RUGAMINTE ADRESATA CONDUCERII CLUB RV ROMANIA

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Calin Lisovschi
Membru forum
18

RUGAMINTE ADRESATA CONDUCERII CLUB RV ROMANIA

Mesaj de Calin Lisovschi »

am rugamintea publica de a scoate toate pozele puse de mine in care apar DOAR EU SI FAMILIA MEA in cei 5 ani de cand activez cu draga inima pe acest forum. imi lasa un gust deosebit de amar tot ce se intampla... vad ca sunt izgoniti inclusiv fondatorii... pacat... daca as putea sa cer si stergerea TUTUROR topicurilor si raspunsurilor mele as face-o, credeti-ma, dar ma gandesc la rulotistii cei noi care abia asteapta sa afle informatii despre anumite locuri in care vor sa ajunga...

o sa fac si putin off-topic, sper sa nu se supere nimeni: acum cativa ani cand se organizau intalniri de 1 decembrie in mai multe locuri nu se mai supara nimeni... acum... dumnezeu cu mila... chiar nu mai aveti loc unii de altii?!?!?!

domnule curelea, stimata conducere, chiar nu suportati sa fiti criticati? atunci ce rost mai are sa se numeasca asociatia rulotistilor din romania? ar putea sa se intituleze binemersi asociatia rulotistilor care sunt alaturi de costel curelea, nu?... cine nu e cu noi e impotriva noastra? pacat, asa e si in viata de zi cu zi... nu imi dau seama de unde v-ati inrait atat de mult. aveam alte idealuri acum cativa ani, chiar le-ati uitat?

cat despre facebook, va strange cumva internetul?! o sa ajungem sa cerem inchiderea de conturi sau cine e pe clubrv nu are voie sa fie si pe facebook, ca nu inteleg?

inca o data, pacat...

p.s. nu astept niciun raspuns din partea nimanui aici pe "public", ci doar pe privat si doar de la conducere. apropo mihai, te rugasem ceva pe data de 26 septembrie 2012 referitor la stergerea pozelor. nici macar nu mi-ai raspuns... :(

multumesc.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Viorel Grosu

Re: RUGAMINTE ADRESATA CONDUCERII CLUB RV ROMANIA

Mesaj de Viorel Grosu »

In momentul in care ati spus ca nu vreti comentarii,eu am inchis topicul pentru ca era singurul mod in care se interzic comentariile. Totusi am sa va anunt ca atunci cand ati consimtit sa deveniti membru al forumului ati fost de acord sa respectati Regulamentul Forumului ClubRV-RO care la art.1/ lit.d prevede:

d) Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate apartine in totalitate autorului mesajului. Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea http://www.clubrv.ro si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Asociatia Clubrv nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul de "timp real" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

Pentru stergerea postarilor si a pozelor va trebui luata decizia in CD. Decizia va v-a fi anuntata .
Multumesc pentru intelegere.
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Re: RUGAMINTE ADRESATA CONDUCERII CLUB RV ROMANIA

Mesaj de Calin Lisovschi »

va multumesc frumos pt raspuns. acesta este raspunsul pe care il asteptam o data cu blocarea topicului. tin totusi sa va mentionez ca pozele mele personale nu pot fi proprietatea forumului sau asociatiei, indiferent cum au fost postate.

stima.

o sa va rog sa blocati topicul.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Încuiat