Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sper sa nu fie folositoare informatiile pentru forum.S-ar considera un pont pentru cunoscatori ,insa sper sa nu fie asa.Puteai sa scrii ca ti-ai luat un ciine de paza si de fapt.......
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Chiar m-am hotarat cu greu daca sa spun ce am hotarat sau nu, insa m-am pus in postura mea de la prima postare. Nu stiam ce sa fac. Nu ma avut un raspuns clar asa ca m -am hotarat sa spun ce am facut. Ma bucur ca nu se poate patrunde in rulota fara sa sune alarma si avand in vedere ca rulota e parcata in fata unei curti in care totdeauna este cineva si vecinu are supraveghere video 24 din 24 consider ca nu se poate ca cineva sa imi fure ceva din rulota sau rulota. Asa sper si din aceste motive am postat detalii. Sper sa fie de ajutor si altora.
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885
Alarma se recomanda sa fie montata intr un loc mai greu accesibil pt hot, sa nu poata fi anihilata repede... Goarna ar trebui sa fie autoalimentata pt independenta in caz de efractie... Eventual doua goarne in locuri diferite... Montez de multi ani alarme si nunam lucrat decat cu cele profesionale... Astfel se elimina alarmele false nedorite si permit reglari in functie de situatiile particulare de montare...