Pensiunea Rasnov 14-16 sept.

Marius Beldiman

Re: Pensiunea Rasnov 14-16 sept.

Mesaj de Marius Beldiman »

like! pentru "sapatorii veseli"!
Ultima oară modificat 07 Noi 2012, 09:37 de către Marius Beldiman, modificat 1 dată în total.
Nedelcu Iulian
Membru forum
14

Mesaj de Nedelcu Iulian »

Felicitari pentru ce ati facut la Rasnov si imi pare rau ca nu am putut participa si eu .-- Moderat G V --
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Clan...ne-clan....Felicitari si de la mine !!!!! 😉
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Felicitari din toata inima!!! Caracterul unor oameni demonstrat prin fapte!!!Regretam ca nu am putut sa fim langa voi!--Moderat G V-- Respect 😉
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Deoarece acest topic este la "Imagini si impresii de la intalniri" si nu este la "Propuneri de intalniri pe 2012" postarile referitoare la viitoarele intalniri aflate in acest topic se vor sterge deoarece sunt off topic. Nu s-a pus in discutie in acest topic, de catre participantii la intalnire, organizarea intalnirii de 1 decembrie. Orice comentariu fata de aceasta intalnire este de prisos si off topic.
Va multumesc pentru intelegere Grosu V
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@ Matei Sandu, cand Vali Panait a postat aici fotografiile respective din wekend nu a a vut intentia de a sabota intalnirea 1 dec Camperland Darmanesti , chiar daca altii au intentia de a face acest lucru ..... din motive personale si conflicte pe care le cunoasteti ....................... discutia a fost in timp " mutata" sau " deturnata " ..
Sandule ,,,,,,.. e greu sa moderezi fara sa superi pe nimeni oricat de "amiabil " incerci sa tratezi problema sau acest forum ....

Pana la urma merge cine vrea si cu cine vrea la 1 dec , DISTRACTE PLACUTA tuturor ! ............ dar sa nu incercam sa ne " sapam " unii pe altii ca nu e frumos ...
...... daca se vrea a se face o intalnire in paralel se poate face , logic , pt ca oamenii nu vor fi luati cu arcanu' la o anume intalnire , dar de bun simt este sa nu se procedeze la a sabota intalnirea de 6 ani a asociatiei !
Anul trecut am fost la Rasnov 2 asociatii la 2 km una de alta ... pacat...
.... daca nu reusim sa ne intelegem intre noi o sa avem la un moment dat 4 grupuri separate si in Delta si la 1 mai si la 1 dec s.a.m.d.
IMI CER SCUZE PT. INTERVENTIA MEA FATA DE SERPESCU GHEORGHE SAU VALI PANAIT ,( autorii topicului ) fiind probabil ce am scris tot off topic, dar imi pare rau sa vad ca se saboteaza ca si la 1 iun intalnirea Asociatiei :( prin diverse postari .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Ciprian te-am rugat sa stergi tot ce crezi ca face trimitere la vre-o intalnire organizata sau nu in aceasta locatie, adica toate mesajele de sub postarea mea si inclusiv din postare daca este cazul.
Departe de mine/noi gandul de a sabota intalnirea asociatiei, imi pare rau ca s-a inteles asa dar nu asta a fost scopul postarii.
In speranta ca de data asta am fost inteles va doresc sa ne vedem sanatosi pe meleagurile patriei !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK , Vali , iti multumesc pt ca ai lamurit lucrurile !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Cu ocazia ultimei intalniri rulotistice la Pensiunea Rasnov si in urma discutiilor cu proprietarul acesteia, D-l Iancu, va aduc la cunostinta urmatoarele :
Incepand de acum toate intalnirile ce vor cuprinde un numar mai mare de 10 echipaje, vor beneficia de un tarif preferential, respectiv 20 Lei/ noapte/ echipaj indiferent de componenta acestuia, plus energia electrica consumata contorizat, taxabila cu 0,7 Lei/ KW ( cel putin pana la schimbarea acestui tarif la nivel national ).
In rest tariful ramane 30 Lei/ echipaj/ noapte, plus energia electrica consumata in aceleasi conditii ca mai sus.
Preturile se refera la TOTI rulotistii, indiferent de rang, afinitate sau apartenenta la vreo asociatie de profil.
Totodata am primit asigurari ca Dl. Iancu va face tot ce tine de domnia sa pentru a imbunatati serviciile prestate in domeniu si-si cere scuze tuturor daca din motive obiective nu se ridica intotdeauna la nivelul asteptarilor.

Imagine
Imagine
Imagine
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns