am rugamintea publica de a scoate toate pozele puse de mine in care apar DOAR EU SI FAMILIA MEA in cei 5 ani de cand activez cu draga inima pe acest forum. imi lasa un gust deosebit de amar tot ce se intampla... vad ca sunt izgoniti inclusiv fondatorii... pacat... daca as putea sa cer si stergerea TUTUROR topicurilor si raspunsurilor mele as face-o, credeti-ma, dar ma gandesc la rulotistii cei noi care abia asteapta sa afle informatii despre anumite locuri in care vor sa ajunga...
o sa fac si putin off-topic, sper sa nu se supere nimeni: acum cativa ani cand se organizau intalniri de 1 decembrie in mai multe locuri nu se mai supara nimeni... acum... dumnezeu cu mila... chiar nu mai aveti loc unii de altii?!?!?!
domnule curelea, stimata conducere, chiar nu suportati sa fiti criticati? atunci ce rost mai are sa se numeasca asociatia rulotistilor din romania? ar putea sa se intituleze binemersi asociatia rulotistilor care sunt alaturi de costel curelea, nu?... cine nu e cu noi e impotriva noastra? pacat, asa e si in viata de zi cu zi... nu imi dau seama de unde v-ati inrait atat de mult. aveam alte idealuri acum cativa ani, chiar le-ati uitat?
cat despre facebook, va strange cumva internetul?! o sa ajungem sa cerem inchiderea de conturi sau cine e pe clubrv nu are voie sa fie si pe facebook, ca nu inteleg?
inca o data, pacat...
p.s. nu astept niciun raspuns din partea nimanui aici pe "public", ci doar pe privat si doar de la conducere. apropo mihai, te rugasem ceva pe data de 26 septembrie 2012 referitor la stergerea pozelor. nici macar nu mi-ai raspuns... :(
multumesc.