delta
tel. 0241695246
Atentie, orice minciuna spusa de o mie de ori devine adevar !
Bogdan eu nu am facut decat o observatie nu am dat si "solitia"! Nu am propus sa se stearga nimic! Am spus doar ce fac eu cu mail-urile respective! Nu pastrez decat mailurile care ma intereseaza in mod direct!
Ok, si cand spun despre cineva asta, adica, nu stie despre ce este vorba, insemna ca am jignit? Daca te intreb despre cum se imbuteliaza apa minerala si tu nu sti si spun ca habar nu ai inseamna ca te-am jignit? Daca spun unui coleg de forum care nu si-a platit cotizatia vreodata si nu stie nimic de asociatie si e habarnist, insemna ca l-am jignit?
Dl Serpesc te simti ofensat ??? Ceri explicatii ??? Nu iti convine tratamentul ???
Eu ce explicatii am primit cind am scris ca adunarea de la Baloane a fost super si ca asemnea adunari ar reprezenta clubul nostru , si am intrebat doar atit ? Acesta adunare a fost organizata cumva de Club rv si eu nu am fost anuntat? Si am primit BANARE DEFINITIVA findca domnii de atunci din cite imi amintesc eu ereati si dv printre ei ,au decis ca cea ce am scris eu este atac la persoana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
ATAC LA PERSOANA - Mai mare risul si bataia de joc , si cind stau si ma gindesc ca mai sunt destui in rindurile noastre in prezent care nu faceti altceva decit cautati incontinuu nod in papura.
Va deranjeaza ca la acesta ora sunt citeva persoane care intradevar din suflet se implica in tot ce este legat de Club rv, care cauta permanent linistea intre membrii acesti minunat club.
Rog pe acesta cale moderatorii acestui forum sa nu imi stearga acesta postare , trebuie sa existe si un topic in care cei nemultumiti sa isi exprime in mod decent frustrarile de dinainte de 89 , pardon 2012.
Am cautat pe toate caile sa evit polemica dar cind vad ca cei care taiau si spinzurau se simt ofensati imi vine sa mor , cind aplicau ei astfel de tratamente li se parea normal , acum nu mai este nimic normal , acum se cauta pe toate caile DISTRUGEREA acestui Club rv.
Parca mai intelege cineva ceva !...
Ciprian sa traiasca....altu', cred ca ar fi renuntat de mult...
Cum am mai spus (scris)...apreciez stilul lui de moderare !...este prezent, politicos si impartial.
Sunt sigur ca si acum va interveni si va domoli spiritele .Ce rost are sa "dezgropam mortii" !?....ca a zis unul ceva, acum nu stiu cat timp :roll:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
NU comentez. Nu intervin cu referire la cele de mai sus...
Va rog doar sa ajutati fiecare cum puteti si cu ce puteti acest CLUB RV sa poata sa-si continue activitatea pt care a fost creat conform statutului ... si aici nu ma refer doar la forum si si la activitatile CLUB RV ...
Nu stiu cat de multi au citit statutul si ce face aceasta asociatie sau ce ar trebui sa faca .
Unii il confunda cu regulamentul de forum pt ca nici pe ala nu l-au citit.
Incerc sa vad partea plina a paharului sau partea buna a lucurilor in tot ce-mi apare zilnic in fata ochilor in viata asta de zi cu zi ...
...asa ........ in urma .... probabil s-au facut si greseli dar si lucruri bune de care poate azi ne bucuram ...
S-au facut contracte ,ne-am afiliat la FICC...... s-au ajutat oameni saraci si bolnavi , oameni care au murit si ne-au fost prieteni... asta nu vedem ? Ne impotmolim in a judeca doar apasarea tastaturii ? ... aici ne oprim ?
decat sa punem acum pe cineva cu spatele la perete .. mai bine incercam sa facem noi ce n-au facut altii...
Nici eu sau colegii mei astazi nu pot face tot ce mi-am propus pt acest club pt ca n-am poate suficient tmp sau posibilitati , DAR INCERC !
sub aceasta sper sa nu mai vorbim de moderare etc ....trecut ( va rog )
Va multumesc si sper sa ne gandim la 1 mai , 23 iun , Delta Dunarii , 1 dec 2013 , Venus palace vara , soare , plaja , prieteni --- astea-s subiecte pt mine pe care le doresc de la voi ...
Hai sa-ncercam !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com