Mai multi dintre noi, au visat la o astfel de transformare. Se poate face, necesita insa multa munca. Uneori, poti iesi mai ieftin insa nu garantez. Sint citeva conditii, asa cred eu de ex:
1-Trebuie sa va faceti un plan de interior in functie de ceea ce doriti. 2-Ideal dupa pererea mea e sa luati o rulota dotata si o "transferati" pe dubita, in felul acesta va arata mai bine :)
Daca faceti dvs mobilierul, nu va arata niciodata asa bine ca originalul. Eu am vrut sa modific un Sprinter lung si inalt 2002, dar, dupa ce-am calculat costurile, am abandonat ideea asta.
Am calculat in fel si chip, am studiat forumuri, plus am discutat mult cu persoane care au mai facut asa ceva. Incercati daca tot ati inceput, insa fara rabat de calitate, ca sa iasa si bine.
In final am preferat sa vind duba si am luat Sprinterul gata facut. Depinde de fiecare ce vrea. Postez de curiozitate cam ceea ce vroiam sa fac din Sprinter. Sper ca "ideiile" sa foloseasca
Prima oara studiati "ce incape si ce nu" , apoi alegem varianta dorita de "asezare"...Masurati de 5 ori, pina vedeti "daca" incape ceea ce doriti. "Impartirea" e baza, e principalul actiunii.
In final am ales varianta simpla si mai economica, respectiv ceea ce se vede. "Felul" cum sint puse de fabricant, nu cred ca-l reuseam niciodata. Totul e destul inghesuit, dar foarte util..
PS: 1- In locul celor doua butelii de obicei mici a 6 L , ideal este a pune un rezervor GPL de 65 L. 2- Pt folosinta in iarna, sub una din banchete, se poate monta un rezervor de apa "nr 2"
Sint multe de scris aici, este un subiect foarte bun si interesant. Omologarea din autoutilitara in M1 autorulota, costa aprox 850 lei si se face fara probleme pe un MMA de 3300-3400 KG
Sa ne tineti la curent cu evolutia lucrarilor...cred ca multi dintre noi, sint foarte curiosi de ce poate iesi in final. Atit timp cit se va mentine "taxa" e f greu sa cumperi unul gata facut..
Bafta !